פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   תפירת קלמארי חי בדיג על קלמארי חי מהסירה... |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: תפירת קלמארי חי בדיג על קלמארי חי מהסירה... (נקרא 2487 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
במילה אחת...אדירררר!!!מקצוענות לשמה 
|
|
|
|
|
|
נראה שהתפירה לא מגבילה תקלמרי, הוא יכל אפילו לצאת לצייד עם הקרס בין העיניים(רצח בעיניים) ממש גזור ושמור, יפה מאוד, אימצתי, עכשיו רק נישאר לרכוש קרסים במידה, ללמוד לקשור אותן, לתפוס קלמרי, לקבל פס מהאישה, להמתין לים מתאים, למצוא פרטנר ליציאה, לא לשכוח כלום לקחת את הקיאק ויאלה בלגאן בקיצור רפי... אהבתי
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נראה שהתפירה לא מגבילה תקלמרי, הוא יכל אפילו לצאת לצייד עם הקרס בין העיניים(רצח בעיניים) ממש גזור ושמור, יפה מאוד, אימצתי, עכשיו רק נישאר לרכוש קרסים במידה, ללמוד לקשור אותן, לתפוס קלמרי, לקבל פס מהאישה, להמתין לים מתאים, למצוא פרטנר ליציאה, לא לשכוח כלום לקחת את הקיאק ויאלה בלגאן בקיצור רפי... אהבתי היית צריך להתחיל מה" לקבל פס מהאישה"..אחר כך בא כל השאר  שי
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
התפירה פשוטה ומתאימה רק לשחרור מסירה או קיאק ולא להטלה מהחוף אבל זו לא הנקודה שמעניינת אותי. מה שמעניין אותי אלו 3 החרוזים הירוקים מעל הקרס הקיצוני. אני מניח שזה לא ממש משנה אם הם זרחניים או לא כי החשד שלי הוא שהם בכלל משמשים כסטופר לקרס העליון כשהוא מחליק על הריג אם ננעל עליו הדג ואל על הקרס הקיצוני  מעניין מתוך סקרנות אם תפירה הפוכה כשהקרס הקיצוני בקצה הזנב והקרס המחליק נעוץ בראש, לא ייגרמו לקלמארי להפעיל יותר מאמץ לצלול למטה ולהתרחק מהסירה ובכך לשמור על חוט מתוח ולשדר יותר ויברציות ומצוקה לסביבה?
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
 |
|
|
התפירה פשוטה ומתאימה רק לשחרור מסירה או קיאק ולא להטלה מהחוף אבל זו לא הנקודה שמעניינת אותי. מה שמעניין אותי אלו 3 החרוזים הירוקים מעל הקרס הקיצוני. אני מניח שזה לא ממש משנה אם הם זרחניים או לא כי החשד שלי הוא שהם בכלל משמשים כסטופר לקרס העליון כשהוא מחליק על הריג אם ננעל עליו הדג ואל על הקרס הקיצוני  מעניין מתוך סקרנות אם תפירה הפוכה כשהקרס הקיצוני בקצה הזנב והקרס המחליק נעוץ בראש, לא ייגרמו לקלמארי להפעיל יותר מאמץ לצלול למטה ולהתרחק מהסירה ובכך לשמור על חוט מתוח ולשדר יותר ויברציות ומצוקה לסביבה? גיא הריג הוא "הריג איטלקי" { של אנטואלו סלאבי} עם קרס רצה וצינורית 3 החרוזים הם מעין "הגנה" כשהדג לוקח את הקרס הרצה {העליונה} הקרס אוטומטית רצה לכיוון הקרס התחתונה {זו שקשורה} החרוזים מסיליקון מרככים את החיכוך בין שני הקרסים בשעת לחץ עם דג גדול ובכך עוזרים ומונעיםקריעה של החוט לשאלתך השנייה תפרתי קאלמארי גם בצורה הפוכה {קרס עליונה בראש ותחתונה בזנב} וגם בצורה הקלאסית בשינהם נתפסו אנטיאסים אבל זו לא חוכמה אנטיאס כשרואה או "מריח" קאלמרי חי הוא פשוט מתחרפן ולא רואה שום דבר לידו גם לא סבידה חיה או כל דג חי אחר
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 07, 2014, 20:31:33 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
התפירה פשוטה ומתאימה רק לשחרור מסירה או קיאק ולא להטלה מהחוף אבל זו לא הנקודה שמעניינת אותי. מה שמעניין אותי אלו 3 החרוזים הירוקים מעל הקרס הקיצוני. אני מניח שזה לא ממש משנה אם הם זרחניים או לא כי החשד שלי הוא שהם בכלל משמשים כסטופר לקרס העליון כשהוא מחליק על הריג אם ננעל עליו הדג ואל על הקרס הקיצוני  מעניין מתוך סקרנות אם תפירה הפוכה כשהקרס הקיצוני בקצה הזנב והקרס המחליק נעוץ בראש, לא ייגרמו לקלמארי להפעיל יותר מאמץ לצלול למטה ולהתרחק מהסירה ובכך לשמור על חוט מתוח ולשדר יותר ויברציות ומצוקה לסביבה? גיא הריג הוא "הריג איטלקי" { של אנטואלו סלאבי} עם קרס רצה וצינורית 3 החרוזים הם מעין "הגנה" כשהדג לוקח את הקרס הרצה {העליונה} הקרס אוטומטית רצה לכיוון הקרס התחתונה {זו שקשורה} החרוזים מסיליקון מרככים את החיכוך בין שני הקרסים בשעת לחץ עם דג גדול ובכך עוזרים ומונעיםקריעה של החוט לשאלתך השנייה תפרתי קאלמארי גם בצורה הפוכה {קרס עליונה בראש ותחתונה בזנב} וגם בצורה הקלאסית בשינהם נתפסו אנטיאסים אבל זו לא חוכמה אנטיאס כשרואה או "מריח" קאלמרי חי הוא פשוט מתחרפן ולא רואה שום דבר לידו גם לא סבידה חיה או כל דג חי אחר 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
 בהחלט דיון וסרטון מעניינים
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה ומוכר,רק לא מבין איך הם לא משפריצים דיו במיכל ובכלל?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יפה ומוכר,רק לא מבין איך הם לא משפריצים דיו במיכל ובכלל?
קלמארים אנמיים... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|