פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   תולעי הומוס |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: תולעי הומוס (נקרא 2213 פעמים) |
הדפסה |
|
rony
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גרעיו התולעי ההומוס שלי התחיל להתרבות ולגדול בצורה יפה שאלתי היא - האם הם יעילות לדיג בים?
|
|
|
|
greendude
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גרעיו התולעי ההומוס שלי התחיל להתרבות ולגדול בצורה יפה שאלתי היא - האם הם יעילות לדיג בים?
אם זה מה שאני חושב שזה (יענו התולעים שמשמשות בתהליך של ייצור דשן אורגני) אז זה דומה לשלשולים וטוב למים מתוקים, לא לים.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
rony
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה ננסה בקרוב דרך אגב מאוד קל לגדל אותם, פעם בשבוע מאכיל אותם בכמות קטנה של שארייות מירקות ופירות אני יעלה תמונה בקרוב של בית הגידול
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תודה רבה ננסה בקרוב דרך אגב מאוד קל לגדל אותם, פעם בשבוע מאכיל אותם בכמות קטנה של שארייות מירקות ופירות אני יעלה תמונה בקרוב של בית הגידול
נשמח לראות ולהתרשם 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
rony
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מצורף תמונה של הבית גידול - קערת פלסטיק דרוש חושך ללא אור שמים מספר תולעים בתערובת עציצים ללא דישון כימי מרטיבים קצת שהתערובת תהיה לחה מאכילים פעם בשבוע בשאריות ירקות חתוכים לחתיכות קטנות מערבבים לתוך התערובת חשוב לא להשאיר בשמש בהצלחה
|
|
|
|
|
תודה על העדכון 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בהחלט יצירתי ותודה על השיתוף רוני...  המבחן המעניין יהיה לצאת לדיג עם התולעים הללו ותולעים קנויות - ולנסות במקביל... הרעיון ברור: להשוות את כמות התקיפות.... אם התוצאה תהיה זהה זה מעולה: לצאת לדיג עם הכי טרי שיש וגם לחסוך נסיעה לחנות כשאין זמן... אגב רוני, איפה משיגים את הראשונות מהן מתחיל בית הגידול?!
|
|
|
|
שלמי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
למיטב זכרוני מגדלים אותן בקיבוץ דוברת בין צומת גולני לעפולה
|
|
|
|
תומר קנטי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
רפי ניתן לחפור באדמה ולשלוף , ניתן גם לגשת ללולים בקרבת ביתך ולחפש בתעלות לאורך הלולים , רק להיזהר כי גם נחשים מגיעים לשם , עם כף לחפש בתוך הלשלשת שלהם בתעלות רוני אני מגדל שנים תולעים (כחובב אקווריום מושבע,15 במספר) זהו עורק החיים המרכזי בעולם האקווריום(במיוחד להצלחה ברבייה) אני יכול להמליץ לך להאכיל ב קווקר(הדייסה) או פירורי עוגות יבשות(כמו עוגת שיש או דבש וכו) לחם עוגיות , שאריות של ירקות (נחשב למזון ״רטוב״) נרקב הרבה יותר מהר(מה גם אנחנו מוסיפים לחות למצע) ומסריח אימים, אם הריח נגיד שלמדנו לחיות , אבל כך בחשבון שמזון רקוב על מצע גידול הוא מקור זיהום לכל בעלי החי בסביבה אם עדיין אתה מעוניין בגידול תולעים על בסיס ירקות , תקפיד להוציא שאריות תוך כמה שעות , יכול להיות שפעם אחת תשכח ולא יקרא כלום בתווך הקרוב אבל כך בחשבון שריקבון(סוג של פטריה פונגוס) גם כן מתרבה ומכפיל את עצמו בקצב מטורף, שלא תמיד נראה בעין לפני השימוש טיפ , כשאתה מארגן כלי קטן לשים אותם ליציאה לים , שים בכלי נסורת דקה , שתי דברים זה עושה 1 מוריד את ״החלקלקות״ שלהם ונותן לך ״אקסטרה גריפ״ בזמן השימוש 2 ״מנפח״ אותם קצת ומוסיף ל״נפח״
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
רפי ניתן לחפור באדמה ולשלוף , ניתן גם לגשת ללולים בקרבת ביתך ולחפש בתעלות לאורך הלולים , רק להיזהר כי גם נחשים מגיעים לשם , עם כף לחפש בתוך הלשלשת שלהם בתעלות רוני אני מגדל שנים תולעים (כחובב אקווריום מושבע,15 במספר) זהו עורק החיים המרכזי בעולם האקווריום(במיוחד להצלחה ברבייה) אני יכול להמליץ לך להאכיל ב קווקר(הדייסה) או פירורי עוגות יבשות(כמו עוגת שיש או דבש וכו) לחם עוגיות , שאריות של ירקות (נחשב למזון ״רטוב״) נרקב הרבה יותר מהר(מה גם אנחנו מוסיפים לחות למצע) ומסריח אימים, אם הריח נגיד שלמדנו לחיות , אבל כך בחשבון שמזון רקוב על מצע גידול הוא מקור זיהום לכל בעלי החי בסביבה אם עדיין אתה מעוניין בגידול תולעים על בסיס ירקות , תקפיד להוציא שאריות תוך כמה שעות , יכול להיות שפעם אחת תשכח ולא יקרא כלום בתווך הקרוב אבל כך בחשבון שריקבון(סוג של פטריה פונגוס) גם כן מתרבה ומכפיל את עצמו בקצב מטורף, שלא תמיד נראה בעין לפני השימוש טיפ , כשאתה מארגן כלי קטן לשים אותם ליציאה לים , שים בכלי נסורת דקה , שתי דברים זה עושה 1 מוריד את ״החלקלקות״ שלהם ונותן לך ״אקסטרה גריפ״ בזמן השימוש 2 ״מנפח״ אותם קצת ומוסיף ל״נפח״
זה היה מעניין ומעשיר...  Tola או rony, יש מצב לקבל תמונה ברורה וגדולה של תולעת כזו?!
|
|
|
|
תומר קנטי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|