בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  דייג שפמנונים בכינרת
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: דייג שפמנונים בכינרת  (נקרא 1961 פעמים) הדפסה
gaall
חבר פורום
**

מנותק מנותק

דייג שפמנונים בכינרת
« ב- : אוקטובר 12, 2014, 20:16:42 PM »
תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
12/10/2014כנרת - דרום מים מתוקיםשקט עד גלי0 - 10 מטרדיג במתוקים - פתיונות

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
12:30- 16:פתיון צמחי אחר - תירס מקופסהשפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי) 2.5
12:30- 16:פתיון צמחי אחר - תירס מקופסהאמנון מצוי (עדדי)5 1

הדו"ח:
שלום לכולם! הרגע חזרתי מיום דייג מהנה ביותר בדרום כינרת, מ5- בבוקר עד 17:30 בערב, אז תסלחו לי אם יש טעויות כתיב כאלה או אחרות מעייפות

סוף סוף יש חופש מהלימודים אז אני ואבא חשבנו לנצל את היום ולנסוע ליום דייג בכינרת! (כל הדרך מירושלים  )

ב5 בבוקר התעוררתי, ארגנתי את הציוד, ובאיזה 06:15 יצאנו לדרך ואחרי נסיעה של כמה שעות והתארגנות קלה במקום, התחלנו לדוג בערך ב9:00. אני דגתי עם 2 חכות בפתיונות (משקולת, קרס ותירס, לא יותר) וקצת ז'ירז'ור, בעוד שאבא שלי ניסה עם מצוף. בהתחלה היה די יבש ואז פתאום המושטים התעוררו ואבא שלי תפס אחד ממש יפה  באיזור החצי קילו,. אז הוא הביא לי את החכה שלו בגלל שהלך להביא משהו (וגם כי קצת ריחם עלי שבפתיונות וז'ירז'ור היה יבש לגמרי), ואז גם אני הוצאתי חתיכה יפה בערך באיזור ה400 גרם.

לקראת שעות הצהריים אבא עזב, ואנשים התחילו להגיע, וללא התראה המקום היה מלא בחובבנים כמוני. " לא טוב" אמרתי לעצמי, "אין מקום". אבל בכל זאת התמדתי , ובערך ב12:30 הגיעה התקיפה הראשונה. זה נראה כמו סתם איזה מושט גדול, אבל כשהתחלתי לגלגל הדג התנגד יותר ויותר, עד שבסוף הבנתי שמדובר על משהו די רציני. הרשת הייתה מקופלת, אז ביקשתי מבחור נחמד שיעזור לי להוציא את הדג. תוך מספר דקות הדג היה בידי והתברר כשפמנון נחמד באיזור הקילו וחצי בערך( לדעתיׁׁׂׂ).

ככה המשכתי אל תוך אחר הצהריים עם איזה נשיכה או שתיים ממושט פצפון ובסוף, גם אבא החליט להצטרף. פתאום הגיע איזה מישהו עם חבר שלו על סירה קטנה מפלסטיק עלה לי על החוטים, ואז אמר לי " אני מזהיר אותך ילד, סירה של 600 שקל אתה תשלם אם תפגע", או משהו בסגנון, ואז התעצבנתי כי הוא עלה לי על החוטים וגם התחיל איתי עניינים . לא רק,  אלא המשיך באותו הכיוון, ולא עשה מאמץ כדי להתרחק מהחוטים. עצבן אז הרמתי את קולי ואמרתי לו- "אם הסירה כל כך חשובה לך תפנה לכיוון השני" ואז הוא די הבין שהוא הגזים אז הלך  האשם תמיד.

בקיצור, דקות עברו, ובדיוק כשדיברתי עם אבא שלי על איך החכה נפלה בפעם הקודמת משפמנון ענק, החכה התקפלה!! למזלי היא לא נפלה, אך לצערו של אבא שלי הוא כן, כשירד בסלעים להביא את הדג  ברקים. לא נורא, כולם בסדר, ואחרי פייט מדליק ביותר, התגלה עוד שפמנון, קצת יותר קטן מהקודם. אחרי בערך שעה, (וכמה מושטים לא רעים), חזרנו הביתה בשלום.

