|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
 |
|
|
סיפור קצת מצמרר כואב וסוף טוב. בסיפור אני לא חושף שמות צינת הפרט ועוד כמה פריטים שלא יועילו ועלולים להשפיע על כזה או אחר , אז עימכם הסליחה. וחשוב שתשמעו את המקרה. אז ככה לפני כחודשיים חבר מתקשר אלי , ובצד השני של קו אני שומע ממנו שפרצו לו לכב בלילה ולקחו לו את כל הציוד שלו של הדייג באלפי שקלים ( ופה הבעיה והטעות שמשאירים ציוד ברכב) אמרתי לו בנסיון הרגעה תפנה מידי למשטר תתן דיווח על הציוד עם התאור כי מחר יכולים למצוא את זה בחיפוש או כל דבר אחר שיכול להוביל אותם להחזרת הציוד . השיב לי החבר לא שלומי אין טעם סיכוי נמוך שזה יקרה. וביקש ממני לפשפש ולבדוק אם אנשים אם מוכרים ציוד כמו שהיה לו בכדי להוביל לגנב. ככה חלפו להם כחודשיים ולא נמצא דבר והוא הבין שסיכוי לזכות לראות את הציוד שלו שוב כמעט אפסי , ורכש ציוד חדש והמשיך הלאה. ולהמשך המקרה: מי שמכיר אותי ומי שלא אני בתפקידי מפקד צוות כיבוי שבמקריות בזמן משמרת שלי עבדתי ביום מסוים בעיר בו החבר מתגורר כאחראי על הגזרה בעיר ונותן מענה ראשוני. אני בשעת הצהריים מקבל הזנקה לשריפה בדירה ויוצא לשם במידי , ומדווחים לי בקשר שיש הרבה טלפונים ואני בתחילת הנסיעה מבחין ממרכז העיר עשן שחור ומזמן תגבור כוחות. שהגעתי למקום שלחתי את הצות שלי לקומה הבוערת ובנתיים נתתי מכת מים להורדת הלהבות עם תותח הרכב ככה שפחות מדקה לא היה שריפה רק מה שנותר לעשות זה כיבוי סופי עם גלגלון וסריקה בדירה שאין לכודים תוך כדי שחרור עשן. אני יוצא למרפסת ששם היה המוקד, אני מבחין ברולר שרוף לחלוטין שהותך מהחום. (בלב אומר לעצמי מסכן הבחור הלך לו הציוד של הדייג) ומפה אתם כבר מבינים על מה מדובר אני מבחין בעוד רולר ועוד רולר ואני כבר עושה אחד ועוד אחד ומתחיל לעשות הצלבות , ביחוד שראיתי את כלי הפריצה קרי לום וקוצץ מנעולים. אני שולח מידי תמונות כואבות לחבר בכדי לקבל אישור שאכן זה הציוד שלו . ואכן כך היה אישור ממנו. אני מסכם לכם את המקרה ויחסוך אי נעימויות וכו... החבר קיבל כסף שווה ערך לציוד. וגם חלק מהציוד הוחזר לו מקלות ותיק מלה דמויים. בסופו של דבר הסיפור נגמר ואני שוב חוזר לא יכול לנקוט בשמות או מיקום . חשוב חברים לא להשאיר ציוד ברכב ואם יש לכם אפשרות על כל מכונה יש מספר סידורי לרשום לצלם את זה. למקרים שלא תצטרכו. מצרף תמונה לדבר הכואב לראות.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 29, 2015, 01:38:58 AM על ידי zinger
|
|
-------------------------------
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מזל שלו שקיבל החזר שווה ערך וחלק מהציוד,אבל ברור שאסור להשאיר ציוד ברכב
|
|
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
מזל שלו שקיבל החזר שווה ערך וחלק מהציוד,אבל ברור שאסור להשאיר ציוד ברכב
לך ולי ולאחרים זה ברור לא להשאיר ציוד באוטו . אבל כנראה לא לכולם זה ברור ובגלל זה היה חשוב לי לתת לכולם את המרירות של אותו החבר שאני מוכן להתערב שלעולם לא ישאיר כלום ברכב יותר.
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
|
אפשר לומר סוף טוב לפחות לגבי הבחור ממנו נגנב הציוד ( חלק מהציוד הוחזר + החזר כספי) אבל אתה צודק לחלוטין לגבי השארת ציוד ברכב 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מדינה קטנה... היה לו מזל אבל ממש לא כדאי להסתמך על זה... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
אחד למאה מיליון שיקרה דבר כזה 
|
|
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
אחד למאה מיליון שיקרה דבר כזה  זה מה שאני כמה ימים חשבתי על זה . הכל היה מקריות ועל ראש הגנב בוער הבית  הכי הקלה היה לחבר שלי שזה שהוא חשד בכולם ולא היה לו כיוון או קצה חוט זה תיסכל אותו . ושמצאתי לו את הציוד האובד הוא אמר לי שסגרתי לו מעגל ושזה חלק לא קטן הידיעה איפה ומי לקח.
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
סיפור הזוי באמת אחד למיליון!! לפחות נמצא הציוד וקיבל החזר כספי הכל מלמעלה תאמינו לי 
|
|
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
תודה על השיתוף אין ספק שמקרה כזה נדיר
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
בהחלט מקרה נדיר. כמובן לא רק לגבי ציוד דיג, לא להשאיר באוטו דברים יקרי ערך מגיע לגנב שנשרף לו קצת הבית 
|
|
|
|
|
|
Sagi
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
השאלה המתבקשת היא האם הסגרת את הגנב למשטרה או סגרת את זה בינכם ? אם לבחור יש שם ציוד פריצה זה אומר שלא רק החבר שלך נפגע.
|
|
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
העניין הועבר למשטרה וזה עדיין בחקירה למיטב ידיעתי
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
הכל היה מקריות ועל ראש הגנב בוער הבית  הכל מקריות- לדעתי זו השגחה. כנראה היה ראוי הנגנב שתהיה לו ההשגחה הזו מלמעלה.. ואתה שליח טוב זינגר..  אומרים "מגלגלים זכות ע"י זכאי". אה כפרה  לגבי ראש הגנב.. הוצאת לי המילים מהפה 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
צירוף מקרים מדהים ויותר נדיר מנדיר... שריפה בבית לא מתרחשת כל יום והתרחשה דווקא בביתו של הגנב... בצוות שנשלח דווקא אתה שמכיר את החבר ואת הציוד.... ממש תחושה של יד מכוונת מלמעלה...
בכל אופן, תזכורת נוספת מדוע לא להותיר ציוד במכונית... אנחנו "מתעצלים" אך כשנוחתת המכה אז מכים על חטא....
|
|
|
|
|
|
|
חחח, אני למדתי בדרך הקשה.
בעיניין...אם תמצאו 2 מקלות Lamiglas 3.9M עם כיתוב M.B שזור(דקוטיבית) על המתפסים, תודיעו לי ואני אגיע!
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|