פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   חיפה טוב, אבל במקורות יותר טוב |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: חיפה טוב, אבל במקורות יותר טוב (נקרא 4750 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
תפיסה מעולה לדג חתיך בהצלחה בהמשך.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
אחלה תפיסה ואחלה דוח, תודה על הסירטון הסבר 
|
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #18 ב- : אוקטובר 11, 2014, 21:00:49 PM » |
|
כל הכבוד לך עושה חשק להתחיל לנסות אנטיאס מהחוף.
בהצלחה העונה ובתאבון
send from my Mobile
|
|
|
|
|
|
saba
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה על הסרטון
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
רון אתה לא מבין מה עשית לי בגוף עכשיו . מברוק אח שלי . הציוד שלי לחוף מוכן ובגדול אני הולך לקנות מקום בראש הנקרה כמו בבית כנסת.
 אשכרה  "זה הקטן גדול יהיה", כמו שהתקיים אצלך כך גם אצל החתיך הזה של ה3 קילו  תאווה היא לעיניים לראות אותם מהחוף.. מעניין אם גם הגיעו אלינו  בהצלחה רונצו'ק 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
איזה כיף לראות אותם מבצבצים כבר מהחוףףףףףףףףףףףףף יאללה מתי יבוא הראשון לעונה מהקיאק?? ומתי אתה חוזר לקיאק???  ספתח מושלם אחי, זה הקטן גדול יהיה - ואצלך בטוח שיהיה.  כל הכבוד !
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
ומתי אתה חוזר לקיאק???  מתי שיהיה תקציב  הכוונת על איילנד  אז צריך תקציב מנופח  אבל במקרה ויהיה תקציב שלא יספיק לאיילנד, ככל הנראה הכיוון אוטבאק או רוולושיין.
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
רון כל הכבוד יופי של תפיסה  דוח מעולה  בהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי!
שנה שעברה לא מצאנו אותם, נקווה שהשנה נצליח!
אאמץ את שיטתך לריג, אני עובד עם חוט ניילון ומרחק הזריקה בטוח ישתפר כשהמשקולת תהיה צמודה לסבידה
שי
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רונצוק, הגעתי למסקנה שזה לא המקום - זה הדייג, התחלת פשוט לצאת לים - והתוצאות בהתאם, כל יציאה בינגו...  הדוח שלך כרגיל תענוג לקריאה, יש מקצוענות ויש חוויות... המזל כנראה עם הטובים - ואיזה מזל שהאבא ובנו התקפלו... ברכות על התפיסה היפיפייה - ואהבתי את התמונות...  סתם סקרנות, על איזה עבדת ותפסת את האינטיאס?!
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
אאמץ את שיטתך לריג, אני עובד עם חוט ניילון ומרחק הזריקה בטוח ישתפר כשהמשקולת תהיה צמודה לסבידה
השיטה שרון עובד איתה בהחלט משפרת את מרחקי הזריקה כשהמשקולת נצמדת לקלמארי והכול עף ביחד  ולמי שיש ספק אם היא עובדת, הרי שהדוח הזה מאשר שכן ומניסיון עבר השיטה עבדה מצויין גם במקרים קודמים ... אישית אני מעדיף ריג נפרד מחוט 100 ולכן המשקולת נמצאת על החוט הראשי למרות שניתן להכין ריג עם משקולת רצה עליו. הבעיה הגדולה ביותר עם משקולת רצה ופיתיון גדול היא שברגע ההטלה המשקולת רצה במעלה החוט הראשי ועפה לכיוון קצת אחר מהפיתיון. לעתים יכול להיות מרחק של כמה מטרים בין השניים ובזמן הגילגול למתיחת החוט וצמצום הרווחים אנחנו מאבדים מהמרחק הטלה שגם ככה הוא מצומצם... בכדי להימנע ממצב כזה, אני קושר חוט בקשר SNELL על החוט הראשי כ-10 ס"מ מעל המשקולת. הקשר יכול להחליק על החוט הראשי אם מפעילים כוח אבל כנגד המשקולת בלבד הוא מחזיק יפה 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
השיטה שרון עובד איתה בהחלט משפרת את מרחקי הזריקה כשהמשקולת נצמדת לקלמארי והכול עף ביחד  ולמי שיש ספק אם היא עובדת, הרי שהדוח הזה מאשר שכן ומניסיון עבר השיטה עבדה מצויין גם במקרים קודמים ... אישית אני מעדיף ריג נפרד מחוט 100 ולכן המשקולת נמצאת על החוט הראשי למרות שניתן להכין ריג עם משקולת רצה עליו. הבעיה הגדולה ביותר עם משקולת רצה ופיתיון גדול היא שברגע ההטלה המשקולת רצה במעלה החוט הראשי ועפה לכיוון קצת אחר מהפיתיון. לעתים יכול להיות מרחק של כמה מטרים בין השניים ובזמן הגילגול למתיחת החוט וצמצום הרווחים אנחנו מאבדים מהמרחק הטלה שגם ככה הוא מצומצם... בכדי להימנע ממצב כזה, אני קושר חוט בקשר SNELL על החוט הראשי כ-10 ס"מ מעל המשקולת. הקשר יכול להחליק על החוט הראשי אם מפעילים כוח אבל כנגד המשקולת בלבד הוא מחזיק יפה  תודה גיא, החכמנו 
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|