פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   לבן 6.400 קג |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: לבן 6.400 קג (נקרא 3738 פעמים) |
הדפסה |
|
|
fishza
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דג, שיתוף ידע, ובעיקר היכולת לצאת בחום הזה 
|
|
|
|
|
|
משה אמרגי
|
בונסאי ארט חבר פורום   
מנותקגיל:
62
בונסאי זה המקצוע שלי ,דייג זה התחביב שלי
|
|
 מישהו במקרה מסנן אותי ?  מה אמרתי לך יציאה קודמת שלך שאתה יוצא תודיע לי , מה אתה מפחד שאקח לך את הדגים  מברוק על המלך חתיכה שהיה שווה את המאמץ והניסיון של הפמפום המהיר וניצול ההזדמנות השתלם  zinger יקירי אתה יודע מה היה ללוקוס הלבן מתחת לסנפיר הצד שלו ? האות ( ז ) מעניין של מי זה  עם ים כמו שלנו לא פלא שרוב המשוואה זה מזל ורק קצת נסיון. והכי חשוב זה לצאת לים. 
|
|
-------------------------------
משה אמרגי -http://www.bonsaiart.co.il/site2/the_page.asp?page_lang=he&page_id=1
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
משה, סחטיין של הלוקוס המכובד  נהנתי לקרוא את הדו"ח וההסברים שלך לשאלות 
|
|
|
|
|
|
|
איזה יופי של דג  כל הכבוד.
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
מדהים משה, זה בוודאי לא מקרה... עוד תפיסה מרשימה שלך לאוסף התפיסות של דגים מכובדים... לוקוס לבן הוא אחד הדגים החזקים בים - יותר מכל לוקוס ולדעתי יותר מכל אינטיאס, מלך הים הלבן במשקל כזה נתן לך מן הסתם פייט חלומי, ואיזה בונוס נהדר למטבח...  שאפו על הסבלנות - 20 דקות סבלנות שוות את המתנה הענקית הזו, ואני חייב הסבר: מה עשית ובאיזה מצב השארת את החוט מול הדג עד שיצא החוצה מהבור? אני אנסה להסביר את השתלשלות העניינים :אחרי ההוק סט הדג נתן ריצה די ארוכה עם עצירה קצרה ,לא אופייני ללבן. בדרך כלל הלבן נותן דפיקות עם הפסקות קצרות לאורך כל הדרך למעלה . הצד של הקיאק היה לכיוון דרום מזרח והדרייפט לכיון צפון מערב הדג הוציא כ20 30 מ חוט לכיוון דרום מזרח(אתה הבנת את זה אינגלה)סביר להניח שהפתח של הבור היה בדרכו ,לכן לאחר שהבנתי שהדג לא רוצה לצאת מהבור ,שחררתי כ150 מ חוט ופניתי לכיוון צפון מערב ,ברגע שהחוט נמתח החזקתי לחץ על הדג ומידי פעם שחררתי חוט או נתתי הוק סט קטן כאילו שאני רוצה לשחרר דמוי מהסלע .מניסיון העבר לבנים מדלגים מבור לבור לכן ברגע שיצא מהבור צריך למשוך אותו למעלה כמה שיותר מהר . הרעיון הוא לקבל זווית פחות חדה של החוט ,זאת אומרת לא 90 מעלות אלה כ 45 מעלות כדי שהשוק לידר לא ישתפשף ויקרע מהניסיונות להוציא את הדג מהבור (זה היתרון של קיאק על סירה ,יכולת תמרון וקלאץ נוסף). במקרה הזה אני חושב שהלוקוס הלבן נכנס לבור בבוץ ולא בסלע ,,מהסלע קשה יותר לשלוף דג אבל זה אפשרי, השוק לידר חזר משופשף קלות. אני מקווה שהצלחתי להסביר עצמי טוב , הצלחת להסביר היטב אז הבנתי זיסלה....  בהחלט מעניין - כי לרוב הנטייה היא לצמצם מרחק ולא להתרחק... למדנו עוד גישה ושיטה ומכאן שאלה נוספת - האם יצא לך בשיטה כזו תוך התרחקות של מעל 50מ' לשחרר מהסלע לוקוס אדום שהתחפר?
|
|
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני הבנתי מהדוח שאתה למעשה מהמר אך דג מדהים שריד לאימפריה גדולה שנפלה ןנעלמה ממחוזותינו כל דג כזה מעודד שאולי הם מתחילים את הקאמבק
עוזי
|
|
|
|
|
|
ADRIAN
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
משה משה ... תותח אמיתי.
