אני למעשה כבר נסיתי אבל ללא הצלחה לצערי עדיין מנסה להבין את הדרך עבודה ובישיבה על קיאק זה קצת יותר קשה גם סוג המקל שיש לי מתאים יותר לג'יג בעיקבות הדוחות של שרגא וגם בזכות משהו שרפי העלה פעם ודרש תירגום אז יצא לי ללמוד את הרעיון מה שנשאר זה אימונים בהחלט מומלץ לכל מה שצף בים מעל לוקוס
אני למעשה כבר נסיתי אבל ללא הצלחה לצערי עדיין מנסה להבין את הדרך עבודה ובישיבה על קיאק זה קצת יותר קשה גם סוג המקל שיש לי מתאים יותר לג'יג בעיקבות הדוחות של שרגא וגם בזכות משהו שרפי העלה פעם ודרש תירגום אז יצא לי ללמוד את הרעיון מה שנשאר זה אימונים בהחלט מומלץ לכל מה שצף בים מעל לוקוס
יוסי..תן פירוט לגבי הציוד והגיגים שאתה עובד בהם. לגבי עבודה בישיבה יכול להיות שזה בעייתי..מי שנסה יודע יותר טוב..שווה לחפש סרטונים מקיאק לשיטה זו
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
לטעמי, דווקא מאוד מומלץ ללוקוס.... הלוקוס יותר איטי ותוקף דברים שזזים יותר לאט... בטרולינג ללוקוסים אני מעדיף 3.5-4.5 קשרים, לפלמודים 4.8-5.8 קשרים.. דווקא לדגים פילאגיים נראה לי שעדיף ג'יג מהיר... אם כי דגים מכל הסוגים ייתפסו בכל הסגנונות...