פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   אביחי יש מצב שזה אתה ???????????? |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: אביחי יש מצב שזה אתה ???????????? (נקרא 4537 פעמים) |
הדפסה |
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
מוטי אתה יודע מה תענוג תענוג להיות אח יקר שלך 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מוטי אתה יודע מה תענוג תענוג להיות אח יקר שלך  המשפט האחרון שווה את הדגים בעולם 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אני חייב להתקשר לקצינת הקישור להקדים את הזימון הבא אולי זה מה שאני צריך כדי לשנות את הסטטיסטיקה של התפיסות. עד אז , תעזור לי בבקשה עם תמונה של שיפוד כזה, ואם אפשר להשתמש בו לא רק עם חד לסת? תודה 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אני חייב להתקשר לקצינת הקישור להקדים את הזימון הבא אולי זה מה שאני צריך כדי לשנות את הסטטיסטיקה של התפיסות. עד אז , תעזור לי בבקשה עם תמונה של שיפוד כזה, ואם אפשר להשתמש בו לא רק עם חד לסת? תודה  שלום לך ידידי היקר עדי  אני משתמש בשיפוד גם עם בורי וגם מלביש עליו ראש של סבידה\קלמר 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אני חייב להתקשר לקצינת הקישור להקדים את הזימון הבא אולי זה מה שאני צריך כדי לשנות את הסטטיסטיקה של התפיסות. עד אז , תעזור לי בבקשה עם תמונה של שיפוד כזה, ואם אפשר להשתמש בו לא רק עם חד לסת? תודה  שלום לך ידידי היקר עדי  אני משתמש בשיפוד גם עם בורי וגם מלביש עליו ראש של סבידה\קלמר  אה, זה אותו שיפוד של הראש קלמרי שהראת לי, תמיד עם משולשת ? השחלה מהזנב לפה אני מניח .... ודבר נוסף , אתה עובד איתו עם מצוף זריקה שהפתיון "תלוי" במים , או גם בריג שמחובר מתחת למשקולת, ונותן לו חופש לטייל ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אני חייב להתקשר לקצינת הקישור להקדים את הזימון הבא אולי זה מה שאני צריך כדי לשנות את הסטטיסטיקה של התפיסות. עד אז , תעזור לי בבקשה עם תמונה של שיפוד כזה, ואם אפשר להשתמש בו לא רק עם חד לסת? תודה  שלום לך ידידי היקר עדי  אני משתמש בשיפוד גם עם בורי וגם מלביש עליו ראש של סבידה\קלמר  אה, זה אותו שיפוד של הראש קלמרי שהראת לי, תמיד עם משולשת ? השחלה מהזנב לפה אני מניח .... ודבר נוסף , אתה עובד איתו עם מצוף זריקה שהפתיון "תלוי" במים , או גם בריג שמחובר מתחת למשקולת, ונותן לו חופש לטייל ? ישנה אפשרות גם להשתמש בקרס בודדת נכון ההשחלה נעשית מהזנב לפה כשאני בזרימה של המים החמים אני עובד עם מצוף זריקה ואליו אני מחבר חוט באורך של מטר וחצי בסופו סביביל עם מנעול ולכול זה מתחבר השיפוד בזריקה מהחוף אני מכין ריג של פלדה באורך של כחצי מטר עליו מחבר משקולת רצה בסופו סביבל עם מנעול אליו אני מחבר את השיפוד יש תמונה 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 31, 2011, 14:38:42 PM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אביחי - תודה רבה  אתה לא משתמש בנועל כבל ? (סופיות,פלומבות,מחברים - כל אחד קורא להם בשם אחר) איך אתה קושר ?
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אביחי - תודה רבה  אתה לא משתמש בנועל כבל ? (סופיות,פלומבות,מחברים - כל אחד קורא להם בשם אחר) איך אתה קושר ? בבקשה עדי  קשר סבתא רגיל לחלוטין לא נועלים ולא נעליים חזק מאוד ואמין 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הגעתי למסקנה שאתה נראה מסוכן בתמונה...  מאז 2002 עבר הרבה זמן..... אך נשארת יפה.... 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
אביחי. אין לי מילים....ואל תשאל למה !  מלך ! 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|