תותח אמיתי ודייג על.
כל הכבוד אחי.
בברכה,
אדריאן
|
Pirates fishing team 
|
|
|
|
משה אמרגי
|
בונסאי ארט חבר פורום   
מנותקגיל:
62
בונסאי זה המקצוע שלי ,דייג זה התחביב שלי
|
|
 |
|
|
מדהים משה, זה בוודאי לא מקרה... עוד תפיסה מרשימה שלך לאוסף התפיסות של דגים מכובדים... לוקוס לבן הוא אחד הדגים החזקים בים - יותר מכל לוקוס ולדעתי יותר מכל אינטיאס, מלך הים הלבן במשקל כזה נתן לך מן הסתם פייט חלומי, ואיזה בונוס נהדר למטבח...  שאפו על הסבלנות - 20 דקות סבלנות שוות את המתנה הענקית הזו, ואני חייב הסבר: מה עשית ובאיזה מצב השארת את החוט מול הדג עד שיצא החוצה מהבור? אני אנסה להסביר את השתלשלות העניינים :אחרי ההוק סט הדג נתן ריצה די ארוכה עם עצירה קצרה ,לא אופייני ללבן. בדרך כלל הלבן נותן דפיקות עם הפסקות קצרות לאורך כל הדרך למעלה . הצד של הקיאק היה לכיוון דרום מזרח והדרייפט לכיון צפון מערב הדג הוציא כ20 30 מ חוט לכיוון דרום מזרח(אתה הבנת את זה אינגלה)סביר להניח שהפתח של הבור היה בדרכו ,לכן לאחר שהבנתי שהדג לא רוצה לצאת מהבור ,שחררתי כ150 מ חוט ופניתי לכיוון צפון מערב ,ברגע שהחוט נמתח החזקתי לחץ על הדג ומידי פעם שחררתי חוט או נתתי הוק סט קטן כאילו שאני רוצה לשחרר דמוי מהסלע .מניסיון העבר לבנים מדלגים מבור לבור לכן ברגע שיצא מהבור צריך למשוך אותו למעלה כמה שיותר מהר . הרעיון הוא לקבל זווית פחות חדה של החוט ,זאת אומרת לא 90 מעלות אלה כ 45 מעלות כדי שהשוק לידר לא ישתפשף ויקרע מהניסיונות להוציא את הדג מהבור (זה היתרון של קיאק על סירה ,יכולת תמרון וקלאץ נוסף). במקרה הזה אני חושב שהלוקוס הלבן נכנס לבור בבוץ ולא בסלע ,,מהסלע קשה יותר לשלוף דג אבל זה אפשרי, השוק לידר חזר משופשף קלות. אני מקווה שהצלחתי להסביר עצמי טוב , הצלחת להסביר היטב אז הבנתי זיסלה....  בהחלט מעניין - כי לרוב הנטייה היא לצמצם מרחק ולא להתרחק... למדנו עוד גישה ושיטה ומכאן שאלה נוספת - האם יצא לך בשיטה כזו תוך התרחקות של מעל 50מ' לשחרר מהסלע לוקוס אדום שהתחפר? התשובה חד משמעית כן ,לפעמים גם נקרע אחרי כמה נסיונות . אם אתה בטוח שזה דג ולא סתם סלע שווה להתעקש ולנסות להוציא אותו מהסלע ,הענין הוא סבלנות סבלנות ועוד קצת סבלנות
|
|
משה אמרגי -http://www.bonsaiart.co.il/site2/the_page.asp?page_lang=he&page_id=1
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|