פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   הגענו עד כאן לא נדוג ?! מוקדש לאסולין וצור |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: הגענו עד כאן לא נדוג ?! מוקדש לאסולין וצור (נקרא 4633 פעמים) |
הדפסה |
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
רועי ראשית יופי של דוח דייג באילת , סוג הדג פחות חשוב , העיקר זה שראית שיש תוצאה וזה אומר שאתה בכיוון הנכון. אבל יותר מכל אהבתי לראות את הבגרות שאתה מפגין, אם זה בהפנמת הטיפים שחברים פה נותנים לך ואם זה בהכרת התודה להם שזה לא דבר טרוויאלי. כל הכבוד לך ואני בטוח שעוד נראה ממך דוחות מכובדים תודה רבה שחר, אתה לא הראשון שאומר שכנראה תראו ממני עוד דוחות מכובדים וזה בהחלט נתן לי פשוט כמות מטורפת של מוטבציה ואמונה בעצמי !תודה 
|
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
סקומברנוס
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מהתמונה שהעלית (שהיא לא הכי ברורה כי לא רואים את הפנים של הדג) נראה שזה דוקא דג לטאה ולא חלילן. מניסיוני מהפעמיים שהייתי באילת בזרזור זה הדג היחיד שנתפס לי כל פעם אחד בכל טיול. הדג תוקפני מאוד, ב 2 הפעמים נתפס בדיוק בזריחה. הצבע בתמונה זהה לדג הלטאה, אז אשאל אותך, האם הפנים שלו היו דומים ללטאה? כמו דג "קדום"?
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
מהתמונה שהעלית (שהיא לא הכי ברורה כי לא רואים את הפנים של הדג) נראה שזה דוקא דג לטאה ולא חלילן. מניסיוני מהפעמיים שהייתי באילת בזרזור זה הדג היחיד שנתפס לי כל פעם אחד בכל טיול. הדג תוקפני מאוד, ב 2 הפעמים נתפס בדיוק בזריחה. הצבע בתמונה זהה לדג הלטאה, אז אשאל אותך, האם הפנים שלו היו דומים ללטאה? כמו דג "קדום"?
אתה צודק, התמונה לא ברורה כי הוא צולם זריז על סלע קרוב למים ןאז קפץ (פחדתי שהוא ארסי). לא אמרתי שהוא חלילן אלא שברח לי אחד כזה. יכול להיות שזה דג לטאה אני לא ממש מבין  . תודה 
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
omry555
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
42
אין דייג מגניב ממורן זעפרני!
|
|
דג בשם לטנון, לא שפמית ארסית, אינו מסוכן, יש שאוכלים אותו ואומרים שהוא טעים, אישית באילת אני תמיד משחרר את הדגים בלי קשר לסוג ולגדול,
בהצלחה בהמשך
|
|
Rods : RIPPLE FISHER F-STICK GT78 Carpenter TBL 80/40 Carpenter EP 85/36 Megabass XOR Shadow Varivas Violente vls-82 varivas Violente 0.5-8 G Reel : Shimano Stella 18000SW HG Shimano Stella 14000SW XG Daiwa Saltiga Expedition 5500H Shimano Stella 6000SW HG Shimano Stella 3000 Shimano
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יופי של חוויה כך מתחילים ולאט לאט לומדים עוד דבר או שניים , אהבתי את הדוח ושאתה לומד ומפרגן לכל מי שעוזר לך ועל כך כבוד גדול  אנחנו מחכים לדוח של הלברק שיבוא והוא יבוא תמשיך כך 
|
|
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
לא נראה לי כמו הדג שתפסתי, לא שהסתכלתי עליו יותר מדי  . בכל מקרה לא כזה משנה לי 
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
תודה לכולם 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רועי, שאפו על הגשה יפיפיה ואיכותית של דו"ח - נהניתי לקרוא... שאפו לא פחות על הגישה, מאוד אהבתי - יוצא לדוג כדי לחוות דיג ונהנה מכל רגע ללא קשר לתפיסות... לא מתיימר ולא משתולל - הכל בכייפ... יופי של גישה 
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
תודה רבה רפי וכולם 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 26, 2016, 18:32:28 PM על ידי roye c5
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
דוח נפלא רועי!!! מזל טוב על הראשון בז'רז'ור.. הראשון- ואני חותם על זה שממש לא האחרון (ראה סיפא  ) ים סוף הזה מלא בהפתעות שלא מהעולם הזה (התיכון...  ) ניצלת עד הסוף את הטיול  עכשיו הלברקים נכנסו לגזרה.. ואני אחריהם  מצפה כבר לאחד כזה על הצלחת שלי  (ואני בטוח שאייל מצפה להקדשה שלו  ) ועכשיו תרשה לי לגמול לך טובה ולברך אותך מכל הלב: שמע מה אני אומר לך, העונה הזו אתה מביא את הלברק הנכסף ו-ב-ג-ד-ו-ל 
אמן! 
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
דוח נפלא רועי!!! מזל טוב על הראשון בז'רז'ור.. הראשון- ואני חותם על זה שממש לא האחרון (ראה סיפא  ) ים סוף הזה מלא בהפתעות שלא מהעולם הזה (התיכון...  ) ניצלת עד הסוף את הטיול  עכשיו הלברקים נכנסו לגזרה.. ואני אחריהם  מצפה כבר לאחד כזה על הצלחת שלי  (ואני בטוח שאייל מצפה להקדשה שלו  ) ועכשיו תרשה לי לגמול לך טובה ולברך אותך מכל הלב: שמע מה אני אומר לך, העונה הזו אתה מביא את הלברק הנכסף ו-ב-ג-ד-ו-ל 
אמן!  תודה על הברכה  לקחתי את התגובה הזו ללב  לגבי הברכה: "המברך סופו להתברך" מקווה שהגיע הסוף שלי 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|
|