וואוו שאלה קשה למרות שקראתי את כל התגובות
לשאלה הזאת יש הרבה תשובות וצריך לדעת מה אתה הולך לעשות
אצלי ככלל ככל שהדג יותר גדול/עבה כך הטמפרטורה תירד ומשך האפיה יעלה כדי שהחום יצליח לחדור ולבשל את פנים הדג בלי לשרוף או ליבש את החלק החיצוני
אם ניקח לדוגמא פילה דניס הטמפ' תהיה על 220 ומשך הבישול כ-10 דקות
אם זה יהיה גומבר שלם הטמפ' תהיה על 180 למשך כחצי שעה
אם גם שמתי שמן זית אז זה לפתוח את התנור כל 10 דקות ועם כף לקחת שמן מהתבנית ולהרטיב את הדג
תמיד לקבל גוון שרוף אפשר להדליק את הגריל בסוף הבישול לכמה דקות
אבל כל זה מה שנקרא טיפ על קצה המזלג