| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 25/4/2015 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 08:00 | תולעים - | סרגוס (סרגוס משורטט) | 1 | |
| 10:00 | תולעים - | תוכי (טווסון ים-תיכוני) | 5 | |
| 13:00 | שרימפס - | טלויזיה (סילגו נודד) | 1 | |
הדו"ח:
מגיע בשמונה בבוקר כדי לגלות ש Magic Seaweed שוב תקעה אותי עם תחזית לא מדויקת. רוח צפונית בפנים ובקושי מצליח לזרוק.
ניסיון להפוך את חכת הז'רז'ור לחכת פתיונות קלים במיוחד מסתיים בהצלחה גדולה - 2 עד 3 משקולות של דיג בוס, קרס 6 ויאללה לתוך הסלעים הקרובים. יש תקיעות מדי פעם אבל לא כזה נוראי. הראשון לעלות היה סרגוס קטן שנתפר לחכה הגדולה והוחזר למים (ללא תוצאות). בשעות שאח"כ מעלה עוד חמישה תוכים שמוחזרים למים, למרות שחלקם ספגו נזק רציני ואני לא בטוח ששרדו.
הסרגוס כבר לא מגיב והוא עולה לנשום אויר בזמן שאני מנסה להשיג פיתיון חי אחר גם עם החכה הכבדה. עורב חמדן אוסף אותו מהסלע בזמן שאני מפנה לו גב.
התולעים נגמרו ובקושי יש אכילות בין 10 ל 12 ואני חושב כבר להתקפל כשקרס עם שרימפס חוטפת מכה רצינית. אני מגלגל ותוך כדי כך מרגיש שמשהו השתחרר.
עוד כמה גלגולים ועולה טלוויזיה יפה (הדג הראשון והיחיד שעלה עם החכה הרגילה) שמשאירה אותי לתהות מה עוד נתפס שם.
נותן לעצמי עוד חצי שעה בים, מחזיר את הטלוויזיה עם הקרס בפה למים ומחכה.
חצי שעה אח"כ אין תגובה ובגלגול חזרה אני מאבד את הריג (כי לחזור מדיג בלי להשאיר לפחות משקולת אחת במים זה כאילו לא יצאתי בכלל...)
מזל שבבית הייתה גם פיצה.

צוות המורים!

העיקר שנהנית