פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   איך אפשר לדלג ולא לדון על הברבורית הלא היא בר רפאלי |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: איך אפשר לדלג ולא לדון על הברבורית הלא היא בר רפאלי (נקרא 4599 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
בר רפאלי היא בושה וחרפה ומתבייש בא בתור ישראלי,השתמטה מהצבא עושה לנו בושות בעולם ומתערטלת כמו זונה.... שוכבת עם גויים ועכשיו גם נתפסה מעלימה מהמדינה מההכנסות הלא קטנות שהיא מרוויחה על חשבון הגוף הנשי שלה. אצלנו בח׳ברה זה נקרא זונה . ושחרחרות הרבה יותר יפות ממנה,ובטוח גם יותר יודעות מה גבר צריך,כך שהיא מחוקה מבחינתי. וסליחה על התגובה הבוטה פשוט עצבני עליה אש והיופי שלה לא יעזור לה.  לפי מה ,שאתה כתבתה המסקנות ,שהיסקתי: הולכת עם ציציות בחוץ פוסקת כהלכה ויודעת בדיוק מיהו יהודי! צדיקה?  חזק מאוד יגאל ,הרגת אותי 
|
|
|
|
|
|
|
בר רפאלי היא בושה וחרפה ומתבייש בא בתור ישראלי,השתמטה מהצבא עושה לנו בושות בעולם ומתערטלת כמו זונה.... שוכבת עם גויים ועכשיו גם נתפסה מעלימה מהמדינה מההכנסות הלא קטנות שהיא מרוויחה על חשבון הגוף הנשי שלה. אצלנו בח׳ברה זה נקרא זונה . ושחרחרות הרבה יותר יפות ממנה,ובטוח גם יותר יודעות מה גבר צריך,כך שהיא מחוקה מבחינתי. וסליחה על התגובה הבוטה פשוט עצבני עליה אש והיופי שלה לא יעזור לה.  העניין של ההשתמטות מהצבא ללא ספק בושה. בושות בעולם היא ממש לא עושה לנו, למען האמת היא מביאה לנו הרבה כבוד בעולם בכך שהיא נחשבת לאחת הדוגמניות הטובות והמפורסמות בעולם. מתערטלת כמו זונה? לפי מיטב ידיעתי היא לא מצטלמת בעירום, ואפילו אם היא כן? זו המאה ה-21 חבר.. שוכבת עם "גויים"? אין שום דבר רע בזה.. הסיבה היחידה לא לשכב עם נוצרי היא קנאות דתית, וכל עוד היא לא דתייה וככל הנראה אתאיסטית(כמוני) אין שום סיבה לא לשכב עם נוצרי.. לגבי שחרחרות, כל אחד והטעם שלו אבל רוב רובו של העולם(המערבי לפחות) מעדיף בלונדיניות עם עיניים כחולות ועור לבן... 
|
|
-------------------------------
"תן לאדם דג והוא יאכל כל היום, למד אדם לדוג והוא יאכל כל החיים" שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
|
|
|
|
|
ועכשיו בנוסף הגברת ברבורית מראה לכל העולם את הפיפי שלה. אין גבול לטמטום? ודייג מתחיל היקר החיים כבר יראו לך ,שלחיים יש ערך . ומקווה שתבין יום אחד על מה אני מדבר כבוד ומוסר זה לא מה שהגויים ברובם חושבים.
|
|
|
|
|
|
|
ועכשיו בנוסף הגברת ברבורית מראה לכל העולם את הפיפי שלה. אין גבול לטמטום? ודייג מתחיל היקר החיים כבר יראו לך ,שלחיים יש ערך . ומקווה שתבין יום אחד על מה אני מדבר כבוד ומוסר זה לא מה שהגויים ברובם חושבים.