(כל הדגים שוחררו, ואת התמונות הכי מרשימות תוכלו למצוא למטה)
 (יש תקלה בתמונה עם השפמנון,  יש עיוות בפנים שלי באחת התמונות!)
עריכה אחרונה: אוקטובר 12, 2014, 20:22:25 PM על ידי gaall
 IP: [ מחובר ]
gaall
חבר פורום
**

מנותק מנותק

בעניין: דייג שפמנונים בכינרת
« הגיב #1 ב- : אוקטובר 12, 2014, 20:18:19 PM »
שלום לכולם! הרגע חזרתי מיום דייג מהנה ביותר בדרום כינרת, מ5- בבוקר עד 17:30 בערב, אז תסלחו לי אם יש טעויות כתיב כאלה או אחרות מעייפות

סוף סוף יש חופש מהלימודים אז אני ואבא חשבנו לנצל את היום ולנסוע ליום דייג בכינרת! (כל הדרך מירושלים  )

ב5 בבוקר התעוררתי, ארגנתי את הציוד, ובאיזה 06:15 יצאנו לדרך ואחרי נסיעה של כמה שעות והתארגנות קלה במקום, התחלנו לדוג בערך ב9:00. אני דגתי עם 2 חכות בפתיונות (משקולת, קרס ותירס, לא יותר) וקצת ז'ירז'ור, בעוד שאבא שלי ניסה עם מצוף. בהתחלה היה די יבש ואז פתאום המושטים התעוררו ואבא שלי תפס אחד ממש יפה  באיזור החצי קילו,. אז הוא הביא לי את החכה שלו בגלל שהלך להביא משהו (וגם כי קצת ריחם עלי שבפתיונות וז'ירז'ור היה יבש לגמרי), ואז גם אני הוצאתי חתיכה יפה בערך באיזור ה400 גרם.

לקראת שעות הצהריים אבא עזב, ואנשים התחילו להגיע, וללא התראה המקום היה מלא בחובבנים כמוני. " לא טוב" אמרתי לעצמי, "אין מקום". אבל בכל זאת התמדתי , ובערך ב12:30 הגיעה התקיפה הראשונה. זה נראה כמו סתם איזה מושט גדול, אבל כשהתחלתי לגלגל הדג התנגד יותר ויותר, עד שבסוף הבנתי שמדובר על משהו די רציני. הרשת הייתה מקופלת, אז ביקשתי מבחור נחמד שיעזור לי להוציא את הדג. תוך מספר דקות הדג היה בידי והתברר כשפמנון נחמד באיזור הקילו וחצי בערך( לדעתיׁׁׂׂ).

ככה המשכתי אל תוך אחר הצהריים עם איזה נשיכה או שתיים ממושט פצפון ובסוף, גם אבא החליט להצטרף. פתאום הגיע איזה מישהו עם חבר שלו על סירה קטנה מפלסטיק עלה לי על החוטים, ואז אמר לי " אני מזהיר אותך ילד, סירה של 600 שקל אתה תשלם אם תפגע", או משהו בסגנון, ואז התעצבנתי כי הוא עלה לי על החוטים וגם התחיל איתי עניינים . לא רק,  אלא המשיך באותו הכיוון, ולא עשה מאמץ כדי להתרחק מהחוטים. עצבן אז הרמתי את קולי ואמרתי לו- "אם הסירה כל כך חשובה לך תפנה לכיוון השני" ואז הוא די הבין שהוא הגזים אז הלך  האשם תמיד.

בקיצור, דקות עברו, ובדיוק כשדיברתי עם אבא שלי על איך החכה נפלה בפעם הקודמת משפמנון ענק, החכה התקפלה!! למזלי היא לא נפלה, אך לצערו של אבא שלי הוא כן, כשירד בסלעים להביא את הדג  ברקים. לא נורא, כולם בסדר, ואחרי פייט מדליק ביותר, התגלה עוד שפמנון, קצת יותר קטן מהקודם. אחרי בערך שעה, (וכמה מושטים לא רעים), חזרנו הביתה בשלום.

