אפשר לפתוח כאן עסק ליצוא אבו קקות ליפן
תתפלא שרגא, לפני כמה שנים כשזיהיתי את השגשוג של האבונפחות וצפיתי את התגברות הנחילים -
ניסיתי לעניין סוחרי דגים ואחרים, היה מי שאפילו בדק דרך השגרירות היפנית וכו'...
מסתבר כי אין שם מחסור בדג הפוגו (כך נקראים האבונפחות שלהם) -
ועלויות היצור כולל הקפדה על קירור מתאים לא יצדיקו את המחיר שאפשר לקבל...
אפשר אולי לייבא שפים יפניים שמתמחים בניקוי והכנת הדג ולמצוא יזם שיפתח מסעדת מאכלי ים יפניים,
כמובן יכינו שם מנות אבונפחא בתור מעדן הבית....