וואו חתיכת יציאה גזענית... אחד מהסבים שלי נוצרי(אני יהודי כי זה לפי האמא, אבל אחד מארבעת הסבים שלי הוא נוצרי) והוא בין האנשים המוסריים והטובים ביותר שיצא לי להכיר.. מוכרח לומר שהרבה יותר מוסרי ומצפוני מרוב המשפחה שלי(וחוץ ממנו כולם יהודים)... מקווה שהחיים יראו לך שלא כל מי ששונה ממך הוא בהכרח רע, ולא כל מי שחושב ומאמין אחרת ממך הוא בהכרח טועה... אגב יש הבדל ענק בין להראות את הפיפי שלה לבין להראות תוצאת בדיקת הריון(לא יודע איך עשית את הקפיצה הזאת  ) זה כמו ההבדל בין להנות מלראות את התחת של דוגמנית ללהנות מלראות את מה שיוצא ממנו 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 04, 2016, 22:57:02 PM על ידי דייג מתחיל11
|
|
"תן לאדם דג והוא יאכל כל היום, למד אדם לדוג והוא יאכל כל החיים" שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
|
|
|
|
|
יציאה גזענית???  חביבי ,הפוסל במומו פוסל היכן ראית שכתבתי בפוסט משהו נגד נוצרים או גויים??? היכן כתבתי שמי ששונה ממני הוא רע??? ומי שמאמין וחושב שונה ממני הוא טועה  לפי דעתי הוצאת בטן מלאה שיש לך נגד דת ישראל עלי אישית וזה בסדר, אני רגיל לזה ,טיפוסים עם דעות כמו שלך יש הרבה והרבה מידי לטעמי.,החיים כבר יראו לך אם תזכה כמובן את ערך החיים האמיתי. לגביי סבך אני שמח שהוא מוסרי,רבים מן האנשים בעולם הם לא יהודים והם מוסרים ,ואפילו חלקם מאוד מוסריים. איפה ראית שכתבתי אחרת? אני מציע שתקח אויר ותקרא שוב מה כתבתי בפוסט הקודם
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 05, 2016, 18:02:52 PM על ידי דוראדו על החוף
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
זה היציאה הגזענית... בר רפאלי היא בושה וחרפה ומתבייש בא בתור ישראלי,השתמטה מהצבא עושה לנו בושות בעולם ומתערטלת כמו זונה.... שוכבת עם גויים ועכשיו גם נתפסה מעלימה מהמדינה מההכנסות הלא קטנות שהיא מרוויחה על חשבון הגוף הנשי שלה. אצלנו בח׳ברה זה נקרא זונה . ושחרחרות הרבה יותר יפות ממנה,ובטוח גם יותר יודעות מה גבר צריך,כך שהיא מחוקה מבחינתי. וסליחה על התגובה הבוטה פשוט עצבני עליה אש והיופי שלה לא יעזור לה.  ואתה מציג את שוכבת עם גויים כמשהו רע, אבל זו דעתך, לפי דעתה אין בזה שום דבר רע.. אגב, לגבי "טיפוסים עם דעות כמו שלך" איני רוצה לגרור את הדיון למקום פוליטי, אבל רק בכדי להבהיר, אני אתאיסט, אין לי שום דבר נגד דת ישראל מאחר ואני יהודי בעצמי(יש לי הרבה נגד דתות באופן כללי, דווקא נגד הדת היהודית והנוצרית פחות..), נוצרה בי התחושה שהצטיירתי בעיניך כמי שמשתייך למחנה השמאל, שלא תטעה, אני ימני לכל דבר ועניין, חלק מחברי אף יגידו שימני מדי  ...שוב לא רוצה לגרור לדיון פוליטי, רק להבהיר את העניין...