(כל הדגים שוחררו, ואת התמונות הכי מרשימות תוכלו למצוא למטה)
 (יש תקלה בתמונה עם השפמנון, אלה הן לא הפנים האמיתיות שלי!)
אחיה
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : אוקטובר 12, 2014, 20:30:38 PM »
דגים יפים! כל הכבוד בראוו
דור שגב

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : אוקטובר 12, 2014, 21:20:19 PM »
אחלה חוויה
צריך הרבה סבלנות לנסוע מירושלים לכינרת
שמח שלא נגרר "הדו-שיח" שלך עם בעל הסירה למקום אחר.
כל הכבוד על השיחרורים :
בהצלחה בהמשך אתה בסדר
עריכה אחרונה: אוקטובר 12, 2014, 21:20:38 PM על ידי דור שגב
VADIM

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : אוקטובר 12, 2014, 22:51:34 PM »
כול הכבוד אחלה דו''ח ויפה שלא קרא כלום עם זה שרב איתך  שמש זורחת
shay 38

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : אוקטובר 13, 2014, 01:46:15 AM »
כל הכבוד  דוח יפה והעיקר שנהנית עם אביך ויחד קיבלתם אחלה של דגים כבונוס  בראוו בראוו

כל הכבוד כמובן גם על השיחרורים 

בהצלחה בבאות בירה בירה בירה
-------------------------------
Zarafa

התחיל לג'רג'ר ב-05/09/14
חבר פורום

מנותק מנותק

ג'ירג'ר: 20 דגים

« הגיב #6 ב- : אוקטובר 13, 2014, 02:31:15 AM »
גל, איזה דו"ח, תענוג! אחלה יציאה של אב ובנו. הייתי מפנצ'ר את הסירה הזאת בכוונה, מג'רג'ר בהקפצות וצועק לו "זוז, זוז, זה עוד רגע בסירה שלך!" יש אנשים, זה משהו. אבל נאה שאתה מסתדר טוב בשטח. תודה רבה על השיתוף! ושתמשיכו לבלות ככה בארץ ובעולם.
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : אוקטובר 13, 2014, 11:27:37 AM »
דוח תענוג ואחלה דגים כל הכבוד!
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : אוקטובר 13, 2014, 15:11:26 PM »
יופי של דוח ואחלה דייג  בירה

בהצלחה בהמשך  אתה בסדר
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #9 ב- : אוקטובר 13, 2014, 18:46:11 PM »
דור סיכם טוב מאד לדעתי...
אחלה חוויה
צריך הרבה סבלנות לנסוע מירושלים לכינרת
שמח שלא נגרר "הדו-שיח" שלך עם בעל הסירה למקום אחר.
כל הכבוד על השיחרורים :
בהצלחה בהמשך אתה בסדר

תהנה מהיציאות המשותפות עם אבא  אתה בסדר
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
Shahar Cohen

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #10 ב- : אוקטובר 13, 2014, 21:22:50 PM »
יום של כיף והנאה מדייג זה תמיד מסתיים בחיוך  .
מאחל לך עוד ימים כאלה  חמסה חמסה

בהצלחה  אתה בסדר
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #11 ב- : אוקטובר 16, 2014, 15:55:34 PM »
יציאה לדיג שלך ושל אביך זה רווח לשניכם נטו - אם שניכם שותפים לתחביב זכיתם שניכם....
בהזדמנות זו תגיד לאביך שייזהר כשהוא רץ על הסלעים

דוח יפה על יציאה מעניינת, עם הרבה חוויות - כולל אחת מיותרת שנכפתה עליך והסתיימה בטוב...
הדגים היו בהחלט בונוס חביב - מסתבר שהלכתם על "תפוס ושחרר",
נהניתם מהתפיסות וגם מהשחרור, יופי של מסע דיג...
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!