|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
מצטער חסדייה במקום על א רשמתי עהשאלה עדיף לאבד דמוי , בגלל דג ? אני בעבודה אחרי 12 שעות לא רואה על מה ללחוץ  ברור שזה מבאס לאבד דמוי..לדעתי סיכוי התפיסות גודל ללא כבל פלדה תודה על התשובה יום טוב איש יקר 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
חסדייה גומבר אסלי לדייג אסלי. בנוסף מתי תבוא לבקר ? מכל מקום המשך דייג פורה ומהנה.
הדייג והים מהצפון יוסי סרגוס
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חסדייה גומבר אסלי לדייג אסלי. בנוסף מתי תבוא לבקר ? מכל מקום המשך דייג פורה ומהנה.
הדייג והים מהצפון יוסי סרגוס
מנסה להגיב מהטלפון יוסי תודה על ההזמנה.הבטחה אישית אני אגיע אחרי החגיםן פשוט החודש לחוץ עבודה חגים..וחתונה של שני האחים שלי בהזדמנות הראשונה אני אקפוץ לביקור שוב תודה יוסי
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חסדייה, מברוק על הגומבר ולגבי הבריחות אין מה לעשות כל כך...
לגבי הגזרה שם, אני חושב שהשנה היא השנה הכי חמה בגומברים מבין ה4-5 שנים אחרונות! לא זכור לי יציאות שבכל יציאה יש גומבר אצלי וגם אצלך לא היה דבר כזה. מאוד מאוד מאוד מפתיע אותי כל הגומברים בגזרה-שהיתה ידועה בתור חלשה בגומברים. עוד יותר מוזר שלא צריך לחפש אותם עם אור ראשון או אחרון כמו במקומות אחרים אלא נתפסים באמצע יום. כרגע, אני חולם לי ולך להוציא את המפלצות שעשו לך בית ספר לפני מספר ימים!
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
איל הלפרין
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
59
|
|
תותח על ! יופי של חוויות היו לך עם יופי של ארוחת ערב... 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
ירון פ
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
57
|
|
חסדייה, מכובד מאד, בעיקר ביובש שיש בימים האחרונים. כל הכבוד.
|
|
ירון.
|
|
|
|
mbd66
|
אם אני לא עם המשפחה - אני בים. חבר פורום  
מנותקגיל:
59
ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל. 0547840690
|
|
ודג מכובד לכל הדעות בתיאבון מורדי
|
|
אוהבים דייג? ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל!!! לדוגמא: חוטי בד בכל המידות, 160 שח לגליל 1000 מטר! רולר פן סנטור 114 ענק: 690 שח. מקלות, רולרים וכל ציוד הדייג ב 1/3 מחיר! משלוחים לכל הארץ. 0547840690 מורדי. חפשו אותנו בפייסבוק ב "אוהבים דייג" ושלחו לנו בקשת חברות!!!
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
מצטער על התגובה המאוחרת יא זלמי  אתה יודע כמה אני עסוק לאחרונה  עוד גומבר ועוד גומבר , רק שתדע שהלברקים לקחו את זה מאוד קשה  אני רק יכול לאחל לך בפרט ולנו כצוות לתת בראש השנה בכל הגזרות  בים וביבשה בלי בושה ! 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מצטער על התגובה המאוחרת יא זלמי  אתה יודע כמה אני עסוק לאחרונה  עוד גומבר ועוד גומבר , רק שתדע שהלברקים לקחו את זה מאוד קשה  אני רק יכול לאחל לך בפרט ולנו כצוות לתת בראש השנה בכל הגזרות  בים וביבשה בלי בושה !  אל תדאג.. הלברקים יקבלו פיצוי הולם 
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
מצטער על התגובה המאוחרת יא זלמי  אתה יודע כמה אני עסוק לאחרונה  עוד גומבר ועוד גומבר , רק שתדע שהלברקים לקחו את זה מאוד קשה  אני רק יכול לאחל לך בפרט ולנו כצוות לתת בראש השנה בכל הגזרות  בים וביבשה בלי בושה !  אל תדאג.. הלברקים יקבלו פיצוי הולם  קנית להם סוכריות חדשות לעונה ? נחשים מגומי ? יא ממזר , בטח הוספת להם קרסים ? 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
קצר וקולע עם תמונות שמדברות בעד עצמן  עם או בלי בריחות - את הדג האחד לפחות אתה לוקח ליישם עליו איזה מתכון... 
|
|
|
|
|
|
noam
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין