פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מה לא עושים בשביל ריטינג |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: מה לא עושים בשביל ריטינג (נקרא 2209 פעמים) |
הדפסה |
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מה לא עושים בשביל לקבל עוד קצת ריטינג התמונה שמצורפת נלקחה מאחת הקבוצות בפייסבוק ומראה דייג בשיטת החטיפה בכינרת שיטה זו אסורה ברוב העולם וגם בארץ בתקופה האחרונה רואים פרסומים רבים ותמונות שופוני של תפיסות ענק של מושטים לבנים בכינרת רובם לא מספרים את האמת ואף לא נתנים פרטים על שיטת העבודה , מיקום , וציוד בכולם כתוב שהם נתפסו על פתיונות או לא כתוב כלום לאילו שמכירים את הכינרת יודעים שבתקופה הזו ז'ירז'ור כמעת ולא מניב תוצאות ובפתיונות כמעת לא משתמשים ואילו שכן מצליחים להביא תוצאות אילו אותם עברינים שמתמקמים על המזחים השונים מסביב לאגם וטובחים במושטים בשיטת החטיפה בושה לאותם דייגים ובושה גדולה יותר לאותם מנהלי קבוצות שנותנים במה למעשי עבירה וכל זה בשביל לקבל עוד קצת ריטינג לקבוצה 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 20, 2015, 18:11:09 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
|
תכתוב את זה בקבוצות האלה שמפרסמות את זה  אלה אנשים שהולכים לדוג... הם לא דייגים. יש הבדל גדול. 
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תכתוב את זה בקבוצות האלה שמפרסמות את זה  אלה אנשים שהולכים לדוג... הם לא דייגים. יש הבדל גדול.  כתבתי גם שם נראה מה תהיה התגובה
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
טוב שהעלתה את הנושא בקבוצת הפייסבוק ופו בפורום  מחקים להמשך עידכון
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #4 ב- : פברואר 20, 2015, 20:11:10 PM » |
|
לא רק זה צור הייתה תמונה שאני ראיתי גם בפייס על ,דייג ברשת כמות של מושטים בכמויות ,זה ההבדל בין פורום לבין הפייס ,שם זה שופוני .
Sent from my Uniden Prime 500 using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איפה הפוסט בפייסבוק?? תשתף אותנו.. ומסכים עם כל מה שנאמר הם לא דייגים בכלל!!
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
כמה שהשיטה הזאת פוגעת בדגים יש דגים שלא נתפסים בה אבל נפגעים קשה. שמישהו כבר יעשה משהו בנושא הזה !!
|
|
|
|
|
|
|
שבוע שעבר ביום שבת היתי בעין גב וראיתי מלא דייגים שדגים בשיטה הזאת והסלים שלהם מלאים במושטים אפשר לדעת למה השיטה הזאת לא חוקית ?
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שבוע שעבר ביום שבת היתי בעין גב וראיתי מלא דייגים שדגים בשיטה הזאת והסלים שלהם מלאים במושטים אפשר לדעת למה השיטה הזאת לא חוקית ?
השיטה אסורה בגלל שהיא פוגעת ופוצעת דגים רבים הפציעות ברוב המקרים חמורות וגורמות למוות כתוצאה מדימום , זיהום , ופגיע באיברים פנמיים
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איפה הפוסט בפייסבוק?? תשתף אותנו.. ומסכים עם כל מה שנאמר הם לא דייגים בכלל!!
אז כך כמה דקות לאחר התגובה שלי קיבלתי תגובה מאחד ממנהלי הקבוצה התגובה הייתה בוטה , מזלזלת , ובעיקר זועמת . זמן קצר לאחר מיכן דברי ודברי המגיב נמחקו מהפוסט ואני נחסמתי לתגובות עתידיות בבדיקה שערכתי שעה מאוחר יותר כל הפוסט הוסר ואיננו מופיע בדף הקבוצה אז לכל חובבי קבוצות הפייסבוק והשופוני למיניהם תהנו מהיחס החברי , המלמד , והמפרגן.
