בסופו של דבר חייב לנסות ,כמו כל דבר שאני עושה בדייג ,הדג הוא לא החשוב בשבילי בטוח שיהיה תפיסה אני לא יגיד למה תפסתי דג חחחחחח כמו כן גם החלטה שלי היא לא לקחת דגים להחזיר לים או רק לפיתיון ,לכן אני נהנה יותר מהתחביב שהוא הכיף שלי ,כל מה שאני מחפש הוא להיות יותר מקצועי בדייג ,לכן תמיד טוב לנסות עוד דברים ,התכנון הוא ללכת על סט שהוא להטלות נטו שזה גם אני אוהב איך אומרים אולי זה יהיה טוב או לא....... צריך לנסות ואז להחליט.
אני משתמש ב DAIWA MILLIONAIRE 7HT MAG יש לי אותו מעל ל6 חודשים אני מאוד מרוצה מהרולר .... ללמוד על רולר שוכב זה לא קשה תיישם את הטיפים שנותנים לך ותראה שזה לא קשה במיוחד
אני מתאמן עליו מדי שבוע ואני יכול להגיד לך שזה תענוג לעבוד עם שוכב
אני משתמש ב DAIWA MILLIONAIRE 7HT MAG יש לי אותו מעל ל6 חודשים אני מאוד מרוצה מהרולר .... ללמוד על רולר שוכב זה לא קשה תיישם את הטיפים שנותנים לך ותראה שזה לא קשה במיוחד
מוטי...הכול טוב ויפה עד שתתמכר לחלקות והבזזזז שהרולר משמיע בזריקה וכן, סהכ אין הבדל במרחקים בין spin/cast. סהכ זה מסתכם כמו שגורן אמר "מתאים לסגנון הדייג שלך".
אתה מכיר רולר ספינינג שמעיף ל-250 מטר?
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
מוטי...הכול טוב ויפה עד שתתמכר לחלקות והבזזזז שהרולר משמיע בזריקה וכן, סהכ אין הבדל במרחקים בין spin/cast. סהכ זה מסתכם כמו שגורן אמר "מתאים לסגנון הדייג שלך".
אינני מטיל בדשא... PELAGIC שיש ברשותי מגרד את ה200 במידת הצורך במתוקים.(מקל קשיח פאסט) daiwa sweepfire שיש ברשותי מגרד את 150 בקבוע בים.(מקל פרוגרסיבי פאסט)
גיא החומרים שהיום הרולרים ספינינג עושים אותם לא נופלים מרולר שוכב ,
כך שכל מה שנשאר זה רק טכניקה טובה להטלה והכל אפשרי .
רולר שהוא חזק היום בשוק ספינינג Akios Scora 100 הוא קבל סרטון :
אינני מטיל בדשא... PELAGIC שיש ברשותי מגרד את ה200 במידת הצורך במתוקים.(מקל קשיח פאסט) daiwa sweepfire שיש ברשותי מגרד את 150 בקבוע בים.(מקל פרוגרסיבי פאסט)
תנסה OTG עם בד 20 ליב, תופתע לטובה...
עוד לא יצא לי לראות 200 מטר בספינינג אז תסלח לי על הסקפטיות. מפליא אותי עוד יותר כי אתה מדבר על רולרים שממש לא נחשבים כרולרים שמזוהים עם יכולות חריגות לשיגור למרחק
גיא החומרים שהיום הרולרים ספינינג עושים אותם לא נופלים מרולר שוכב ,
כך שכל מה שנשאר זה רק טכניקה טובה להטלה והכל אפשרי .
רולר שהוא חזק היום בשוק ספינינג Akios Scora 100 הוא קבל סרטון :
עם כול הכבוד לחומרים החדשים, עדיין יש אלמנט אחד שלא ניתן להתעלם ממנו שזה מכניקה. שחרור חוט מציר אופקי ללא התנגדות לעומת שחרור חוט מגליל אנכי עם התנגדות מתגברת, קטנה ככול שתהיה, יהיה טוב יותר...
