פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   היי , קודם כל הכרות קצרה , שמי תומר בן 35 מאזור השומרון , נ |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: היי , קודם כל הכרות קצרה , שמי תומר בן 35 מאזור השומרון , נ (נקרא 6376 פעמים) |
הדפסה |
|
rony
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם הרולר עמד הרבה זמן עדיף למסור את הרולר לטיפול
|
|
|
|
תומר קנטי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הרולר פונק אתמול בלילה 
|
|
|
|
|
איזה מקל טלסקופי או חלקים עם טבעות קשורות?
זה טלסקופי (ככול הנראה של שימנו), שם הטבעות קשורות 
|
|
|
|
תומר קנטי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טלסקופי
|
|
|
|
תומר קנטי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
DAIWA...
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
DAIWA...
...שלא מרגישה טוב 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
DAIWA...
...שלא מרגישה טוב  כבר לא כול כך צעירה... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
תומר קנטי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אכן DAIWA ,זקנה כן פצועה בטוח אבל תמיד נאמנה אני יעשה לה שיפוץ כולל ונחזיר ימיה כקדם 
|
|
|
|
תומר קנטי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סופית הייתי אצל הד״ר(דני מכוכב הים) , אנדרי יש לך ד״ש חם ממנו , אדם נחמד מאוד , חנות קטנה ומפוצצת כל טוב , לבסוף השארתי את ״הזקנה״ לאישפוז(בכמה עשרות שקלים לא שווה לשבור את הראש) והתחדשתי ״צעירה״ חלופית , עד ש״הזקנה״ תשתחרר והד״ר יתן אישור חזרה לעבודה המקל החדש , חביב , leader Alfa 450 , משקלי זריקה 100-250 , מקווה להעביר איתה את הזמן בנעימים עד שתחזור האחת שוב תודה לכל העוזרים ועל ההכרות עם החנות כוכב הים 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
ברוך הבא תומר...  נראה שהתאקלמת מהר וטוב שכך - תמשיך להרגיש בבית כי אתה כבר בית.... תתחדש על הצעירה - רק תזהר שאשתך לא תראה שאתה כותב על צעירות...  לגבי דני כוכב הים, הוא הוכיח עצמו לאורך שנים עם שירות ואמינות לחברי הפורום... טוב אחרי ליל גלישה באינטרנט , אין ספור קריאת מאמרים כתבות ויומני תיקוני חכות , החלטתי שאני מפשיל שרוולים ״ונופל״ על בעצמי ! http://www.mudhole.com/Rod-Building/Casting-Guide-Kitsאתר מדהים ! (בטוח שאתם מכירים) שרק אתמול נחשפתי אליו , הכל מהכל. לבינתיים האישה (אשת חיל מי ימצא) כשראתה כי מצבי מחמיר ( הולך יושב בים בלי ציוד) מצאה בתוך התקציב החודשי ״ספייר״ לרכישת חכה חדשה המלצות ? רולר קיים(בעלה של הפצועה) הוא טיקה ea 6000 , חוט 0.4,שוק לידר 0.8 . הבנתי שאתה רוצה לתקן בעצמך... עוד כשעה אני יוצא לכיון פ"ת דרך כביש 40...רוצה שאביא לך טבעת חדשה(ללא עלות)? (אפגוש אותך בסגולה)(אם כן, אני אביא את הארגז תיקונים....תבחר לך אחת בגודל מתאים) 0508862424 שאפו גדול מישה על הנכונות, אתה בהחלט אדם מיוחד...  אגב תומר, "מישה ידי זהב" היה מתקן לדעתי יותר טוב מ-99% מהאנשים... בהזדמנות כנס לפורום הסדנא ותציץ ביצירות שלו וביצירתיות שלו..
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 23, 2014, 03:53:24 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
תומר קנטי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפי , חרשתי את הפורום , אין לי ספק שמישה היה עושה את זה מעולה , אכן יצירתיות אין סוף יש לבחור מישה תפתח חנות (אפילו מהבית) ואני נאמן שלך  על טוב הלב ועל הרצון לעזור לכולם מצרך נדיר בימנו 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|