חברה תעצרו שניה ותחשבו 
אני שומע כל הזמן על דייגים ספורטיביים.
יש לי כמה נקודות שלא ברורות לי
מיזה דייג ספורטיבי ?
לפי מה הוא מזוהה כדייג ספורטיבי ?
האם יש לו איזה רישיון או מסמך שמראה שהוא עוסק בפעילות ספורטבית ?
ויש עוד לא מעט שאלות בנושא זה היה רק להמחשה .
לדעתי ברגע שנוכל למסד את הדייג הספורטיבי ויהיה רשום וגם החברים יהיו רשומים כמו שחקן כדורגל למשל יש לו כרטיס פעיל
אז נוכל לצאת מהמשוואה הזאת שאנחנו שותפים להרס !!!!!!
כרגע כל דייג או חבר פורום קורא לעצמו דייג ספורטיבי והאמת
אנחנו כמו במערב הפרועה .
כל אחד עושה מה שבא לו ברגע שיש לו חכה

אני שומע כל הזמן על דייגים ספורטיביים.
יש לי כמה נקודות שלא ברורות לי
מיזה דייג ספורטיבי ?
לפי מה הוא מזוהה כדייג ספורטיבי ?
האם יש לו איזה רישיון או מסמך שמראה שהוא עוסק בפעילות ספורטבית ?
ויש עוד לא מעט שאלות בנושא זה היה רק להמחשה .
לדעתי ברגע שנוכל למסד את הדייג הספורטיבי ויהיה רשום וגם החברים יהיו רשומים כמו שחקן כדורגל למשל יש לו כרטיס פעיל
אז נוכל לצאת מהמשוואה הזאת שאנחנו שותפים להרס !!!!!!
כרגע כל דייג או חבר פורום קורא לעצמו דייג ספורטיבי והאמת
אנחנו כמו במערב הפרועה .
כל אחד עושה מה שבא לו ברגע שיש לו חכה
מבחינת הרשויות - ואני מסכים להגדרה הזו,
דייג ספורטיבי הוא כל מי שדג בשיטות דיג ספורטיביות (חכה או רובה צלילה ללא מיכלים) ולא מתפרנס מהדיג, לא קשור לרשיון דיג.
מבחינת "יציאה מהמשוואה" - נער הייתי וגם זקנתי בנושא הזה... הנאיביות עברה חלפה לה...
באגף הדיג כנראה מעולם לא חיפשו מה נכון לטובת הים ומה צודק בכלל - ונראה כי הקו הקלוקל ממשיך בימים אלו ואף ביתר שאת....
חבל להעמיס בדברים שנכתבו, אתה מוזמן להכנס לדיונים שהועלו בפורום י.ע.ד לפי נושאי הדיון "המעניינים", תקרא ותגלה שם הרבה דברים - מעניינים ומקוממים ומרתיחים כאחד... אתה מוזמן גם לקרוא לעומק את המכתב המצורף בהודעה הפותחת אשר תוכנו מדבר בעד עצמו...
על פניו נראה כי נוח להם לקטלג אותנו בתור "שותפים להרס" בדרך של ניפוח העולה כמעט כדי יצירת יש מאין, כדי להשתמש בהגבלתנו בתור עלה תאנה לכיסוי מחדליהם בעבר ובעתיד, בכל הנוגע לשמירת והצלת הים מפני דיג מסחרי פרוע והרסני...
דבריך לגבי "מערב פרוע" אינם מדויקים: תציץ ביומן דוחות הדיג ותגלה עד כמה יש מי שמשחררים דגים, בין היתר מוסרט בסרטונים.. המיעוט בקרב הספורטיביים דייגי החכות מתנהל "כמו במערב הפרוע"...