פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
   ויכוח בלב ים בין חותר קיאק לבין שיטור ימי |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ויכוח בלב ים בין חותר קיאק לבין שיטור ימי (נקרא 2259 פעמים) |
הדפסה |
|
קפטן פלג
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
59
|
|
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
זה כבר הסטוריה אבל לא נמחוק זה דבר מצחיק .
|
-------------------------------
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
יש דבר כזה ? השוטר נשמע בטוח בעצמו .
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
raz_p
|
דייג זרזור בעיקר חבר פורום    
מנותקגיל:
25
דג באשדוד
|
|
איפה זה קרה? מה קרה בסוף?
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
עם ההוא שצוחק ברקע קשה שלא לצחוק...  תכל'ס, השוטר צודק - לפי הלשון היבשה זה כנראה המצב אך מעולם לא נאכף.... בהחלט מעניין איך נגמר הסיפור... הקיאקיסט יכל לומר לו שהוא עייף וצריך לנוח שעתיים לאגור כוחות כדי לחתור בחזרה.... ובזה היה מסתיים כנראה הסיפור.... או לבקש לראות את התקנה - שלבטח לא נמצאת בספינת השיטור... 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 30, 2015, 23:07:29 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
igor81
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה היה ליד תל ברוך, בסוף השוטרים עזבו ולא חזרו ואנחנו (אני ועמית) המשכנו לדוג בשקט 
|
|
|
|
|
שאלה שעלתה בנושא : שלום, האם יש מגבלות על שיט בקיאק 4 מטר מצוייד במפרש? מרחק מירבי מהחוף, כניסה לשטח הנמל, ציוד נדרש? איפה אוכל למצוא תקנות אלו? אני מדבר על החוק בלבד.
ולהלן התשובה שנתנה ע"י אנשי לימוד שייט (סיילינג ניוז מגזין)
לגבי סירה, קיאק וכו' כלשהי באורך עד 7 מטר ללא מנוע, לא נידרש רשוי - אי לכך גם אין תקנות מיוחדות לגבי ציוד, מרחק שייט מהחוף כניסה שטח נמל וכו' חשוב ללמוד את התקנות החוקיות לביטחונך האיש. הכל עניין של אחריות אישית.
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 27, 2016, 19:48:14 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שאלה שעלתה בנושא : שלום, האם יש מגבלות על שיט בקיאק 4 מטר מצוייד במפרש? מרחק מירבי מהחוף, כניסה לשטח הנמל, ציוד נדרש? איפה אוכל למצוא תקנות אלו? אני מדבר על החוק בלבד.
ולהלן התשובה שנתנה ע"י אנשי לימוד שייט (סיילינג ניוז מגזין)
לגבי סירה, קיאק וכו' כלשהי באורך עד 7 מטר ללא מנוע, לא נידרש רשוי - אי לכך גם אין תקנות מיוחדות לגבי ציוד, מרחק שייט מהחוף כניסה שטח נמל וכו' חשוב ללמוד את התקנות החוקיות לביטחונך האיש. הכל עניין של אחריות אישית.
שחר תודה. קיאק לא ממונע זה כמו כל כלי ציפה ,דמיין דייג על אבוב. אין חוקים ואין שום מגבלה. עצוב שאנשי אכיפת החוק ,לא מכירים את החוק.
|
|
|
|
|
תירדו מהעניין,
השוטרים עושים את העבודה שלהם , כדי שאחר כך הם לא יצטרכו לחפש אף קיאק עובד במים. זאת המנטרה שמתנגנת להם בראש, זה שוטר ולא פקח שבא לעשות עליכם קופה.
גם אם מבחינת החוק היבש השוטר צודק\טועה, ממליץ לדבר איתם בכבוד, ולא- אני יודע הכל...
בדרך כלל השוטר יבין שלא באתם לעשות שום נזק ושמדובר באדם אחראי וירד מהעניין מעצמו, כפי שקרה לי אין ספור פעמים.
|
|
|
|
|
אין שום כוונה לזלזל באיש , בטח לא באנשי החוק לדבר בכבוד צריך לכל אחד , בין אם לובש מדים או לא
רק שכדאי לדעת מה המצב לאשורו קיאק ללא מנוע , אין דינו כדין כלי שייט כמוגדר בתקנות, ולכן לא חלות עליו המגבלות.
דרך אגב אני רואה הרבה פעמים את אותם קיאקים ממונעים עם רשיון שייט , עולים לעומקים מטרפים המרחקים גדולים מאד מהחוף, וכאשר יש תקלה במנוע , הבעיה שלהם הרבה יותר קשה מקיאק לא ממונע, כי הם רחוקים מאד ולחתור חזרה עם מנוע (בטח בנזין) זה סיוט לא נורמאלי.
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|