חברים יקרים
עלתה בפיסבוק קבוצה להצלת הים וחלק מהאג'נדה שלה זה תמיכה ברפורמה
אני מצרף לינק לפוסט בתוך דף הפיסבוק הזה שבו כל אחד יכול להביע את דעתו על הרפורמה בעד או נגד
חשוב שיכנסו לשם כמה שיותר אנשים ויציפו את הפוסט הזה בתגובות למה הרפורמה במצב הקים תסב נזק גדול לדיגים הספורטיבים ולא תשנה הרבה במה שקורא בים
אני מבקש מכול מי שכותב שם לשמור על תרבות דיבור ולא להתנגח ולנגח אנשים באופן אישי בכדי לא לתת לבעל הקבוצה את הסיבה למחוק לנו את הדברים
אז בבקשה חברים זו הכתובת תתחילו להציף
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=450435058416095&set=a.436137703179164.1073741828.436067676519500&type=1&theater
עלתה בפיסבוק קבוצה להצלת הים וחלק מהאג'נדה שלה זה תמיכה ברפורמה
אני מצרף לינק לפוסט בתוך דף הפיסבוק הזה שבו כל אחד יכול להביע את דעתו על הרפורמה בעד או נגד
חשוב שיכנסו לשם כמה שיותר אנשים ויציפו את הפוסט הזה בתגובות למה הרפורמה במצב הקים תסב נזק גדול לדיגים הספורטיבים ולא תשנה הרבה במה שקורא בים
אני מבקש מכול מי שכותב שם לשמור על תרבות דיבור ולא להתנגח ולנגח אנשים באופן אישי בכדי לא לתת לבעל הקבוצה את הסיבה למחוק לנו את הדברים
אז בבקשה חברים זו הכתובת תתחילו להציף
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=450435058416095&set=a.436137703179164.1073741828.436067676519500&type=1&theater
אין מקום לבוא בטענות אל מי שהעלה "פוסט" של תמיכה ברפורמה של החלה"ט...
אנשים רואים כותרת קורצת "הצלת הים" - כותרת נכונה וחשובה, גם ראויה, ואז רצים לתמוך...
התסכול על המצב המידרדר של הים דוחף אנשים למהר ולתמוך מבלי לחשוב ולהבין עד הסוף -
במה הם תומכים ומה התוצאות וההשלכות...
כוונותיהם טובות אך כפי הנראה -
*הם לא קראו וניתחו את הרפורמה המוצעת לפרטיה...
*הם לא התעמקו ולא הבחינו עד כמה נתוניה מופרכים ותלושים מהמציאות...
*הם לא ראו כל מה שנכתב בדוחות מבקר המדינה על התנהלות אגף הדיג -
באופן שמצביע כי "רפורמה חקיקתית" לא תביא שום דבר טוב ורק תחסום האפשרות להביא
לשינוי טוב ואמיתי...
*הם לא ראו כל מה שנכתב כאן תוך ניתוח מצב הדברים והצבעה על הנתונים תוך ציטוט מתוך
הרפורמה ומתוך מסמכים של הרפורמה עצמה ודוח מבקר המדינה....
הצבענו כאן על הדברים והצגנו באופן הכי ברור,
מדוע הרפורמה המוצעת שנשענת על נתונים דמיוניים חסרי בסיס (הוכח והוצבע בעובדות!) -
לא תביא לשום שינוי טוב אלא רק תקבע את המצב הגרוע ותדרדר אותו...
אין מקום להתנגח, השאיפות של כולנו זהות - גם של תומכי רפורמת החלה"ט,
צריך להסביר כל מה שהצגנו כאן: מדוע ה"רפורמה" הזו גרועה לים ורעה לדייגים הספורטיביים...
חבל מאוד שקודם לכן ולפני שהודיע כי יאפשר להביע טעמי התנגדות לרפורמה של החלהט,
פותח האתר בחר למחוק הודעות שהביעו התנגדות לרפורמה הקטסטרופלית הזו.
נקווה שיעמוד בהתחייבותו לאפשר דיון פתוח.