פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   אפשר בבקשה מתכון לבצק ? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: אפשר בבקשה מתכון לבצק ? (נקרא 1810 פעמים) |
הדפסה |
|
OrelR1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
27
|
|
שלום לכולם ושבת שלום אני מחפש מתכון טוב לבצק אשמח מאוד לעזרה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איזה בצק? שמרים פריך עלים ועכשיו ברצינות לאיזו מטרה אתה מיעד את הבצק? לים או למתוקים לאיזה דגים? בורי, ארסים , סרגוסים וכו... או קרפיונים ,ביניות , מושטים , וכו...
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
איזה בצק? שמרים פריך עלים ועכשיו ברצינות לאיזו מטרה אתה מיעד את הבצק? לים או למתוקים לאיזה דגים? בורי, ארסים , סרגוסים וכו... או קרפיונים ,ביניות , מושטים , וכו...
צור בשבילי בצק שמרים  בעצם שלך לי כבר את העוגה מוכנה  יש האומרים שדגים אוהבים חלה של שבת
|
|
|
|
OrelR1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
27
|
|
תודה שענית לי  דבר ראשון הבצק לים ובעיקר בורי סרגוסים דניסים וכו...
|
|
|
|
|
בצק לבורים: לשים מים בקערה, להוסיף קמח - כל פעם בכמות קטנה ולערבב, עד לקבל בצק דביק, לא מוצק מידי. אין צורך בתוספות.
לנוחות היישום על הקרס: להכניס את הבצק המוכן לשקית, לקשור את השקית, לעשות חור קטן בפינת השקית דרכו יצא הבצק, ובתנועות סיבוביות לשים על הקרס.
לסרגוסים בימים מסוימים זה גם עבד, אם כי תוספים לבצק (כמו סרדינים) ימשכו אותם יותר, וגם את הדניסים.
|
|
עריכה אחרונה: מאי 16, 2015, 17:26:46 PM על ידי HZ (חיים)
|
|
|
|
|
OrelR1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
27
|
|
בצק לבורים: לשים מים בקערה, להוסיף קמח - כל פעם בכמות קטנה ולערבב, עד לקבל בצק דביק, לא מוצק מידי. אין צורך בתוספות.
לנוחות היישום על הקרס: להכניס את הבצק המוכן לשקית, לקשור את השקית, לעשות חור קטן בפינת השקית דרכו יצא הבצק, ובתנועות סיבוביות לשים על הקרס.
לסרגוסים בימים מסוימים זה גם עבד, אם כי תוספים לבצק (כמו סרדינים) ימשכו אותם יותר, וגם את הדניסים.
תודה רבה לך עזרת לי מאוד! עכשיו אני מכין את הבצק ומחר אני הולך לדוג בבוקר מה לעשות עד אז עם הבצק ?
|
|
|
|
|
במקרר. אם לתקופה של יותר מיום/יומיים - שים במקפיא.
|
|
|
|
OrelR1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
27
|
|
במקרר. אם לתקופה של יותר מיום/יומיים - שים במקפיא.
סליחה שאני חופר אבל בתוך מה לשים את הבצק?
|
|
|
|
|
אחרי שהכנת אותו, שים בשקית ניילון קטנה (כמו של כריכים).
|
|
|
|
OrelR1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
27
|
|
תודה רבה באמת תותח! 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה רבה באמת תותח!  מבחינת דיג - אכן תותח עם קבלות (תפיסות), יותר חשוב - בנאדם  משתף מהלב ומכל הלב... חיים... 
|
-------------------------------
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]