|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
תודה על ההקדשה אבל עדיין לא מתחבר לי לאכול את הדג הזה  מה שכן, יש התייחסות עניינית לנושא התקופה שבה הים נותן בוסט רציני ובה מומלץ לכול הדעות לעשות הפסקה עם המכמורות 
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 לא ציפיתי שהוא כזה פופולארי למאכל...
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
56
|
|
יצא לי לאכול את הדג הזה כבר כמה פעמים מרקם דומה לסוליה של נעל טעם מריר במקצת בקיצור לא!!!
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
בהחלט אחד הדגים הלא נעימים לניקוי אבל עדיין בטיגון עם התבלינים הנכונים יוצא פצצה וכמובן לימון מוסיף המון בכל מקרה אחד הדגים שמאד כיף לתפוס נלחם נהדר ולא מוותר עד הסוף ולכן אני אוהב אותו כל כך מה גם שיש אותו בכמויות אז אקשן בשפע הניקוי זה בעייה
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
|
יוסי , כתבה נהדרת כולל המחשות ומתכונים - לצערי לא משנה את דעתי עליו ...  מבחינת האקשן שהוא נותן , כייף לא נורמאלי ...עם אולטרה לייט זה בכלל מהנה . הימים הכי טובים לתפוס להקות זה ברוח דרום מערבית קלה וים פלטה , מניסיון ולא יודע למה . ניקלים , גיגים ווסיליקונים קטנים תמיד עבדו חזק עלייהם .
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
כתבה מעניינת, אבל לא אוהב לאכול את הדג הזה  לתפוס אותם זה כבר משהו אחר לגמרי בעיקר על ציוד קל והחתיכות הגדולות
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
 לא ציפיתי שהוא כזה פופולארי למאכל... נראה לי שהפופולאריות שלו לאכילה מסתכמת בצורך שלהם לעשות כתבה על 52 דגים שונים במהלך השנה 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
תשמעו על טעם וריח רק שתדעו כשאני פוגש בים דייגים עם שקית מלאה בעטעוטים אני מעלה בפניהם את העניין הזה שהדג לא הכי טעים בעולם ומפתיע כל פעם מחדש שיש כאלה שממש אוהבים אותו כנראה צורת העשייה מאד משפיעה על התוצאה אני בכל מקרה לא בדיוק מת עליו כמובן שהלברק המרמיר הדניס והסרגוס הרבה יותר מהנים גומברים לדעתי די דומים בטעם ובריח לעטעוט כשיש לי כמות מהם אני מטגן וקורא לחברים והם מהם יודעים מבחינתם זה דג והם נהנים מאד אני בטוח שאם אני אגיש לברק באותה הזדמנות העטעוט ישאר בצלחת יתום ויגיע לחתולים Ignorance is bless 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
תשמעו על טעם וריח רק שתדעו כשאני פוגש בים דייגים עם שקית מלאה בעטעוטים אני מעלה בפניהם את העניין הזה שהדג לא הכי טעים בעולם ומפתיע כל פעם מחדש שיש כאלה שממש אוהבים אותו כנראה צורת העשייה מאד משפיעה על התוצאה אני בכל מקרה לא בדיוק מת עליו כמובן שהלברק המרמיר הדניס והסרגוס הרבה יותר מהנים גומברים לדעתי די דומים בטעם ובריח לעטעוט כשיש לי כמות מהם אני מטגן וקורא לחברים והם מהם יודעים מבחינתם זה דג והם נהנים מאד אני בטוח שאם אני אגיש לברק באותה הזדמנות העטעוט ישאר בצלחת יתום ויגיע לחתולים Ignorance is bless  BLISS 
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
וואלה תמיד חשבתי שהיא מבורכת מסתבר שהיא אושר 
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד זה מתןך פרויקט של "הארץ" שעדיין לא סוים על 52 דגים. נכון להיום הם סיימו 32 כתבות כבר. חלקם מעניינות. הקישור לכולם נמצא כאן: www.haaretz.co.il/food/fish-and-seafood/1.2685526
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
עכשיו הכל ברור  עוד דג שלא טעמתי 
|
|
|
|
|
|
|
באשדוד אוהבים אותו בקילה ההודית .הצריכה שלו מאוד מגברת שם ואם כך אז הדג שנוי במחלוקת . לא כולם אוהבים אוכל הודי .
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|