לא היה צריך לראות את אלפי הממתקים ,ערימות האוכל, ושאר גופיות ותחתונים שנשלחו ע"י תושבי עם ישראל
שאף באו לתמוך ולחזק אותנו בשטחי האתארגנות {ע"פ הסיכון } כדי לדעת שניצחנו, אחדות כזאת לא זכורה לי הרבה זמן בארצנו הקטנטונת. בארץ שרבות הדמעות על השימחה שלה ,מתגלים האנשים שבתוכה רק מתוך מקומות של מלחמה
האחדות "והביחד" חיזקו אותי , ההרוגים והפצועים שפונו מהשטח כשהם נלחמים על הגנת המדינה ותושבי הדרום רק גרמו ליותר מוטביציה אצלי למול צה"ל שיוצא ללהגן על מדינת ישראל עמד ארגון טרור פחדן ושטני שכל מטרתו להשמיד ולחסל אותנו להבדיל מצה"ל שמטרתו לפגוע בחמא"ס ולא באזרחים .מטרת החמאס הייתה לפגוע בכמה שיותר אזרחים
להבדיל מהמפקדים שהלכו ראשונים בקרב מפקדי החמאס הסתתרו בתוך המנהרות ובכל מפגש איתנו עזבו את הנשק וברחו
להבדיל מהחמאס הייתם צריכים לראות את העזרה והפינוי של חיילים פצועים שלנו על ידי חיילנו תחת אש
הפרצוף האמיתי של אלו שגרים פה כמו שכתבתי מתגלה לצערנו בזמנים כאלו כאשר אזרחים תושבי המדינה יהודים וערבים כותבים ומסיתים כנגד מדינת ישראל כנגד צה"ל וחייליו . מילים כאלו אם היו נכתבות ע"י אותם אנשים כנגד מדינה אחרת כמו : רוסיה\סוריה\ירדן\מצרים\ לבנון\ איראן {כל התשובות נכונות} היו גורמים כנראה להוצאתם להורג כנראה שאנשים בארץ הזו שוכחים איפה הם נולדו ואיפה הם חיים בזמן שהלכתם לעבודה או אפילו יצאתם לדוג אנשים מתו בשביל שאתם תמשיכו לחיות אין לי בעיה לשמוע ביקורת של אחרים אבל לא בכל מחיר יש גבול למה שנאמר ע"י אותם אנשים
אחרי 28 יום נדמה שנגמר הסבב ואני חוזר הביתה חוזר לשיגרה המשעממת {כמה שהתגעגעתי} לעבודה ,לבית והכי חשוב למשפחה
אין לי ארץ אחרת ,אם יקראו לי שוב אני חוזר {אפילו עכשיו} זה כבוד לשרת בצה"ל לשמור ולהגן על המדינה
לכו לדוג קחו איתכם את החברים או הילדים שלכם, כי זה הדבר שאני הולך לעשות בקרוב .