פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   הייתה לי הרגשה שזה יקרה |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: הייתה לי הרגשה שזה יקרה (נקרא 2268 פעמים) |
הדפסה |
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אז בזמן שכולם נהנו בפישפשוק אני התייבשתי בבית ספר  אבל קראתי את המבזק הזה: http://news.walla.co.il/item/2839403כל הזמן שומע סיפורים על המקום הזה,כנראה שעכשיו הוא יהיה סגור לגמרי.
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא מפתיע לראות רמות כאלו בעולם הדייגים, בושה, ולא בפורום שלנו אנשים אלו. צריך יותר חינוך לערכים.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 21, 2015, 05:08:21 AM על ידי סאמח הצפר
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
|
יש גבול למה עושים בשביל דניס  פשוט אדיוט 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
בואו לא נתלהם חברים.. יש כמה גרסאות- תראו בתגובות של אנשים לכתבה פה http://www.ashdodnet.com/article/58121מקווה שיתפרסמו תוצאות החקירה בעניין. מה שכן אני יודע ממקור ראשון שלא כולם צדיקים, לא בקרב הדייגים ש בודדים מתוכם מנסים על הדרך לגנוב כל מיני דברים מציוד הנמל, ובעיקר אוכל מתועש של דניסים מהסירות למטה על מנת "לרסס" בשטח ולמשוך את הדניסים אליהם, וגם לא בקרב האבטחה שאני אישית פגשתי שם כמה חמומי מוח. כמו תמיד- המיעוט המתלהם הורס לרוב המתון, ואחרי המקרה הזה באמת קשה לי לראות עתיד לדייג שם.
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אנשים היתחרפנו לגמרי לא להאמין לאן מגיעים בשביל דייג 
|
|
|
|
|
|
|
קראתי את התגובות כמו שהמלצת... קודם כל ולפני הכל-אסור לדוג שם!!!!!!!!!!!! כל השאר סמנטיקה ותרוצים ופרשנויות. יש חוק שאסור לדוג ומשם הכל באחריות מפר החוק גם אם היו יורים לו בראש ולא ברגל, ברגע שיכבדו את החוק כלשונו (ואסור לדוג או להיכנס זה משפט תחבירי מאוד פשוט גם לאלו שהגיבו בכתבה שאם נסתמך על יכולת הכתיבה והביטוי של אלו שהצדיקו את הדייג אז מובן מי ומה ובאיזה סיגנון הם הגיבו/ "היתגוננו" מול המאבטח) יחסכו הרבה בעיות וצרות לאנשים. עכשיו לא צריך להגן על דייגים פרטיים כי משם זה יגיע גם להתגוננות של דייגים מסחריים כי דין אחד לכולם ולא כל אחד לפי האינטרס שלו
|
|
|
|
|
|
|
לא יודע מה היה שם בדיוק,אבל אני מצדיק את המאבטח הדייג נכנס לשטח אסור לדייג ועוד ניסה להתחכם על השומר. עם הוא באמת ניסה לשלוף סכין אז היריה מוצדקת.
|
|
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תזכורת כואבת למה קרה כשהאבטחה בנמל לא הייתה במיטבה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2888758,00.htmlאם אנשים היו מתגנבים לנתב"ג כדי לדוג בברכת דגים, היו יורים בהם הרבה קודם. לא מכיר את המקרה הספציפי, אבל עברת על חוק, תשלם את המחיר. גיל
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 24, 2015, 23:40:38 PM על ידי Gh99
|
|
|
|
|
|
|
אוי רפי רפי... מי בכלל זוכר שלפני אי אילו חודשים העלית כאן פוסט על איזה בכיר אחד מפייסבוק ישראל שחושב עלינו הישראלים דברים לא כל כך יפים. אתה ורבים אחרים הבעתם שאט נפש מהדברים, אבל אני כל כך רציתי להגיב ש 90% ממה שהוא כתב אמת הם. מטעמי חוסר רצון להתכסך עם אנשים - הוחלט על מדיניות ההבלגה. ואז באה טיסת השוקולד וכל כך רציתי להעלות את הפוסט ההוא מהאוב ולהגיד "הנה, כל מילה היתה נכונה". אך מטעמי חוסר רצון להתכסך עם אנשים - הוחלט על מדיניות ההבלגה. ואז הגיע חדר המלון באילת, והבלגתי. והגיע ראש הממשלה הנכנס עם הערבים, והבלגתי. והגיע אמיר חצרוני עם המרוקאים, והבלגתי. והנה הגיע הקש האחרון. הגיע הזמן להודות לא?
|
|
|
|
|
|
ehudbn
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
47
|