לא ראיתי בסרטון שהוא זורק למרחק של 200+ אלא שהוא זורק ואז כתוב שזה 200+...
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
מישה, לא הסגנון ולא התוכן של מה שאתה כותב ברורים לי לחלוטין. אולי אני קצת איטי ואולי זה פשוט לא ברור...
כתבתי בפשטות שלא יצא לי לראות הטלה עם ספינינג מעל 200 מטר. אני יודע שיש מי שמגרד את זה עם ציוד איכותי (אנשים שאני מכיר ולא איזו דמות מהאינטרנט) ולכן אני משער שיש כאלו בעולם שגם עושים את זה תדיר... אם יש לך את היכולת לבצע את זה בכזו פשטות ועם ציוד בינוני בשקלול הכללי, כול הכבוד. מציע שתגיע לתחרות הבאה ותיקח את הפרס הראשון
לגבי מה שקרה מ-1970 ועד היום, אשקר אם אומר שאני יודע על הכול אבל דבר אחד אני יכול להבטיח לך מישה. ההתקדמות הטכנולוגית לא קרתה רק בסקטור של הספינינג ולכן, שוב, למקרה שלא רק אני קצת איטי היום, אני חוזר ואומר: בסוף היום, עם הציוד הטוב ביותר בידיים המקצועיות ביותר, רולר שוכב עדיין יזרוק רחוק יותר מרולר ספינינג. אפשר להגיד ש-200 מטר זה מעל ומעבר ושממש אין צורך במרחק גדול יותר אבל הוא בר השגה עם רולר שוכב ולא סתם לתחרויות העולמיות עם התוצאות הטובות ביותר, מגיעים כולם עם רולרים שוכבים. לתחרויות הטלות לרולרים ספינינג עשו מקצים נפרדים כי מה לעשות, הם לא באותה הליגה...
סגנון: לרגע לא דיברתי על לדוג בדשא(תחרויות). לצרכי דייג 100-150 מטר זריקה זה די והותר, וניתן להגיע לזה עם הציוד הפשוט ביותר- צריך רק להשתלט על טכניקה. מבחינת חשיבות לספינינג או קאסטינג - למה שנוח לכול אחד לעבוד איתו. תוכן: המאמרים מתארים בכתב, הסרטונים ממחישים את מגוון שיטות ההטלה ואיך לבצע אותם...כך שביציאה הבאה שלך תוכל לגרד את ה200 בעצמך.
אינני מתעניין בתחרויות, אותי מעניין אם יהיה לי זמן לחמוק לגיחונת בערב היום.
אבל גיא אתה רוצה להגיד שלא ניתן להגיע מעל 200 מטר זה ממש לא נכון ,
לא מוטי. אני לא רוצה להגיד וגם לא אומר כזה דבר. מה שאמרתי זה שאני לא ראיתי דבר כזה. לא שאי אפשר... בנוסף ציינתי גם את פליאתי על כך שזה נעשה עם ציוד שלא נחשב כציוד הטלות מיוחד ולהבדיל מזה שהחברה בסרטונים האלו משתמשים בו...
סגנון: לרגע לא דיברתי על לדוג בדשא(תחרויות). לצרכי דייג 100-150 מטר זריקה זה די והותר, וניתן להגיע לזה עם הציוד הפשוט ביותר- צריך רק להשתלט על טכניקה. מבחינת חשיבות לספינינג או קאסטינג - למה שנוח לכול אחד לעבוד איתו. תוכן: המאמרים מתארים בכתב, הסרטונים ממחישים את מגוון שיטות ההטלה ואיך לבצע אותם...כך שביציאה הבאה שלך תוכל לגרד את ה200 בעצמך.
אינני מתעניין בתחרויות, אותי מעניין אם יהיה לי זמן לחמוק לגיחונת בערב היום.
מקבל. לגיטימי לחלוטין