בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
| | |-+  רגולציה על הדיג הספורטיבי בקליפורניה
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: רגולציה על הדיג הספורטיבי בקליפורניה  (נקרא 10872 פעמים) הדפסה
TookTook

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

מי שם? ....זוהר

אז דיברנו רבות על איך מתכוונים למנוע דיג או "להציל" את הדגה בארץ , ובארץ כמו בארץ הכל עקום.
שוב בעקבות חיפוש חומר לרפי אני מביא לכם את הרגולציה במדינת קליפורניה.

מי שניסה לדוג בארה"ב יודע שעליו לקנות רשיון דיג , אך לא סתם רשיון , הרשיון הוא לפי סוג הדג שברצונך לדוג , ובאחריות הדייג להישמע לכל חוקי הדיג של המדינה בה הוא דג.

בקישור הבא תוכלו לראות כיצד עושים זאת נכון.
מעמוד 12 מתחילות הטבלאות בהן מפורטים אילו דגים מותר לתפוס ובאילו זמנים , מה המגבלות על דייג מכלי שייט ומהחוף, גודל הדגים וכמות הדגים שמותר לכל אדם להוציא.

לדוגמה :
דג: Rockfish Cabezon
אזור : סן פרנסיסקו
תאריך דיג מסירה:  מותר 15.4-31.12, אסור - 1.1-14.4
דייג חופי - כל השנה
עומק מותר לדיג - 180 רגל
כמות מותרת ליום - קומבינציה של 10 לאדם ( הם מפרטים סוגים )
גודל מינימאלי - 15 אינץ

מעמוד 101 יש פרוט של כל סוגי הדגים ואיזו רגולצייה מתייחסת אליהם.

https://nrm.dfg.ca.gov/FileHandler.ashx?DocumentID=116558&inline

קריאה מהנה

זוהר
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
 IP: [ מחובר ]
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

אנחנו אפילו לא טיפה בים תיכון וים תיכון הוא בקושי טיפה מאוקינוס  כך שאין מקום להשוואה
TookTook

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

מי שם? ....זוהר

אנחנו אפילו לא טיפה בים תיכון וים תיכון הוא בקושי טיפה מאוקינוס  כך שאין מקום להשוואה

אתה רציני?
מה הקשר לגודל השלולית שאתה חי בה לעובדה שרגולציה נכונה שומרת על הדגה?
הרגולציה בארה"ב היא מהשלולית הכי קטנה ועד לאוקיינוס הגדול.

מה שהיית צריך לראות ולהפנים ממה שפרסמתי זה שניתן וצריך לשמור על כל מין בנפרד מבלי לחסום את הדייג במינים אחרים.

לעיתים נראה שיש לך אג'נדה מסויימת שעל פיה אתה מגיב, וממראית עין היא מכוונת לכך שהאשמים הם אכן כל אלו שמחזיקים מקל ביד ולא רשת.
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

אנחנו אפילו לא טיפה בים תיכון וים תיכון הוא בקושי טיפה מאוקינוס  כך שאין מקום להשוואה

אתה רציני?

מה שהיית צריך לראות ולהפנים ממה שפרסמתי זה שניתן וצריך לשמור על כל מין בנפרד מבלי לחסום את הדייג במינים אחרים.

לעיתים נראה שיש לך אג'נדה מסויימת שעל פיה אתה מגיב, וממראית עין היא מכוונת לכך שהאשמים הם אכן כל אלו שמחזיקים מקל ביד ולא רשת.
דקל תגיד אתה אמיתי?
כבר מזמן יש לי תחושה שאתה מחפש להתסיס
גם בתגובה הזו נראה שאתה מחפש את הפרובוקציה
מעניים שעשרות ומאות אנשים חושבים אותו דבר ורק דקל חושב הפוך
אם חבר אחד היה אומא לך שאתה שיכור יכול להיות שהוא היה טועה אבל אם כולם אמרים לך שאתה שיכור כנראה שאתה שיכור
ידידי היקר אני מציע לך שתתחיל לבדוק את יצמך ותראה מה בצורת המחשבה שלך מאווט
ואם הכל בסדר וכל מה שאתה מנסה לעשות זה להרגיז אז כדאי שתפסיק כי בקצב הזה נראה לי שתתחיל לדבר עם עצמך
עריכה אחרונה: מרץ 22, 2016, 15:22:33 PM על ידי צור.
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

אתה רציני?

אני יסביר לך מה הקשר בקנה מידה יותר מובן ומטפורה כמובן
נניח והכינרת הייתה מחולקת לנגיד 4 מדינות  כאשר לשתי מדינות היה שליטה על היובל של הירדן והחצבני אכשיו נניח
ששתי מדינות האלה מצרכים שלהם קבעו כמות גדולה של ספינות דייג  מה אתה חושב יהיה מצבם של שתי המדינות שנותרו בצידו הריק של האגם  אתה חושב שרפורמה כל שהיא תעזור להם ?
בשביל לעשות רפורמה צריך שכל המדינות יסכימו  
ארהב היא יבשת ענקית עם שליטה מוחלטת ולכן היא יכולה  להפעיל רגולציה שגם עובדת

אתה צודק בקשר לזה שצריך לשמור על כל מין בניפרד בלי לחסום דייג של מינים אחרים
ובקשר לאגנדה שלי חס וחלילה שאני מאשים את דיגי החכות ואפילו לא את דייגי הרשתות במצב
האגנדה שלי היא מאוד פשוטה  קודם כל מינים פולשים אחר כך זיהום סביבתי  ואז דייג לא חוקי הם הגורמים למצב הדגה ושאר בעלי החיים בים בשום אופן לא קשור לדייג חכות (למרות שגם הם תופסים שלל מכובד )

dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

אנחנו אפילו לא טיפה בים תיכון וים תיכון הוא בקושי טיפה מאוקינוס  כך שאין מקום להשוואה

אתה רציני?

