אחלה טרכון הורג אותי בסבבה כמובן הקטע עם הפלמידות החברה בדרום קוראים לעוטעוט פלמידה ולכן היה בילבול הטרכון והעוטעוט יחסית דומים רק לא בגודל ובצבע
צודק, פעם דייג בולונז שאל אותי מה יש אמרתי יבש שאלתי אותו הוא אומר פלמידות קטנות מפריעות לדוג כולי מבולבל פלמידה קטנה זה 400 גרם נגיד אבל איך מפריעות עם בצק אחרי זה באינטרנט הבנתי
היי רפי, סחטיין. בוקר טוב, ובוקר טוב גם לכולם, הטרכון הזה יצא אחרי לא מעט טרכונים שיצאו בחוף ניצנים בתקופה האחרונה, חלקם אפילו בזוגות... את החמוד הזה הוצאתי על קרס מספר אחת ורצועת קלמרי, ממש גורמה. אני בדרך כלל דג עם קרסים מעל המשקולת, הפעם פשוט קשרי אחת מעל ואחת מתחת, בקיצור, אושר גדול.. שיהיה בהצלחה לכולם, סופ"ש רטוב! כפיר,
לתשומת ליבך, הדג אינו טרכון ים תיכוני אלא צנינית אטלנטית. דבר שני וזאת זה כדאי וחשוב יותר לזכור מאשר את השם המדעי של הדג זה שלא נוגעים בחוט עם הידיים! הבחור עם הכובע הלבן בסה"כ רצה לעזור אבל בפעם הבאה זה עלול לעלות לך בדג ובדר"כ זה קורה עם דגים גדולים ויפים... תפיסת החוט בידיים פוגעת בגמישות שלו ומבטלת את הגמישות של החכה. זה בדר"כ השלב שבו הדג נותן נגיחה עצבנית והחוט נקרע. אפילו חוט עבה וחזק...
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."