רז,
זה בדיוק מה שכתבתי והתכוונתי
אם ההעתק יפה וטוב, שוחה טוב ומתנהג יפה במים, מחליפים קרסים והרווחת דמוי במחי מצחיק
נכון צודק פשוט באתי גם להדגיש ולהגיד את זה זה בדיוק מה שכתבתי והתכוונתי
אם ההעתק יפה וטוב, שוחה טוב ומתנהג יפה במים, מחליפים קרסים והרווחת דמוי במחי מצחיק

סתם וויכוח מיותר חברים , על הקופסה רשום בפירוש trulinoya שבארץ הם נמכרים ב 30 - 70שח ובמקרה קניתי בארץ כלב שלהם ב 50שח עם אותה קפוסא בדיוק כמו שהגיע מהאלי לא מהאייבי טעות שלי !
כמו שאמרתי השחייה שלהם הייתה סבירה + והקרסים לא כאלה נוראיות כמו שאתם חושבים , די להיות מקובעים על היפנים לא הכל זה שחור ולבן ואין וויכוח שבדיג אין חוקים
כל עוד הם שוחים ועפים טוב אין בעיה בלנסות אותם ומאמין מעוד שיביאו תוצאותכמו שאמרתי השחייה שלהם הייתה סבירה + והקרסים לא כאלה נוראיות כמו שאתם חושבים , די להיות מקובעים על היפנים לא הכל זה שחור ולבן ואין וויכוח שבדיג אין חוקים

אגב אם מדברים על אלי אקספרס איך המשלוחים והתשלום משם?
אין בעיות?
לא בעיה מבחינת בטיחות לשלם שם וכו'?
יש מעקב אחרי המשלוח או שלא? (מאמין שאין לפחות על הדברים הקטנים אבל אשמח לוודא)
בכללי למי שהזמין משם כמוך עדן איך עברה הקנייה
מקווה לקנות משם את הדמויים שציינתי או לפחות חלקם, אלה שדומים לדו בגרסה 140 וה 200
אחלה אלי , אני התחלתי להזמין יותר משם מאשר מהאייבי בעודנו מדברים הגיע לי הדמוי הזה :
http://www.aliexpress.com/item/Isca-Artificial-Trulinoya-Fishing-Lures-3D-Eyes-Minnow-Hard-Fishing-Lure-Crankbait-Diving-0-5m-Fishing/32294179755.html
הלבן עם הנקודות , פחות צבעוני מבתמונה אני לא יישקר אבל נראה לא רע ל 4.5 דולר , בנתיים אין אפשרות לבדוק אותם ותוצאות גם לא ידוע אם יגיעו או לא , בכל מקרה אני חייב להוכיח פה שלא רק דמויים יפנים בעשרות ומאות שקלים מביאים תוצאות , אם אתה צריך קישורים תפנה אליי בפרטי אראה לך כמה דמויים ששווים הזמנה .
אגב זאת תמונה של מישהו מהארץ שתפס עם דמוי של אותה חברה כמו שהגיע לי היום רק בצבע אחר , שגם הוא בדרך אליי

שתהיה לכולם אחלה שבת

אשמח לקישורים בפרטי, שלחתי לך הודעה

אגב למה 4.5 דולר שרשום בקישור 3.18 דולר?