| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 17/2/2015 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6:50 | דמוי דג גדול - יוזורי | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 700 גרם בערך |
הדו"ח:
היוםםםם ה-כ-י (לא יודע להגדיר את המילה) שהיה לי!!!!!!!!!!!!!

ככה:
בהמשך לדו"ח של דן..
באנו פיפטי פיפטי- דניסים על פתיון וזריחה על ז'ירז'ור.
בשלב מוקדם- דן הוא זה שהצליח לשכנע (איש מכירות כמוני) ללכת על הזירזור כבר בהקדם (אגב איש מכירות אז פרסום קטן...
הפרסומת שצד?? AWACS מערכת למניעת תאונות דרכים- אני משווק
) אחלה מערכת סוםר חשובה בפרט לדייגים כמוני שחאיר לילה ללא שינה חוזרים עייפים עד בית שמש מהחוף באשדוד 
לעניינו:
חוויה בלתי נשכחת..
עוד בחושך שומעים קפיצות ומזהים בקושי שזה מליטות שעושות רעש... ואזזזזז
טיפ טיפה עולה האור ו . . . גוש שחור של ביזרי עףףףף באויר- ממש כמו בכיפת ברזל עולים 7 חצים כסופים ממעמקים- הגומברים באיםםםםם

כמה דקות לפני כן דן ננעל על שקית
וחשבנו כבר שסוף סוף זה התחיל, כמובן שאחרי שהבנו שלא ירדה המוטיבציה, אבל ממש כמה דקות אחרי דן ננעל על גומבר ממש גדול משהו כמו 2 קילו, שניות לפני שהגיע אלינו נפל.כמה זריקות ודן שוב נעול- וגם אני
.. שנינו מוציאים את הדגים ודן מפנק בעוד 2 חתיכות יפות כבר לאחר כמה דקות...ואז החלומות הרטובים שלי התחילו להתגשם- 100 מטר ממני אני רואה אוןליין את הסרט "לשחרר את ווילי" קפיצה של מטר מעל המים של טונה שחורהההה וחוזר חלילה, עשתה שובל של משהו כמו 30 מטר.... אני משפשף עיניים
וזורק שוב את הדמוי...פתאום שוב פיצוצים של עוד כמה טונות- הערכה של מעל 8-10 קילו כל דג, והלוואי והייתי יודע להגזים הייתי אומר קרוב ל15 ק"ג (אגב- בחור לידינו ננעל על אחת קטנה של 6-7 קילו, ואחרי שחזרנו קיבלתי טלפון מאחי שעוד היה שוב שמישהו הוציא אחת של 15 קילו) אבל לא משנה...
בקיצור 3 דקות מהיפות שהיו לי בחיים... ביזרי באוויר ים של שחפים, חסידות, חרדלפים, נחליאלים... מי לא היה בחגיגה...
יותר מזה!?! היה איזה עוף דורס- בז או נץ שרדפו אחרי השחפים... חח יום מלא מרדפים.
ואז הדובדבן שבקצפת - - - מסובב ימינה את הראש כי שומע רעש של השחפים ואז רואה מ--פ--ל--צ--ו--ת ענק עפותתתת באוויר!!!! דגי ענק (מניח שזה טונות שחורות) ממש ממש גדולות וממש ממש קרוב!!!!!!!!!! אלה שבאמת יכולות להגיע ל20 קילו.... דקה וחצי של חלום רטוב של כל מזרזר... זורק ניקל הכי רחוק שיששששששששששש מרוב התרגשות זה היה הכי קרוב שיש.
בקיצור- אני מאוהב בתחביב...
כמו תמיד תוווודהה לבוראאאא העולם שברא לנו בריאה כה נפלאה!!!
"שאו מרום עיניכם וראו מי ברא אלה" (אני לא חוזר לקרוא כל מה שכתבתי- אם יש שגיאות הערות או הארות את מוזמנים לכתוב לי פשוט הקלדתי מהלב למסך!