דקל תגיד אתה אמיתי?
אם חבר אחד היה אומא לך שאתה שיכור יכול להיות שהוא היה טועה אבל אם כולם אמרים לך שאתה שיכור כנראה שאתה שיכור
ואם הכל בסדר וכל מה שאתה מנסה לעשות זה להרגיז אז כדאי שתפסיק כי בקצב הזה נראה לי שתתחיל לדבר עם עצמך

צור ידידי כשמאה עיוורים אומרים לי שאני שיכור כנראה שהם לא רואים מה קורה סביבם ובוחרים בדרך הקלה שהיא לקרוא לי שיכור
חס וחלילה מנסה להרגיז אני רק מנסה לפתוח לכם את העניים (יכול להיות שזה לשווה כי כולם עיוורים )
ולאחד את הדייגים נגד הבעיה האמיתית  של מינים פולשים זיהום ואגף הדייג שלא עושה את עבודתו
TookTook

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

מי שם? ....זוהר

הדוגמה שלך היא רעה ואסביר לך למה
מדינת ישראל היא עדיין מדינה ריבונית עם מים כלכליים , לכן כל רגולצייה שהיא תעשה מדברת על התחום הזה , והתחום הזה בלבד !!

לפי הדוגמה שלך ישראל רבה עם ספרד על הדגים שספרד מוציאה ואיטליה נוזפת בישראל על סוג הדיג שהיא משתמשת.

אין קשר בין הדוגמה שלך למציאות.
המציאות היא שמדינת ישראל צריכה להפעיל ולאכוף רגולצייה כמו שאר המדינות המתקדמות ולא רק לעשות רעש כמו מדינה מתקדמת.
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

אתה רציני?

דקל תגיד אתה אמיתי?

צור ידידי כשמאה עיוורים אומרים לי שאני שיכור כנראה שהם לא רואים מה קורה סביבם ובוחרים בדרך הקלה שהיא לקרוא לי שיכור
חס וחלילה מנסה להרגיז אני רק מנסה לפתוח לכם את העניים (יכול להיות שזה לשווה כי כולם עיוורים )
ולאחד את הדייגים נגד הבעיה האמיתית  של מינים פולשים זיהום ואגף הדייג שלא עושה את עבודתו
דקל מעניין מאוד שאתה היחיד שרואה פה 6*6
אני לא יודע למה אבל נראה לי שהעיוור היחיד שאני רואה פה זה אתה
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

הדוגמה שלך היא רעה ואסביר לך למה
מדינת ישראל היא עדיין מדינה ריבונית עם מים כלכליים , לכן כל רגולצייה שהיא תעשה מדברת על התחום הזה , והתחום הזה בלבד !!

לפי הדוגמה שלך ישראל רבה עם ספרד על הדגים שספרד מוציאה ואיטליה נוזפת בישראל על סוג הדיג שהיא משתמשת.

אין קשר בין הדוגמה שלך למציאות.
המציאות היא שמדינת ישראל צריכה להפעיל ולאכוף רגולצייה כמו שאר המדינות המתקדמות ולא רק לעשות רעש כמו מדינה מתקדמת.

יפה המדינה היא ריבונית עם מים כלכליים היא מדברת על התחום הזה בלבד     השאלה מישהו סיפר את זה לדגים ??
גם הדגים הפילגיים יודעים את זה ??
אתה באמת חושב שיש לדג בית בטאבו  וכשהוא ניפטר מישהו מהמשפחה  עובר לגור שם
ישראל לא רבה עם אף מדינה (היא גם לא יכולה כל המדינות הסמוכות הם מדינות אויב שפועלות בכוונה נגד אינטרסים ישראלים ) היא חתומה על הסכמים בין לאומים והסכמים  עם מדינות האו סי די
במציאות יש דברים הרבה יותר חמורים שגורמים נזק לים אבל הכל עניין של אינטרסים
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

זוהר,
תודה תודה על השיתוף החשוב!!!
בארה"ב, מדינה עם מסורת ארוכה של ניהול מדיניות דיג רצינית, הבינו דבר פשוט:
הדייג הספורטיבי יכול להיות סלקטיבי מבחינת השלל - דייגי הרשתות ממש לא באין הקפדה על גודל עין.
בארה"ב אין לאסור דיג ספורטיבי - יש להגביל לקיחת דגים לפי עונות, זנים, גדלים וכמויות..
וזה מה שאנחנו טוענים שצריך לעשות כאן - ובמסגרת הסדרה כוללת של הדיג בישראל...
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!