פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   הי דרומה לאילת |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: הי דרומה לאילת (נקרא 2149 פעמים) |
הדפסה |
|
yud.aviv
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 29/10/2015 | דרום - מפרץ אילת | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 20 - 30 מטר | דיג מקיאק בים - ז'רז'ור |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| דמוי דג קטן - | לוקוס "יהודי" | 4 | 5 |
הדו"ח:שלום לחברי הפורום החלטנו לרדת לאילת - (אני וחברים) כמו בכול שנה רק גברים על החוף עם מאהל מדוגם ופינוקים. רק הפעם לקחתי את הקיאק, לרוב הרוח צפונית באילת וחזקה, כך שבכמה דקות אתה עובר את הגבול לירדן. לכן נקשרתי עם חבל למצופים (בויות),ודגתי בגירגור עם דמויים יחסית קטנים גם בגודל וגם במשקל עד 25 גר,יצאו כמה לוקוסים, שמייד נכנסו לסיר ..... את השאר רואים בתמונות.. לוקוס ועראק כן הולך ביחד ....
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הנקודה הכי צפונית בנקודה הכי דרומית...  אחלה זולה הקמתם שם 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחתיין על הלוקוסים. לבריאות 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
אחחחחח.... החיים הטובים כל הכבוד לכם , ניקוי ראש רציני בזולא מדוגמת..... מקנא בכם  שאפו 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
זולה לא נורמלית סידרתם לכם, וערק ולוקוס ,וים וחברים ודייג... ח׳ברה אתם יודעים לעשות חיים.
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #6 ב- : נובמבר 01, 2015, 00:48:02 AM » |
|
אין כמו זולה עם חברים, ודייג עם תפיסות מקיאק. מי צריך יותר מזה. בהצלחה בבאות
בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
גם ככה הייתי דלוק על לרדת עם הצוות לאילת, עכשיו בכלל אני אש
זולה של גברים, ים - דגים, מה בנאדם צריך יותר?
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יופי של חגיגה יהודה.... היית קיאקיסט-דייג יחיד או היו עוד קיאקיסטים-דייגים? שילוב מנצח של ים, קיאקים, דיג וחברים, פלוס דגים שנתפסו ונאכלו בצוותא - מושלם והכי טוב שיש...  התובנה המסכמת על השילוב של עראק ולוקוסים - מדבר בעד עצמו  לגבי שיטת הדיג, לא נראה לי שזה ז'רז'ור - לפי העומק נראה לי שזה היה ג'יגלייט... תקן אותי אם טעיתי...
|
|
|
|
|
ככה בדיוק צריכה להיות חופשה באילת  +  +  תודה על השיתוף
|
|
|
|
yud.aviv
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
האמת שמשולב גם גיג וגם גירגור יופי של חגיגה יהודה.... היית קיאקיסט-דייג יחיד או היו עוד קיאקיסטים-דייגים? שילוב מנצח של ים, קיאקים, דיג וחברים, פלוס דגים שנתפסו ונאכלו בצוותא - מושלם והכי טוב שיש...  התובנה המסכמת על השילוב של עראק ולוקוסים - מדבר בעד עצמו  לגבי שיטת הדיג, לא נראה לי שזה ז'רז'ור - לפי העומק נראה לי שזה היה ג'יגלייט... תקן אותי אם טעיתי...
|
|
|
|
yud.aviv
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של חגיגה יהודה.... היית קיאקיסט-דייג יחיד או היו עוד קיאקיסטים-דייגים? שילוב מנצח של ים, קיאקים, דיג וחברים, פלוס דגים שנתפסו ונאכלו בצוותא - מושלם והכי טוב שיש...  התובנה המסכמת על השילוב של עראק ולוקוסים - מדבר בעד עצמו  לגבי שיטת הדיג, לא נראה לי שזה ז'רז'ור - לפי העומק נראה לי שזה היה ג'יגלייט... תקן אותי אם טעיתי... אני מקווה שלא עניתי פעמיים היה יותר גירגור מ גיג העומק שבו הייתי נמוך מידי ל גיג יש קיאקיסטים באילת שהיו באיזור אחר...לכיוון חברת חשמל , אנחנו התרכזנו בחוף הצפוני ..
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 02, 2015, 15:20:57 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יופי של חגיגה יהודה.... היית קיאקיסט-דייג יחיד או היו עוד קיאקיסטים-דייגים? שילוב מנצח של ים, קיאקים, דיג וחברים, פלוס דגים שנתפסו ונאכלו בצוותא - מושלם והכי טוב שיש...  התובנה המסכמת על השילוב של עראק ולוקוסים - מדבר בעד עצמו  לגבי שיטת הדיג, לא נראה לי שזה ז'רז'ור - לפי העומק נראה לי שזה היה ג'יגלייט... תקן אותי אם טעיתי... אני מקווה שלא עניתי פעמיים היה יותר גירגור מ גיג העומק שבו הייתי נמוך מידי ל גיג יש קיאקיסטים באילת שהיו באיזור אחר...לכיוון חברת חשמל , אנחנו התרכזנו בחוף הצפוני .. ענית פעמיים ואין בזה שום דבר רע...  גם "התחרבש" לך הציטוט - אז ערכתי... החשוב הוא שנתת את התשובות אז הסקרנות נרגעה 
|
|
|
|
zed
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
44
|
|
איזה כיף! איזה התארגנות!! כבוד. אם אני מנסה לארגן את החברים שלי (עזבו שהם לא דייגים בכלל..  ) אנחנו נישן בקופסת קוטג' ויהיה לנו לאכול אולי מצות (ועוד לא פסח.. כן?)
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אחלה חוויה יחודית בעיר הדרומית  בתקופה הזו יש אריצ'ולות שם והרבה טוניות