shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 20, 2016, 07:50:08 AM על ידי shay 38
|
|
-------------------------------
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אכן כיף להיזכר... למרות שלא הצלחתי להגיע כיוון שזה היה בשישי  אך תתבעס שייקה השנה המשימות שלנו כדייגים ספורטיביים גדלו והעול יותר כבד.. יש לנו י.ע.ד לחתור אליו בכל הכוח 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ברוך השב שייקה 
|
|
|
|
|
הופה ראו מי חזר אלינו שייקה איפה הסתתרת?  מקווה שהשנה נעלה עוד פשפשוק כמיטב המסורת 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שי, עוד חי?
מקווה שפשפשוק יחזור השנה..יש לי הרבה דברים להיפטר מהם
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
שיייקהההההההההההה
התגעגעתי!
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
מקווה שיחזור השנה.. יש לי דמויים ברשימה 
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
השנה צפוי גם צפוי להיות פשפשוק...תתחילו להכין פסח ציוד דיג...  אכן כיף להיזכר... למרות שלא הצלחתי להגיע כיוון שזה היה בשישי  אך תתבעס שייקה השנה המשימות שלנו כדייגים ספורטיביים גדלו והעול יותר כבד.. יש לנו י.ע.ד לחתור אליו בכל הכוח  גם וגם 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אמרת שייקה, אמרת פשפשוק  וואלה, לא זכרתי את הבלונים...  מה שכן, אני זוכר ילד שהגיע עם אבא שלו בסוף המפגש ולקח ממני כמה עשרות דמויים במחיר של 2 סטרייק פרו ... מקווה שיצא לו מזה משהו 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
אמרת שייקה, אמרת פשפשוק  וואלה, לא זכרתי את הבלונים...  מה שכן, אני זוכר ילד שהגיע עם אבא שלו בסוף המפגש ולקח ממני כמה עשרות דמויים במחיר של 2 סטרייק פרו ... מקווה שיצא לו מזה משהו  אני מקווה שיש לך גם כמה עשרות השנה
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
מקווה שיהיה גם השנה  , אין על המיפגשים האלו תמיד יוצאים מוצלחים
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אמרת שייקה, אמרת פשפשוק  וואלה, לא זכרתי את הבלונים...  מה שכן, אני זוכר ילד שהגיע עם אבא שלו בסוף המפגש ולקח ממני כמה עשרות דמויים במחיר של 2 סטרייק פרו ... מקווה שיצא לו מזה משהו  אני מקווה שיש לך גם כמה עשרות השנה קצת פחות אבל עדיין לא חסר...  אתה לא במקרה אותו הילד, נכון?? 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
אמרת שייקה, אמרת פשפשוק  וואלה, לא זכרתי את הבלונים...  מה שכן, אני זוכר ילד שהגיע עם אבא שלו בסוף המפגש ולקח ממני כמה עשרות דמויים במחיר של 2 סטרייק פרו ... מקווה שיצא לו מזה משהו  אני מקווה שיש לך גם כמה עשרות השנה קצת פחות אבל עדיין לא חסר...  אתה לא במקרה אותו הילד, נכון??  לא... אם אתה לא זוכר אני מזרזר חדש  עוד בניילונים 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אמרת שייקה, אמרת פשפשוק  וואלה, לא זכרתי את הבלונים...  מה שכן, אני זוכר ילד שהגיע עם אבא שלו בסוף המפגש ולקח ממני כמה עשרות דמויים במחיר של 2 סטרייק פרו ... מקווה שיצא לו מזה משהו  אני מקווה שיש לך גם כמה עשרות השנה קצת פחות אבל עדיין לא חסר...  אתה לא במקרה אותו הילד, נכון??  לא... אם אתה לא זוכר אני מזרזר חדש  עוד בניילונים  זה לא קשור. אני מכיר כמה שקונים ציוד לסגנונות שהם לא הולכים לדוג בהם בכלל... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|