| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 1/12/2014 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 7:10 | דמוי דג בינוני - | אבו- נפחא (לגינון נודד) | 1 | 1.5-2 קילו |
הדו"ח:
דו"ח ראשון שלי כאן

היום החלטתי לקחת חופש מהבסיס ולצאת לדוג אולי הפעם אני אתפוס משהו אחרי שבפעמים קודמות היתה לי תקיפה אחת ומרדף אחד.
קם בבוקר מוקדם בדרך לנקודה תחושת בטן כזאת שהיום אני אתפוס את הראשון.
מגיע מכין את המקל זורק ובינתיים סורק את החוף באיזור 6:50 נתק לי אחד הדמויים בסלע
אמרתי שאין סיכוי שאני מוותר עליו דמוי שאני ממש אוהב, הלכתי חצי חוף בשביל לנסות להוציא אותו בסוף יצא אני מבסוט ומחליט להחליף דמוי.2 זריקות ומרגיש שנתקע שוב אני מתבאס אומר כנראה זה לא היום שלי מנסה למשוך את החוט אלי ואני מרגיש כאילו אני גורר שקית כבדה, טוב ממשיך לגלגל פתאום מרגיש נגיחה קטנה אני בתוכי מתחיל להתרגש אולי בכל זאת דג ראשון, מגלגל קצת מהר יותר ורואה את הדג עולה לפני הים, מרחוק לא כ"כ זיהיתי לאט לאט שהתקרב קלטתי שזה אבו נפחא אומר לעצמי לא נורא לפחות דג ראשון בז'רז'ור מביא אותו אלי (בלי התנגדות מצדו) ופתאום שהוא ממש ליד הסלע מתחיל להתפרע ונקרע החוט מהסלע לשניה לא הבנתי מה קורה כי אני רואה אותו מחובר לדמוי ופשוט צף לידי ואין לי התנגדות בחכה אחרי 2 שניות נופל האסימון, מנסה לתפוס אותו בשביל לחלץ את הדמוי וכמובן שהוא ברח כשהדמוי מחובר לו לפה. (השתמשתי בדמוי 10 ס"מ כולו לבן)
להערכתי שקל לפחות קילו וחצי.
לצערי לא יכולתי לצלם, ממשיך לז'רז'ר עוד איזה שעה ללא תקיפות ומחליט לחזור הביתה.
מה שנשאר זה להגיד תודה לים ושיהיה במזל להבא (:

אומנם זה רק אבונפחה אבל לפחות נתפס משהוא.

+ מחכים לבאות אחלה דוח וברוך הבא