פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דוח סערה 1 |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: דוח סערה 1 (נקרא 2646 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 5/1/2015 | מרכז רחב: חדרה - תל אביב יפו | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 2200 | תולעים - | סרגוס (סרגוס משורטט) | 1 | X |
הדו"ח:אחת היציאות לשבוע 2. 2200-0300, מזח. ריגים: paternoster של 3 קרסים לתולעה, רכבל. לקח לנו קצת זמן למצוא את בור, מרוחק מהחוף בצורה כמעט מוגזמת(אם הרוח לא היתה משתנה כנראה שלא היה נמצא)...בבור היו סרגוסים סבירים שסיפקו פייט טוב. בחירת הריג טעונת שיפור  , עקב מצב הים לא היה ניתן להתקרב ורוב הריגים נתקעו בקרוב(במלחמה עם סרגוס)...בדיעבד היתי בוחר ריג אחר. ברכבל לא היו קליינטים. קצת נשמר ליציאה הבאה.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 06, 2015, 04:30:19 AM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קצר ולעניין! יאללה תפסת פתיונות לאינטיאס , דוח הבא אני רוצה תמונה שלך עם דג בגודל שלך 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
לפחות נשמת עוד קצת ים עד שוך הסערה 
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
יפה מאד שאלה אפשר לתפור גם דג מת האם זה אפקטיבי
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
יפה מאד שאלה אפשר לתפור גם דג מת האם זה אפקטיבי
בים אין חוקים ורוב הפתיונות שאנחנו משתמשים בהם הם פתיונות שכבר לא בין החיים אם זה גמברי קלמארי או פילה דג כלשהו לגבי דייג על "חי" כן, אמור להיות דג חי בקצה אבל תאמין לי שאם הוא יהיה מת גם יהיו אכילות. פחות אפקטיבי, אבל בכל זאת מושך.
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כהרגלך מישה - קצר ולעניין, רק שהפעם לא תצא מזה כל כך קצר...  ריגים: paternoster של 3 קרסים לתולעה, רכבל. בחירת הריג טעונת שיפור  , עקב מצב הים לא היה ניתן להתקרב ורוב הריגים נתקעו בקרוב(במלחמה עם סרגוס)...בדיעבד היתי בוחר ריג אחר. כדי שנבין - הטעות בבחירת הריג היתה בכך שנתקע בסלעים?! איך בחירת ריג אחר (מלבד הסרת קרס או שתיים) היתה פותרת את הבעיה - ומה הוא אותו "ריג אחר" שהיית בדיעבד בוחר?
|
|
|
|
|
|
|
דוח לעניין קצר וממצה. ״דוח סערה 1״ נשמע מדאיג אחי תשמור על עצמך ,הייתי היום בבוקר בים והשטח והחוף מסוכן וזה רק ההתחלה. סערה נעימה גבר
|
|
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
|
|
|
|
|
|
|
היה תענוג ללא ספק ...  נתחיל לתכנן את דו"ח סערה מספר 2 .. מה שבטוח שפעם הבאה אנחנו יוצאים עם הפרידות 
|
|
|
|
|
|
|
דוח לעניין קצר וממצה. ״דוח סערה 1״ נשמע מדאיג אחי תשמור על עצמך ,הייתי היום בבוקר בים והשטח והחוף מסוכן וזה רק ההתחלה. סערה נעימה גבר
ראשית תודה, בהחלט התנאים מתחילים להיות מסוכנים, אני לא מסתכן. המזח היה מוגן ויבש, ועמדנו מאוד רחוק מהמים וכול מה שנתפש הונף מעלה. רפי, הבנת נכון(ריגים לא ניתקעים- הם מתבלים). אך ריגים אינם פונגציה של מספר הקרסים שחיברת- אלא איך חיברת...גם paternoster של 1 קרסים היה נתקע. (pulley, double pulley, double runner או משהו דומה היתי בוחר בדעבד) הלל, טכנית הציוד מוכן...אבל יש רוחות הוריקן מערביות בחוץ 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
אם זה מה שעושה לך את זה...  אולי אני מזדקן אבל כבר אין לי את הכוחות לאקסטרים הזה... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רפי, הבנת נכון(ריגים לא ניתקעים- הם מתבלים). אך ריגים אינם פונגציה של מספר הקרסים שחיברת- אלא איך חיברת...גם paternoster של 1 קרסים היה נתקע. (pulley, double pulley, double runner או משהו דומה היתי בוחר בדעבד)
תודה על התשובה מישה...  מודה, לא נתתי על כך את הדעת בעבר, אשמח בהזדמנות להסבר - מדוע ריג מסוים בתנאים מסוימים של ים נתפס יותר בסלעים...
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ניראה ליפעמים התיכנונים על הריגים יותר מעניין מהדייג 049s;זה מיקצוענות 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
כבוד מישה ,כמו שאמר אילן התיכנון של הריג הוא המפתח בדייג , וזה מה שכיף "הריגים" בדייג החופי זה כמו איזה דמוי להשתמש בזרזור שיהיה בהצלחה בהמשך ידידי היקר 
|
|
|
|
|
|
|
נתקע הריג , לא נתקע , יש סרגוס של 150 גרם או יותר עזוב שטויות העיקר שנשמת ים ונהנת , זה העיקר כל הכבוד 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|