אני רוצה לקנות את המצלמה SjCam 4000 הדגם עם הWIFI . למישהו יש ניסיון איתה? אפשרי שיעלה תמונה בגודל ובאיכות המקסימלית או ישלח לי למייל כדי שאוכל להתרשם מאיכות הסטילס שלה ולא רק וידאו
זכור לי ששוקי נתן סקירה מעולה על הדגם הקודם, אך ללא תמונת סטילס.. אשמח לקבל אחת המיייל שלי liron89@gmail.com תודה לעוזרים
עריכה אחרונה: נובמבר 28, 2014, 18:15:40 PM על ידי liron89
-------------------------------
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
יש לי את SjCam 4000 הדגם עם הWIFI מרוצה מאוד מוציא סרטונים ברמה גבוהה מאוד לגבי תמונות סטילס את האמת שנבדק מאוד מעט ונראה מצויין אשתדל להעביר תמונות עוד היום
-------------------------------
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
אני רוצה לקנות את המצלמה SjCam 4000 הדגם עם הWIFI . למישהו יש ניסיון איתה? אפשרי שיעלה תמונה בגודל ובאיכות המקסימלית או ישלח לי למייל כדי שאוכל להתרשם מאיכות הסטילס שלה ולא רק וידאו
זכור לי ששוקי נתן סקירה מעולה על הדגם הקודם, אך ללא תמונת סטילס.. אשמח לקבל אחת המיייל שלי liron89@gmail.com תודה לעוזרים
אין הבדל באיכות הצילום בין sj4000 ל-sj4000 wifi גם בצילום וידאו וגם בסטילס שני המצלמות גם הwifi וגם הרגילה עם אותו חיישן ההבדל העיקרי בינהם הוא שה-wifi נתמכת ע"י אפליקציה בנייד\טאבלט וניתן לראות את הצילום דרכם התמונות סטילס בשני המצלמות טעונות שיפור ויוצאות מעט מגורענות{הצילום תלוי גם בתאורה יום עם שמש או יום חורפי} אני חושב שעם הנייד {גלגקסי 4} שלי יוצאות תמונות סטילס טיפה יותר מוצלחות מהתמונות ב-sj4000 בכל אופן יש עכשיו את הדגם החדש sj5000 {שים לב יש כמה דגמים ורצוי לקנות מאתר מורשה של sjcam שהוא מוכר לא מזוייף }חבר קנה כבר את הדגם הזה מfoxoffer והוא מרוצה מאוד {מוציאה סרטונים ברמה } המצלמה קצת יותר יקרה אבל מוציאה סטילס 16 מגה פיקסל ווידאו באיכות מעולה והיא דגם משופר של הsj4000 ותומכת בצילום p1080 60 שהוא לא דיגטילי http://www.foxoffer.com/sjcam-sj5000-plus-ambarella-a7ls75-1080p-60fps-wifi-sport-action-camera-p-793.html#.VHk_4TGsV8E