מצטרף לדברים של גיאצוק וכמה הערות...
לגטימי לחלוטין לבקר כאן סקטור מסוים,
אם זה המשטרה, משרד התחבורה, חברת חשמל, בתי חולים, עורכי דין, סוכני ביטוח....
גם אם מישהו נמנה על אותו סקטור - אין מקום והצדקה למלל כגון "בכיינים" ולבטח לא למלל שנערך,
שאגב עמד על גבול הסרת הפוסט כולו...
להעביר ביקורת ולחשוב כי התנהלות המשטרה או חברת חשמל או מערכת בתי המשפט היא "בזיון/בושה"-
זה לבטח לא "בכיינות" אלא לכל היותר ביקורת, וגם אם מישהו שוגה בביקורתו -
אז אולי איננו בקיא במצב הדברים לאשורו אך מי מאתנו לא העביר ביקורת מבלי לדעת פרטי פרטים....
אגב, כשראיתי את הטור, גם לי עבר בראש "בזיון/בושה...
בנצי, הסבר רגוע היה מועיל יותר - התגובה שלך גורמת לסטות מההסברים ולהתמקד במילים המיותרות...
יתכן כי אחרי הסבר ענייני פיני אפילו היתה מסכים אתך, רק שנושא הדיון עבר לעניין אחר - לסגנון..
*אגב, לגבי העצים מסכים אתך חלקית בלבד: ח"ח יכולה לבקש אישור כריתה לעצים שמסכנים קווי חשמל-
וכלל היא מקבלת כבקשתה וממש לידי גם הסירו כמה, אז סיורים מקדימים נוספים ותשלום נוסף לגוזמים -
זו עוד הוצאה כספית אך יכול למנוע כמה וכמה נפילות עצים...
*אם תרצה להכנס לפרטים אז אינני מבין בשנאים אך יש כמה דברים שאני כן יודע, ולמשל איך לכל תקלה
שולחים כח אדם כפול ומיותר שמקבל שכר שמן מאוד פלוס (בדוק!) - יתכן שצריך להכפיל צוותים...
*מאידך, תקלה שהיתה אצלי ליד הבית - אודה כי הגיעו מהר ותיקנו מהר (חצי מהצוות עודד וקשקש, מילא).
ומה פירוש בנצי "יש לך זכות לסתום פיות"?!
האם לשיטתך כל מי שסבור כי השמצת אותו בכינוי "בכיינים" - יש לו הזכות לסתום לך את הפה?!!
איש כאן הרי לא השמיץ אותך, הביקורת או ההשמצה כנגד ח"ח בכתבה או מה שאני ציינתי -
איננה נגד אלו שעובדים בגשם או בשמש (מגיע להם התשלום כי אינם מי שקובע אותו ואכן עובדים קשה
ולעיתים תוך סיכון לפחות אלו שעובדים) אלא נגד ההנהלה שקובעת למעשה כמה כוננים יהיו וכמה כסף
להוציא כדי להערך מראש וכו' - אז זה לא כלפיך וכנגד חבריך אלא נגד הגוף והנהלתו.
ואם התעקשת להוסיף "טוקבקיסט בגרוש" - אז זו השמצה שמעבירה לפיני הזכות לסתום לך פיות?!
אגב, גם אני לא פעם "טוקבקיסט בגרוש", בוואלה, ב-YNET וב-NRG, זה דווקא נחמד...
כאן לא סותמים פיות, כאן גם לא מכניסים מלל לא ראוי, וכאן משתדלים להמנע מגלישה לפסים אישיים..
אגב, כשגיאצוק מבקש כל כך יפה זה השלב לפני שהוא מעיף תגובות לארכיון בשלמותן...
זה לא יקרה אם תקפידו על המלל - וזה אם התגובות ימשיכו לגלוש לפסים אישיים...
שניכם חברים יקרים ואיכותיים, רק היום נהרגו בפריז כמה אנשים טובים בפיגועי טירור,
לא מתאים לי לראות את שניכם מתנגחים...

בנצי, אם שגיתי לדעתך במשהו שכתבתי אודות ח"ח - אתה מוזמן להעמיד אותי על טעותי,
תמיד פתוח לשמוע ולהקשיב...