niv900
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
המלצות חברים לרולר לגיג לייט שיעבור לי יפה עם מייגור קראפט קרוספייר... בינתיים ההמלצה שקיבלתי זה סלינה... תודה רבה לעוזרים
|
|
|
|
|
לך על שימנו סטרדיק או סרגוסה מידה 4000
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
 ש'יקה איפה נעלמת?
|
-------------------------------
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
המלצות חברים לרולר לגיג לייט שיעבור לי יפה עם מייגור קראפט קרוספייר... בינתיים ההמלצה שקיבלתי זה סלינה... תודה רבה לעוזרים
סלינה 2 רולר מצויין שיוציא כל דג, מנסיון.
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
הסלינה רולר טוב במחיר סביר אבל סרגוסה של שימנו סוס עבודה מטורף , כמובן שיקר יותר מהסלינה.
דרך אגב עובד עם שניהם
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
הסלינה רולר טוב במחיר סביר אבל סרגוסה של שימנו סוס עבודה מטורף , כמובן שיקר יותר מהסלינה.
ויותר כבד...... 
|
|
|
|
niv900
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שמע כרגע אני משתמש בטיקה ספלנדור 3000 שיש עליו 160 מטר בד 0.26 20 קילו... מהירות סיבוב שלו 5.2 דראג 8 קילו הוא לא מספיק? כי הוא חדש ואחלה רולר...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שמע כרגע אני משתמש בטיקה ספלנדור 3000 שיש עליו 160 מטר בד 0.26 20 קילו... מהירות סיבוב שלו 5.2 דראג 8 קילו הוא לא מספיק? כי הוא חדש ואחלה רולר...
ניב, לדעתי קצת קטן מידי ומעט מידי חוט במיוחד בימים של דריפט ובמים של 40 מטר...... מה פירוש חוט בד 0.26?! איזה סוג חוט וכמה ליברה?! אגב, תבדוק גם ריובי ארטיקה, לא יקר ועושה עבודה טובה...
|
|
|
|
niv900
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חוט 45 ליברות 0.26 20 קילו ... רפי הדראג של הריובי נמוך מאוד אני קיבלתי המלצה חמה לקלאץ כמו של הסלינה וכדומה ... 19 קילו
|
|
עריכה אחרונה: מאי 31, 2015, 09:55:10 AM על ידי niv900
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
חוט 45 ליברות 0.26 20 קילו ... רפי הדראג של הריובי נמוך מאוד אני קיבלתי המלצה חמה לקלאץ כמו של הסלינה וכדומה ... 19 קילו
התפלק לך 1 ליד ה-9  האוקומה הוא קלאץ' של 9 קילו. השימנו סטלה שנחשב בין "מפלצות הקלאץ'", מספק פחות מ-19 קילו בדגם 5000.
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ממליץ לך לבדוק את הokuma azores חדש יחסית בשוק, קיבל ביקורות טובות מאוד בעולם וכרגע נמכר ב680 לפני הנחה. רולר חזק עם קיבולת חוט טוב וקלאץ כמו שאוקומה יודעים לעשות. אגב רון לדעתי לא התפלק לו ה-1 בנתונים שאני קקראתיאכן הקלאץ בסלינה הוא דו ספרתי...כנל לגבי הazores
שי
|
|
|
|
niv900
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
המחיר שלו טוב זה נכון אבל הרולר כבד קצת לפי מה שהרגשתי ביד...
|
|
|
|
mjh18
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רולר טוב ומחיר טוב דווקא 
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
התפלק לך 1 ליד ה-9  האוקומה הוא קלאץ' של 9 קילו. השימנו סטלה שנחשב בין "מפלצות הקלאץ'", מספק פחות מ-19 קילו בדגם 5000. רון!?  אתה טועה ובגדול אחי! לא יודע איפה הסתכלת ובאיזה מידה אבל הדראג בסלינה מידה 5000 הוא 28 קילו...
|
|
|
|
mjh18
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|