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
זה היציאה הגזענית... בר רפאלי היא בושה וחרפה ומתבייש בא בתור ישראלי,השתמטה מהצבא עושה לנו בושות בעולם ומתערטלת כמו זונה.... שוכבת עם גויים ועכשיו גם נתפסה מעלימה מהמדינה מההכנסות הלא קטנות שהיא מרוויחה על חשבון הגוף הנשי שלה. אצלנו בח׳ברה זה נקרא זונה . ושחרחרות הרבה יותר יפות ממנה,ובטוח גם יותר יודעות מה גבר צריך,כך שהיא מחוקה מבחינתי. וסליחה על התגובה הבוטה פשוט עצבני עליה אש והיופי שלה לא יעזור לה.  ואתה מציג את שוכבת עם גויים כמשהו רע, אבל זו דעתך, לפי דעתה אין בזה שום דבר רע.. אגב, לגבי "טיפוסים עם דעות כמו שלך" איני רוצה לגרור את הדיון למקום פוליטי, אבל רק בכדי להבהיר, אני אתאיסט, אין לי שום דבר נגד דת ישראל מאחר ואני יהודי בעצמי(יש לי הרבה נגד דתות באופן כללי, דווקא נגד הדת היהודית והנוצרית פחות..), נוצרה בי התחושה שהצטיירתי בעיניך כמי שמשתייך למחנה השמאל, שלא תטעה, אני ימני לכל דבר ועניין, חלק מחברי אף יגידו שימני מדי  ...שוב לא רוצה לגרור לדיון פוליטי, רק להבהיר את העניין... חביבי יש כבוד לבנות ישראל,לא מתערבבות עם מי שלא ישראל , ברור שלפי דעתה אין בזה משהו רע,כי השכל שלה בתחתונים תרתי משמע, רמה מאוד נמוכה של כבוד עצמי. רואה אותם כמו אחיות שלי ולא מתאים לי שאחיות שלי מתערבבות,זה לגיטימי. ולגביי הטיפוסים שדיברתי עליהם ,הכוונה לאנשים שתוקפים אנשים כמוני בהאשמות גזעניות ,בעוד אני אוהב אדם באשר דתו ואמונתו כל עוד מוסרי וחוסד חלשים. ופוליטיקה אני שונא,את דעותיי המדיניות לא תמצא במצע הפוליטי שקיים היום. ופה סיימתי להגיב בנושא
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 05, 2016, 23:25:41 PM על ידי דוראדו על החוף
|
|
|
|
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
בלה בלה בלה ברבורית שרבובית הלוווווו מה נסגר  שאלה מנצחת שתתן לכם כיוון האם אתה חבר פורום הדייג הספורטיבי או חבר פורום מגזין לאישה  ותענו דוגרי על השאלה  מה אתה "הדייג" יותר מעדיף ? 1. יום של דייג מפלצות בכל מקום בעולם שתבחר 2. יום עם בר רפאלי על אי בודד בבקשה רק תשובה מבלי לפרט  להלן תשובתי לשאלה : תשובה מס 1 - יום של דייג 
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
|
בלה בלה בלה ברבורית שרבובית הלוווווו מה נסגר  שאלה מנצחת שתתן לכם כיוון האם אתה חבר פורום הדייג הספורטיבי או חבר פורום מגזין לאישה  ותענו דוגרי על השאלה  מה אתה "הדייג" יותר מעדיף ? 1. יום של דייג מפלצות בכל מקום בעולם שתבחר 2. יום עם בר רפאלי על אי בודד בבקשה רק תשובה מבלי לפרט  להלן תשובתי לשאלה : תשובה מס 1 - יום של דייג  כמו ,שכתבתי לוקח אותה לדוג! (כמו בתמונה, שהורידו לי).כך אתה משלב את שני התחביבים ביחד! 
|
|
|
|
|
|
מרום משה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש פתגם שאומר מי שעובד בקונדיטוריה אוכל עוגות ומי שעובד באוטו זבל אוכל חרה לכן לא כדאי להסתכל בצלחת של השכן
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
בלה בלה בלה ברבורית שרבובית הלוווווו מה נסגר  שאלה מנצחת שתתן לכם כיוון האם אתה חבר פורום הדייג הספורטיבי או חבר פורום מגזין לאישה  ותענו דוגרי על השאלה  מה אתה "הדייג" יותר מעדיף ? 1. יום של דייג מפלצות בכל מקום בעולם שתבחר 2. יום עם בר רפאלי על אי בודד בבקשה רק תשובה מבלי לפרט  להלן תשובתי לשאלה : תשובה מס 1 - יום של דייג  אני אבחר בתשובה מספר אחת למרות שאני מעדיף את 2 לך תדע אולי יכאב לה הראש באותו יום 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
היתה כאן התדיינות מיותרת וטוב שעצרה, מגיב כי לדעתי היה כאן פשוט קצר בתקשורת... אז ל"דייג מתחיל11", אנסה לתרגם מה שהתכוון "דוראדו על החוף" (שרון), בלהט הויכוח הוא לא טרח להבהיר ולחדד ונראה כי לא ירדת לסוף דעתו... ועכשיו בנוסף הגברת ברבורית מראה לכל העולם את הפיפי שלה. אין גבול לטמטום? ודייג מתחיל היקר החיים כבר יראו לך ,שלחיים יש ערך . ומקווה שתבין יום אחד על מה אני מדבר כבוד ומוסר זה לא מה שהגויים ברובם חושבים.
