|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 22, 2016, 13:15:39 PM על ידי בנצי (אלון )
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
 שבוע הבא קצת חורף. הרוח  תרגע בשני בערב.
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אם יש משקעים, לא אכפת לי מהקור... סתם קר בלי גשם זה באסה...
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #3 ב- : ינואר 22, 2016, 22:56:09 PM » |
|
השנה החורף התחרפן ואיתו כמויות החיידקים. התחלואה בשפעת השנה היא פי 2 משנה שעברה. אנו בתוך החורף ובלי גשם,גם את החיידקים זה מטריף כנראה.
המון בריאות לכולם. שמרו על עצמכם
בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יום ראשון נחדש את מלאי העצים בכניסה לבית מלאי הערמונים קצת בשר לעל האש נדליק את האח וניתפנק את הקור והגשם ממש לא נרגיש כך זה הולך להראות 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 22, 2016, 23:45:04 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יום ראשון נחדש את מלאי העצים בכניסה לבית מלאי הערמונים קצת בשר לעל האש נדליק את האח וניתפנק את הקור והגשם ממש לא נרגיש כך זה הולך להראות  יאמי , אם היית גר קרוב, היית בא לבקר 
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
יום ראשון נחדש את מלאי העצים בכניסה לבית מלאי הערמונים קצת בשר לעל האש נדליק את האח וניתפנק את הקור והגשם ממש לא נרגיש כך זה הולך להראות  פששששששש אין ספק שאתה מסודר 
|
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #7 ב- : ינואר 23, 2016, 11:18:23 AM » |
|
חזק ביותר. זה הקמין הראשון שאני רואה שמשלבים בתוכו בשר,נראה פצצה. בתאבון
בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אתמול בצפת היו משקעים יפים ושלג ירד כול הבוקר ונערם באזורים הגבוהים  עכשיו סתם קרררררררררר 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אתמול בצפת היו משקעים יפים ושלג ירד כול הבוקר ונערם באזורים הגבוהים  עכשיו סתם קרררררררררר  לצערנו הסתם קר הזה ימשיך עד תחילת שבוע הבא וגם אז הטמפרטורות יטפסו כל יום קצת ועדיין יהיה קררררר עד אמצע שבוע הבא
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
הקור הזה הופך את הדייג בלילות לסיוט. הלילה קפאה לנו הצורה.. מזלי שהייתי עם כובע גרב+חם-צוואר+גטקס וכמובן 4 שכבות וסרבל על הכל, הבעיה הייתה.. כפות הידיים העסקניות.. שנשארו חשופות להתעסקות עם כל הפתיון וכל השאר 
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
הקור הזה הופך את הדייג בלילות לסיוט. הלילה קפאה לנו הצורה.. מזלי שהייתי עם כובע גרב+חם-צוואר+גטקס וכמובן 4 שכבות וסרבל על הכל, הבעיה הייתה.. כפות הידיים העסקניות.. שנשארו חשופות להתעסקות עם כל הפתיון וכל השאר  נתפס משהו לפחות ?
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
הקור הזה הופך את הדייג בלילות לסיוט. הלילה קפאה לנו הצורה.. מזלי שהייתי עם כובע גרב+חם-צוואר+גטקס וכמובן 4 שכבות וסרבל על הכל, הבעיה הייתה.. כפות הידיים העסקניות.. שנשארו חשופות להתעסקות עם כל הפתיון וכל השאר  נתפס משהו לפחות ? סבידות, סרגוסים.... ועוד אחד ממש ממש גדול. קוראים לו נאדה 
|
|
|
|
|
|
|
צור מישלו אכלנו ? מתי המשפט הזה יחול עלי . השאלה מופנת לצור. אליהו שמעתי בבוקר עם הכניסה הנועזת תצלום עדיין אין
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|