| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 15/5/2015 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| תולעים - | לבט / קורבינה/קורבל (יבלן האדווה) | 1 | ||
הדו"ח:
שלום לכולם.בד"כ אינני נוהג להעלות דו"חות(כמה סרגוסים טועים או מרמירים ולפעמים איזו דורדה זה לא משהו שייתרום לכם יותר מדי לידע,אך אני כן נוהג לשתף מבחינת ידע וכל שאלה שיש למישהו ואני יכול לעזור לו אז כמובן שבחפץ לב)
הפעם העלתי את הדו"ח כיוון שמדובר בלבט סלע די נדיר,מקריות התפיסה והמסר הכי חשוב-לעולם לא לומר נואש בדיג.גם אם נראה שאין סיכוי שייתפס משהו באותו יום וכבר משלימים עם העובדה ש"אנחנו פה בשביל האוויר של הים והדגים הם הבונוס
" ולא מצפים שיהיה משהו-אז בכל זאת,עדיין יש סיכוי.הדג הזה נתפס אמנם לפני חודשיים בערך אך לא כ"כ היה לי זמן להעלות דו"ח עקב עבודה ונושאים אישיים.הגעתי למרינה באשקלון לדיג עם חברים,פותחים שתייה,פיצוחים,האווירה בשמיים.ניסינו מגוון רחב של פתיונות,גמברי,סקומברי,קלאמרי וחתיכות סבידה.וכלום,כמו שהיה גם ביציאות הקודמות לכך.כמובן שגיוונו באורך התלאים,קרסים מעל ומתחת המשקולת,נקודות שונות,אך בכל זאת לא היו תפיסות אך אנחנו המשכנו להגיע ע"מ להנות מהים ומהישיבה בחברותא.
אחרי כמה שעות טובות,החברים מחליטים להתקפל ואני החלטתי להשאר עוד קצת.מחמש את הקרס בתולעת שלמה(!),שרובה תפורה על קרס 6 לתולעים פשוט מאוד של דיואה.זורק קרוב מאוד לקו הדולוסים ופונה לקבוצת דייגים אחרת שישבה לא רחוק מאיתנו להגיד שלום.יש לציין שלא היה כיפוף על החכה והסטיקלייט נתן אותותיו רק לעיתים כתוצאה מהגלים.אחרי כ-20 דקות מחליט לקפל,נפרד לשלום מהדייגים,מגלגל את הרולר,מרגיש מעט משקל אך שום מלחמה או ריצה של דג.ממש כשהדג היה באוויר ניתן היה להרגיש אותו באמת.לצערי הוא בלע עמוק ובשחרור הוא נפצע יחסית קשה ולכן נלקח.אבל הוא בהחלט היה מעדן על המנגל

שתהיה לכם שבת שלום!!!!

צוות המורים!