בנצי ואביחי,
בלבלתם אותי לגמרי

אין ספק שדגים זה בריא,
ואשמח לצמצם סיכויי האלצהיימר...
השאלה אביחי היא-
האם דגים שנתפסים באזורים שנחשבים "נקיים" ספוגים אף הם ברעלים...
במיוחד הוטרדתי מאיזכור כרישים ודגי חרב כ"נגועים"-
בהיותם נחשבים דגי מים עמוקים ופתוחים היכן שלא אמורים להיות זיהומים...
לעת עתה נראה לי שאמשיך לאכול דגים,
זה כמו פירות וירקות וכמו גם עופות וכו' -
הכל מלא חומרי הדברה וחיסונים למיניהם,
כנראה שהגוף מסוגל עד רמות מסוימות להנות מויטמינים ולדחות רעלים,
כך או כך אין טעם לצום- ודגים אני אוהב לאכול...

"במיוחד הוטרדתי מאיזכור כרישים ודגי חרב כ"נגועים"-
בהיותם נחשבים דגי מים עמוקים ופתוחים היכן שלא אמורים להיות זיהומים..."כאן ידידי נכנסת לפעולה שרשרת המזון
כשמדובר בכספית בדגים, לא מתכוונים לכספית שאנחנו מכירים מהמדחום, שהיא המתכת ממש, אלא בצורתה האורגנית, מתיל כספית, שהיא מסוכנת הרבה יותר. גם סרטנים וצדפות מכילים כספית, אבל ככל שעולים יותר בשרשרת המזון היא תימצא בריכוזים גדולים יותר. כלומר, ככל שמדובר בדגים טורפים גדולים יותר, שאוכלים דגים שטרפו אחרים, הם יכילו יותר כספית. ככל שהדגים גם "קשישים" יותר, יעלה ריכוז הכספית שהם מכילים. כי בדג, כמו באדם, הכספית איננה מופרשת מהגוף מהר, ולכן מצטברת בו. הכספית מגיעה אל הדגים הן בעקבות שפכים מזוהמים של פעילות תעשייתית והן כתוצאה מפעילות וולקנית טבעית שמכניסה כספית למי האוקיינוסים.
"לעת עתה נראה לי שאמשיך לאכול דגים,
זה כמו פירות וירקות וכמו גם עופות וכו' -
הכל מלא חומרי הדברה וחיסונים למיניהם,
כנראה שהגוף מסוגל עד רמות מסוימות להנות מויטמינים ולדחות רעלים,
כך או כך אין טעם לצום- ודגים אני אוהב לאכול..." 
בשורה התחתונה, כמו תמיד, העצה השפויה היא לא להגזים.