פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   כל טלוויזיה מרמיר ......... |
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: כל טלוויזיה מרמיר ......... (נקרא 6340 פעמים) |
הדפסה |
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מוטי כל הכבוד לך. דוח לתפארת ,עכשיו חסר לך על העגלה :מזגן ומיטת מים ואתה מסודר ☺.
הטייפוד / חצובה נראית אביזר מדליק. אבל השאלה הכי חשובה :כמה באמת היא תורמת לנוחות הדייג על פני הסטנדים מאלומיניום הרגילים שאנו מכירים?
נ.ב. באיזה פתיון אתה משתמש ?
בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
לא התעצלת והלכת עד הסוף או שחתכת מאמצע הדרך? איזור מעולה מנסיון אישי יש שם הפתעות, פעם הבאה נסה קרוב יותר לשוברון שיש שם, מבטיח לא תתאכזב. אחלה ארגון של הציוד
מומי אני יכול להגיד לך שזה הספיק לי המקום  להגיד לך אין הכזבה בכלל , במיוחד שהילדים שלי התחילו לאכול את הדגים ו  אז יש לי בקשה מהם לתפוס רק כאלה דגים , במיוחד אשתי שאומרת תנקה אותם בים לא בבית  וזה מה שאני עושה ,ישר אחרי הדייג נכנסים לטיגון ואחלה ארוחה 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
מוטי כל הכבוד לך. דוח לתפארת ,עכשיו חסר לך על העגלה :מזגן ומיטת מים ואתה מסודר ☺.
הטייפוד / חצובה נראית אביזר מדליק. אבל השאלה הכי חשובה :כמה באמת היא תורמת לנוחות הדייג על פני הסטנדים מאלומיניום הרגילים שאנו מכירים?
נ.ב. באיזה פתיון אתה משתמש ?
בהצלחה בהמשך
תודה ג'קי , בקשר לשאלה שלך הטריפוד הרבה יותר נוח , שני חכות שהם נמצאים על התקן אחד שנית לים גבוהה זה עוזר מאוד לא לשכוח שזה בגובה של 1.90 פחות תנועות של גלים בחכות גם במקומות שהם מסולעים יהיה יותר נוח ,כי הכל מתכוונן לפי צורה השטח שאנחנו דגים . פתיחה שלו מהירה מאוד ,וגם שאתה מסתכל על החכות אתה רואה באותו זווית את שניהם.  בקשר לפיתיון אני משתמש בקלמרי ,ותולעים , במיוחד זרועות של הקלמרי עובדים יופי ,תפירה במחט של תולעים .
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 23, 2015, 09:01:02 AM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
|
savirs
|
דייג זה כל הסיפור חבר פורום  
מנותקגיל:
56
|
|
מוטי,
לאחר השיחה שהיתה לנו היום בענין משקולות וציוד... אתה אדם מדהים וטוב שכך, צנוע ומקצוען כאחד
שמח שהיה לך יום דייג מהנה
באמת ובתמים אני חושב שהרמת את הרמה של הדייג החופי בישראל בכמה רמות גבוה יותר כמו שרפי כתב
כל הכבוד, שאפו... בין כיפוף לכיפוף חכה תוכל לנקות את הדגים וכך בבית תוכל רק להנות מהם
בהצלחה בבאות חבר יקר
|
|
|
|
|
|
גרי.בר
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דוח . רק לא הבנתי מה זה הסרגל ?
|
|
|
|
|
|
savirs
|
מנותקגיל:
56
|
|
גרי,
הסרגל זה סרגל של תאורת לד שמוטי הוסיף לבד בכדי שיוכל לדוג בשעות הלילה
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מוטי,
לאחר השיחה שהיתה לנו היום בענין משקולות וציוד... אתה אדם מדהים וטוב שכך, צנוע ומקצוען כאחד
שמח שהיה לך יום דייג מהנה
באמת ובתמים אני חושב שהרמת את הרמה של הדייג החופי בישראל בכמה רמות גבוה יותר כמו שרפי כתב
כל הכבוד, שאפו... בין כיפוף לכיפוף חכה תוכל לנקות את הדגים וכך בבית תוכל רק להנות מהם
בהצלחה בבאות חבר יקר
תענוג לראות מישהו שחשוב לו פשוט... לפרגן מהלב 
|
|
|
|
|
|
savirs
|
מנותקגיל:
56
|
|
רפי,
גם לך אני מפרגן...
אמנם אני חדש כאן בפורום, אך מהמעט שראיתי מגיעה לך מילה טובה, לך ולכל צוות הניהול שמנהל ביד רמה את הפורום הזה- הבית של הדייגים החובבים והמקצוענים כאחד (רפי, שחר, מוטי, גאיצ'וק, שרגא, סאמח, אליהו ועוד רבים וטובים שעדיין לא הספקתי להכירם אבל כמו שאומרים "תאמר לי מי אתה אומר לך מי חברך") .
על המקצועיות, העזרה לכולם, הפרגון, האנושיות, ההתמדה, הקדשת זמן למען מטרות נעלות שמקדמים כאן, ועל הכל...
כל הכבוד, מוריד בפניך את הכובע...
חזק וברוך, יישר כוח
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
רפי,
גם לך אני מפרגן...
אמנם אני חדש כאן בפורום, אך מהמעט שראיתי מגיעה לך מילה טובה, לך ולכל צוות הניהול שמנהל ביד רמה את הפורום הזה- הבית של הדייגים החובבים והמקצוענים כאחד (רפי, שחר, מוטי, גאיצ'וק, שרגא, סאמח, אליהו ועוד רבים וטובים שעדיין לא הספקתי להכירם אבל כמו שאומרים "תאמר לי מי אתה אומר לך מי חברך") .
על המקצועיות, העזרה לכולם, הפרגון, האנושיות, ההתמדה, הקדשת זמן למען מטרות נעלות שמקדמים כאן, ועל הכל...
כל הכבוד, מוריד בפניך את הכובע...
חזק וברוך, יישר כוח
תאמר לי מי אתה ואומר לך אם יש לך את זה  ויש לך את זה  רפי , תחתים לי אותו 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אחלה אקשן זה כיף שיש דגים בכמויות והיכולת ניתנת לביטוי בתאבון ואל תשכח ערק בצד
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
מוטי, כרגיל אתה מגדיר מחדש את המושג "מקצועיות" בכל יציאה שלך, כולל "סדר ותקתוק" ממש לפי השעון  והתוצאות לא מאחרות לבוא  כן ירבו יציאות כאלה פוריות  מדמיין את הפרצופים של הדייגים בחוף למראה ה"חייזרים" שאתה מגלגל אחריך על החול הריג והקרסים- פשוט נראים פצצה, ועובדים בהתאם 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|