|
|
|
|
|
|
|
השיטה אסורה בגלל שהיא פוגעת ופוצעת דגים רבים הפציעות ברוב המקרים חמורות וגורמות למוות כתוצאה מדימום , זיהום , ופגיע באיברים פנמיים הבנתי אבל עם גם כך הם הורגים אותם ולוקחים הביתה את מה זה משנה איך הם תופסים אותם? זה לא שאני מתכוון לדוג בשיטה הזאת אני סתם רוצה לדעת תודה בר
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
השיטה אסורה בגלל שהיא פוגעת ופוצעת דגים רבים הפציעות ברוב המקרים חמורות וגורמות למוות כתוצאה מדימום , זיהום , ופגיע באיברים פנמיים הבנתי אבל עם גם כך הם הורגים אותם ולוקחים הביתה את מה זה משנה איך הם תופסים אותם? זה לא שאני מתכוון לדוג בשיטה הזאת אני סתם רוצה לדעת תודה בר שיטת החטיפה פגועת עוד בהרבה דגים נוספים שאים יוצאים בסוף וגורמת להם לנזק. זו שיטה אסורה על פי החוק.
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
השיטה אסורה בגלל שהיא פוגעת ופוצעת דגים רבים הפציעות ברוב המקרים חמורות וגורמות למוות כתוצאה מדימום , זיהום , ופגיע באיברים פנמיים הבנתי אבל עם גם כך הם הורגים אותם ולוקחים הביתה את מה זה משנה איך הם תופסים אותם? זה לא שאני מתכוון לדוג בשיטה הזאת אני סתם רוצה לדעת תודה בר בר אני אחדד את מה ששרגא כתב שיטת החטיפה עובדת כך מאתרים מקום בוא יש מקבץ גדול של דגים אל תך המקבץ הזה זורקים את קרס העוגן שבנויה משלושה קרסים גדולות שיצוקות לתוך שמקובלת עופרת ויראת כמו עוגן מכאן שמה קרס עוגן ברגע שהקאז נוחתת בתוך מקבץ הדגים אוספים חוט מהר תוך כדי משיכות אגרסיביות של החכה והמטרה להצליח למנות את קרס באחד הדגים ברוב המיקרים הדגים מצליחים לחמוק מהקרב אך לא לפני שזו פגעה בהם וגרמה לפציעה וחלק מהמקרים הפציעה קלה ובחלק קשה מה שיגרום למוות של הדג תוך מספר שעות או ימים אותם דגים שלא הצליחו לחמוק יתפסו בכל מיני מקומות מוזרים כמו סנפיר הגב. , בבטן, בזנב, וכו... לסיכום שיטה אכזרית שגורמת לפגיעה מיותרת גם הדגים שאיננו מעונינים לתפוס או לקחת
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 21, 2015, 22:39:53 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
 |
|
|
השיטה אסורה בגלל שהיא פוגעת ופוצעת דגים רבים הפציעות ברוב המקרים חמורות וגורמות למוות כתוצאה מדימום , זיהום , ופגיע באיברים פנמיים הבנתי אבל עם גם כך הם הורגים אותם ולוקחים הביתה את מה זה משנה איך הם תופסים אותם? זה לא שאני מתכוון לדוג בשיטה הזאת אני סתם רוצה לדעת תודה בר בר אני אחדד את מה ששרגא כתב שיטת החטיפה עובדת כך מאתרים מקום בוא יש מקבץ גדול של דגים אל תך המקבץ הזה זורקים את קרס העוגן שבנויה משלושה קרסים גדולות שיצוקות לתוך שמקובלת עופרת ויראת כמו עוגן מכאן שמה קרס עוגן ברגע שהקאז נוחתת בתוך מקבץ הדגים אוספים חוט מהר תוך כדי משיכות אגרסיביות של החכה והמטרה להצליח למנות את קרס באחד הדגים ברוב המיקרים הדגים מצליחים לחמוק מהקרב אך לא לפני שזו פגעה בהם וגרמה לפציעה וחלק מהמקרים הפציעה קלה ובחלק קשה מה שיגרום למוות של הדג תוך מספר שעות או ימים אותם דגים שלא הצליחו לחמוק יתפסו בכל מיני מקומות מוזרים כמו סנפיר הגב. , בבטן, בזנב, וכו... לסיכום שיטה אכזרית שגורמת לפגיעה מיותרת גם הדגים שאיננו מעונינים לתפוס או לקחת תודה על הפירוט צור.. אכן סקנדל 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|