פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   bori bori bori vien to papa |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: bori bori bori vien to papa (נקרא 5591 פעמים) |
הדפסה |
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יופי של ארוחת בורים משפחתית  בתאבון
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
לגבי התמונה של מלכודת הקרסים אתה נועץ את כל הקרסים בפיתה או רק בחלק מהם? שוקי אני מלפף את המלכודת סביב הפיתה המגולגלת,הקשר של המלכודת היא קשר שאראק,שהקרסים במרחק 2-3 ס״מ מהפיתה. ניתן לנעוץ את הקרסים בפיתה ,יתפסו כך יותר מהר,אבל נתפסים בשתי המקרים. הם נתפסים יפה בפה של הבורי ובעת שמשתוללים עוד קרסים עלולים להתקע בהם ,סוג הקרס חשוב ביותר ,זה מה שעושה את ההבדל בכמות הבורי שתקח הביתה. אני עובד עם קרס מס8 ,את הקרסים אני קונה אצל רמי עבודת יד,שנמצא באופן קבוע במים החמים באשדוד. הקרס חשובה חשובה חשובה.
|
|
|
|
|
|
|
 זה הקרס מס׳8, הבורי ננעל לבד בלי הוקסט ניתן להשיג אצל רמי עבודת יד. 054-242-4564
|
|
|
|
|
|
|
חוט פלורוקרבון עבה למלכודת ימקסם את האכילות וימנע סיבוכים של המלכודת בין טעינת פתיון למשנהו. אני משתמש בחוט 0.45.
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יפה יפה שרון..... ואני חשבתי לתומי שאתה חזק רק בז'רז'ור עם דמויים... חידשת  ללא ספק סידרת ארוחה לתפארת ומן הסתם נהנית כמו שצריך... 
|
|
|
|
|
|
|
אחלה של בורי אהבתי את הכותרת הכותרת באה מדייג בורי אשקלוני שנוהג לקרוא לבורי שהוא תופס,לוחש לדגים,צריך לראות כדי להבין.
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
חייב להוסיף הלכתי אתמול לים לנסות את השיטה יצרתי קשר יום לפני עם "רמי עבודת יד" וקניתי ממנו את הקרסים המיוחדות ( חדות מאוד ) הכנתי בבית את הריג חיברתי את הקרסים ויצאתי לים עם פיתות טריות כפיתיון כבר בזריקה הראשונה נתפס בורי של 400-500 גרם ולאחריו עוד 30 בערך רובם הגדול שוחרר בחזרה למים ו6 בורי נשמרו כפיתיון טרי בדלי עם חמצן השיטה עובדת מצויין ועדיפה בהרבה מהשיטה בה דגתי בורים עד עכשיו ( עם בומבט )
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
Zarafa
|
התחיל לג'רג'ר ב-05/09/14 חבר פורום   
מנותקגיל:
11
ג'ירג'ר: 20 דגים
|
|
מגניב, תודה על הדו"ח! עושה חשק לרוץ לים! (או סתם לאכול בורי בפיתה) 
|
|
|
|
|
|
|
כל הכבוד סחתיין על הכמות שלא תבייש את טובי הדייגים 
|
|
"תן לאדם דג והוא יאכל כל היום, למד אדם לדוג והוא יאכל כל החיים" שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
|
|
|
|
|
חייב להוסיף הלכתי אתמול לים לנסות את השיטה יצרתי קשר יום לפני עם "רמי עבודת יד" וקניתי ממנו את הקרסים המיוחדות ( חדות מאוד ) הכנתי בבית את הריג חיברתי את הקרסים ויצאתי לים עם פיתות טריות כפיתיון כבר בזריקה הראשונה נתפס בורי של 400-500 גרם ולאחריו עוד 30 בערך רובם הגדול שוחרר בחזרה למים ו6 בורי נשמרו כפיתיון טרי בדלי עם חמצן השיטה עובדת מצויין ועדיפה בהרבה מהשיטה בה דגתי בורים עד עכשיו ( עם בומבט )
אתה בחור רציני מאוד שוקי,שואל מיישם ,ומביא תוצאות,טוב עשית שלקחת מרמי את הקרסים,הם עובדות אחרת משאר קרסים שניסיתי,פשוט ליגה אחרת, והשלל בשיטה זו לא מבוטל. עכשיו נותר לך ללמד אותי את רזי דייג האיניטיאס  האיניטיאס קרוב לחוף ,יום שישי קיבלתי תקיפה של איניטיאס באורך מטר,כמה שניות של לקיחת חוט ושחרור(בזרזור) בהצלחה בעונה
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
אתה בחור רציני מאוד שוקי,שואל מיישם ,ומביא תוצאות,טוב עשית שלקחת מרמי את הקרסים,הם עובדות אחרת משאר קרסים שניסיתי,פשוט ליגה אחרת, והשלל בשיטה זו לא מבוטל. עכשיו נותר לך ללמד אותי את רזי דייג האיניטיאס  האיניטיאס קרוב לחוף ,יום שישי קיבלתי תקיפה של איניטיאס באורך מטר,כמה שניות של לקיחת חוט ושחרור(בזרזור) בהצלחה בעונה את מה שאני יודע על אנטיאסים אני משתף פה בפורום יש סרטונים ומאמרים רבים שפרסמתי כולל דוחות מפורטים ( תריץ חיפוש בפורום ) ועל מה שלא הבנתה או תרצה לשאול ולחקור אענה בשמחה ומכל הלב לך ולכל מי שירצה
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
בתקופה זו ממליץ להתמקד בדייג בורי בזמן שנוכחות הטורפים דלילה עד אחרי סוכות שהמים יתקררו בכמה מעלות ויכנסו הטורפים החביבים 
|
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #27 ב- : ספטמבר 20, 2014, 23:43:20 PM » |
|
כמות מכובדת. להינעל על בורי זו משימה אחת. להוציא אותו מהמים זו משימה אחרת. אין ספק שאתה עובד עם סובלנות ומקצוען בסוג דיג זה.
בהצלחה
send from my Mobile
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אתה בחור רציני מאוד שוקי,שואל מיישם ,ומביא תוצאות,טוב עשית שלקחת מרמי את הקרסים,הם עובדות אחרת משאר קרסים שניסיתי,פשוט ליגה אחרת, והשלל בשיטה זו לא מבוטל. עכשיו נותר לך ללמד אותי את רזי דייג האיניטיאס  האיניטיאס קרוב לחוף ,יום שישי קיבלתי תקיפה של איניטיאס באורך מטר,כמה שניות של לקיחת חוט ושחרור(בזרזור) בהצלחה בעונה שרון אתה פשוט ויקיפדיה מהלכת לדייג בהרבה תחומים מסתבר, ולא פחות חשוב- משתף כרוני  עם השילוב של שוקי....  סקרן אותי לאללה התקיפה שקיבלת 
|
|
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49