שבת שלום.
לגבי המקל אין לי נסיון ספציפי עם הדגם הזה (10- 30) גרם.
אבל יש לי את המקל של שימנו exage משקלי הטלה 10 עד 30 גרם ואורך 2.70.
מניסיון איתו יכול להגיד שהעבודה איתו נוחה, וגם האורך התאים לי לעבודה משוברי גלים ומהחוף.
לדעתי טווח המשקלים הוא מצויין להפעלת מגוון דמויים כולל גי'גים עד 20 גרם.
לגבי הרולר מדגם ה-exage אני יכול להגיד שיש לי הרבה נסיון איתם(הדגמים הרגילים, בלי הדראג מאחורה).
והם עושים את העבודה בצורה חלקה,שקטה ועד עכשיו ללא תקלות.
אוסיף גם ואומר שהרולר מסדר חוט בד בצורה מעולה.
לדעתי חכה עם טווחי הטלה 10 עד- 30 גרם משודכת לרולר גודל 3000 זאת הבחירה הראשונה שלי.
ואם חכה עם טווחי הטלה 14 עד- 40 גרם ,אז לדעתי השידוך צריך להיות לרולר גודל 4000.
חשוב שתדע שיש הבדלי משקל בין 2 הסטים הנ"ל, ובעבודה לאורך זמן נתון זה מאוד משמעותי.
בהצלחה במה שרק תבחר, וקנייה מהנה
שבת שלום! שלום תודה רבה! זאת התשובה שחיפשתי לגבי המקל אין לי נסיון ספציפי עם הדגם הזה (10- 30) גרם.
אבל יש לי את המקל של שימנו exage משקלי הטלה 10 עד 30 גרם ואורך 2.70.
מניסיון איתו יכול להגיד שהעבודה איתו נוחה, וגם האורך התאים לי לעבודה משוברי גלים ומהחוף.
לדעתי טווח המשקלים הוא מצויין להפעלת מגוון דמויים כולל גי'גים עד 20 גרם.
לגבי הרולר מדגם ה-exage אני יכול להגיד שיש לי הרבה נסיון איתם(הדגמים הרגילים, בלי הדראג מאחורה).
והם עושים את העבודה בצורה חלקה,שקטה ועד עכשיו ללא תקלות.
אוסיף גם ואומר שהרולר מסדר חוט בד בצורה מעולה.
לדעתי חכה עם טווחי הטלה 10 עד- 30 גרם משודכת לרולר גודל 3000 זאת הבחירה הראשונה שלי.
ואם חכה עם טווחי הטלה 14 עד- 40 גרם ,אז לדעתי השידוך צריך להיות לרולר גודל 4000.
חשוב שתדע שיש הבדלי משקל בין 2 הסטים הנ"ל, ובעבודה לאורך זמן נתון זה מאוד משמעותי.
בהצלחה במה שרק תבחר, וקנייה מהנה

הבדלי משקל אתה מתכוון למשקל של כל הסט?
אישית יש לי מקל של מיג'ור קרפט 10-30 יצא לי לעבוד איתו עם שני רולרים 4000 ו 2500
עם ה 4000 העבודה הפכה להיות מסורבלת לאחר זמן מה בגלל משקל הרולר וגודלו מה שמכביד על היד ומוציא את המקל מאיזון
עם ה 2500 אני נהנה הסט מאוזן הרבה יותר קל ונוח לדעתי זה הגודל האידאלי למקל במשקלים הללו
במידה ואתה מעוניין לעבוד עם חוט מעל 15 lb תוכל לעבור גם לרולר במידה 3000 אך אין צורך ליותר מיזה
http://www.ebay.com/itm/Shimano-EXAGE-FD-SFD-1000FD-2500FD-3000SFD-4000FD-Ersatzspule-Deutsche-Garantie-/271747677419?pt=DE_Sport_Angelsport_Angelrollen&var=&hash=item3f456c7ceb
מקל הייתי ממליץ לך לקנות בארץ מכמה סיבות
1. מקל מומלץ להרגיש ביד לפני הקניה לראות שהוא נוח לך
2.כבר שמעתי על מקרים שמקלות היגיעו לארץ עם שברים כי לא נארזו כמו שצריך