שלום למכורים,
הנה אוקטובר הגיע ואיתו החודשים שכולנו חכינו להם , המים מתקררים והטורפים מתקרבים.
נכון שכבר עשו שירשור של wish list אבל נכון יהיה לציין כול דימוי לאיזה מצב ים מתאים ויכול לעבוד
מה הדימויים שאתם חייבים לעונת החורף ולאיזה מצב ים אתם מיעדים אותם.
שרשור זה יוכל לתת מענה גם למתחילים וגם למנוסים לגבי איזה סוג דימוי להשתמש באיזה ים.
מבחינתי:
Duo tide minnow LD 125 לים עובד, הדימוי בעל כפית גדולה מחזיקה מים ותנועה חזקה, בצבעים עזים יתפקד מעולה בים עובד וגם עכור ויצליח למשוך טורפים.
Duo tide minnow 175 slime , דימוי ארוך בעל נוכחות במים ותנועה מעולה, מתאים יותר לים שקט או עם סואל מסודר ולא לים סוער בגלל בכפית הצרה שלו, למרות גודלו עף יפה מאוד, אידיאלי לברקודות וגם גוברים לא יעמדו בפיתוי לתקוף דג גדול שישביע אותו
zipbaits 139f אומנם לא יצא לי עדיין לעבוד איתו אבל מתכנן לרכוש בקרוב, מהבנתי עבד בכל מצב של ים ויצאו עליו מגון רב של דגים
Halco rustter אני עובד עם ה30 ג , עף מעולה ,בעל נוכחות ועושה יופי של רעש, חושב גם לשים את ידי על feed איתו עדיין לא יצא לי לעבוד
sugarpen אישית עובד עם ה12 ג שוקע, גם מיועד לים שקט או עם סוואל מסודר , למרות שגם בבלאגן של קצף הלברקים ידעו למצוא אותו, למרות ההערצה לצבע המנומר אצלי בצבע טלויזה עם סנטר וורוד עבד מצויין
tackle house contact node עובד מצויין כמעט בכל מצב של ים, הדגם השוקע יורד עמוק יותר ויותר יתאים לים עובד
Duo tide minnow sld 125 מה לא הוציאו על הדימוי הזה..מתאים כמעט לכל ים ויצאו עליו מגוון של דגים.
Megabass zong 120 gataride hi pitch אצלי היה לבן גב זוהר עם גוף נקוד, שחט ברקודות, עבד בים שקט בעיקר
ג'יגים בכל ים
סיליקונים עם או בלי ג'יג הד בהתאם לים כמובן..
אני בטוח שיש עוד הרבה מה להוסיף .
אשמח אם תשתפו.
שי