זה היציאה הגזענית... בר רפאלי היא בושה וחרפה ומתבייש בא בתור ישראלי,השתמטה מהצבא עושה לנו בושות בעולם ומתערטלת כמו זונה.... שוכבת עם גויים ועכשיו גם נתפסה מעלימה מהמדינה מההכנסות הלא קטנות שהיא מרוויחה על חשבון הגוף הנשי שלה. אצלנו בח׳ברה זה נקרא זונה . ושחרחרות הרבה יותר יפות ממנה,ובטוח גם יותר יודעות מה גבר צריך,כך שהיא מחוקה מבחינתי. וסליחה על התגובה הבוטה פשוט עצבני עליה אש והיופי שלה לא יעזור לה.  ואתה מציג את שוכבת עם גויים כמשהו רע, אבל זו דעתך, לפי דעתה אין בזה שום דבר רע.. אגב, לגבי "טיפוסים עם דעות כמו שלך" איני רוצה לגרור את הדיון למקום פוליטי, אבל רק בכדי להבהיר, אני אתאיסט, אין לי שום דבר נגד דת ישראל מאחר ואני יהודי בעצמי(יש לי הרבה נגד דתות באופן כללי, דווקא נגד הדת היהודית והנוצרית פחות..), נוצרה בי התחושה שהצטיירתי בעיניך כמי שמשתייך למחנה השמאל, שלא תטעה, אני ימני לכל דבר ועניין, חלק מחברי אף יגידו שימני מדי  ...שוב לא רוצה לגרור לדיון פוליטי, רק להבהיר את העניין... חביבי יש כבוד לבנות ישראל,לא מתערבבות עם מי שלא ישראל , ברור שלפי דעתה אין בזה משהו רע,כי השכל שלה בתחתונים תרתי משמע, רמה מאוד נמוכה של כבוד עצמי. רואה אותם כמו אחיות שלי ולא מתאים לי שאחיות שלי מתערבבות,זה לגיטימי. ולגביי הטיפוסים שדיברתי עליהם ,הכוונה לאנשים שתוקפים אנשים כמוני בהאשמות גזעניות ,בעוד אני אוהב אדם באשר דתו ואמונתו כל עוד מוסרי וחוסד חלשים. ופוליטיקה אני שונא,את דעותיי המדיניות לא תמצא במצע הפוליטי שקיים היום. ופה סיימתי להגיב בנושא לאור ההבהרות של "דוראדו על החוף" ובהתייחס למלל שכתב ואותו הגדשת "דייג מתחיל11", נראה לי כי המסר שלו היה לא כפי שפירשת אלא זה: את " שוכבת עם גויים" ואת " כבוד ומוסר זה לא מה שהגויים ברובם חושבים.", צריך לקרוא כמגיעים מאותו מקום והדברים כרוכים זה בזה, וזה להבנתי מה שהתכוון שרון: 1. מבחינת "כבוד ומוסר זה לא מה שהגויים ברובם חושבים." - אין לי ספק ששרון התכוון לדבר אחד בלבד ואכן התכוון בהקשר זה לנוצרים מאירפה וארה"ב - "כבוד ומוסר" רק מהכיוון ובהקשר למתירנות המינית , לכן, אין כל קשר לכך שסבך איש ערכי ומוסרי... לא היתה כאן כוונה לכבוד ומוסר בהקשר אחר.. ומה לעשות, בהקשר של "לשכב", יש הרואים זאת כקשור לכבוד ומוסר... לא בכדי בחורה ששוכבת עם הרבה גברים, יש שיטענו כי "היא לא מוסרית" או "אין לה כבוד".. נכון שיש הטוענים אחרת - זה כבר עניין של השקפה... 2. הקטרוג על "שוכבת עם גויים", מגיע ממקום שגם המוסלמים יזדהו איתו... כי עובדתית: ליהודים ולמוסלמים ברובם, אכן מאוד מפריע אם הבת שלהם או בחורה אחרת מבנות הדת שלהם - תשכב עם מי שאיננו בן אותה דת, לנוצרים מפריע הרבה פחות אם נוצריה תשכב עם יהודי או מוסלמי. 3. ===================================== שרון, הבנתי נכון?
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|