itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
|
|
S.F
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אם אני מכיר את איתמר כמו שצריך, הסיבות הן אלו: 1. דיג לא ספורטיבי בעזרת קפיץ עם קרסים בנוסף ל-HAIR RIG עם הבויילי. 2. תפיסה של הדג מהזימים בצורה לא זהירה ומזיקה לדג. 3. התקרבות מיותרת לקו המים לפני שגומרים את כול הצילומים והפוזות. 4. תחושה כללית מאד חזקה שלא הייתה כוונה להחזיר את הקרפיון הזה למים... לצורך העניין, מישהו אחר שלא מגיע מתחום הדיג הספורטיבי של קרפיונים כמו איתמר, סביר להניח שהיה מעלה את הסרטון עם הכותרת "איזה באסה לו..." 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם אני מכיר את איתמר כמו שצריך, הסיבות הן אלו: 1. דיג לא ספורטיבי בעזרת קפיץ עם קרסים בנוסף ל-HAIR RIG עם הבויילי. 2. תפיסה של הדג מהזימים בצורה לא זהירה ומזיקה לדג. 3. התקרבות מיותרת לקו המים לפני שגומרים את כול הצילומים והפוזות. 4. תחושה כללית מאד חזקה שלא הייתה כוונה להחזיר את הקרפיון הזה למים... לצורך העניין, מישהו אחר שלא מגיע מתחום הדיג הספורטיבי של קרפיונים כמו איתמר, סביר להניח שהיה מעלה את הסרטון עם הכותרת "איזה באסה לו..."  אתה מכיר אותו כמו שצריך 
|
|
|
|
|
אתם אףפעם לא לוקחים דגים הביתה?
|
S.F
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
באופן אישי, אני לא לוקח דגים של מים מתוקים. בעבר הייתי לוקח אבל עם הזמן אתה לומד איפה אתה חי ומה המצב האמיתי ואיך התנהגות כזו משפיעה ואז אתה מקבל החלטות בוגרות וממשיך הלאה. פה ושם אני לוקח כמה עדדים לטיגון אבל זה נדיר. בים אני לוקח דג ראוי שיכול לשמש כארוחת ערב למשפחה או ארוחה זוגית לכול הפחות. דגי חוף אני לא לוקח... כול אחד והבחירות שלו והשיקולים שלו. אני בדעה שהדיג זה תפיסה של הדג ולא לקיחה שלו הביתה...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
באופן אישי, אני לא לוקח דגים של מים מתוקים. בעבר הייתי לוקח אבל עם הזמן אתה לומד איפה אתה חי ומה המצב האמיתי ואיך התנהגות כזו משפיעה ואז אתה מקבל החלטות בוגרות וממשיך הלאה. פה ושם אני לוקח כמה עדדים לטיגון אבל זה נדיר. בים אני לוקח דג ראוי שיכול לשמש כארוחת ערב למשפחה או ארוחה זוגית לכול הפחות. דגי חוף אני לא לוקח... כול אחד והבחירות שלו והשיקולים שלו. אני בדעה שהדיג זה תפיסה של הדג ולא לקיחה שלו הביתה... אם אני לא מביא הביתה כמה חתיכות האישה לא תשחרר יותר לדייג 
|
S.F
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
באופן אישי, אני לא לוקח דגים של מים מתוקים. בעבר הייתי לוקח אבל עם הזמן אתה לומד איפה אתה חי ומה המצב האמיתי ואיך התנהגות כזו משפיעה ואז אתה מקבל החלטות בוגרות וממשיך הלאה. פה ושם אני לוקח כמה עדדים לטיגון אבל זה נדיר. בים אני לוקח דג ראוי שיכול לשמש כארוחת ערב למשפחה או ארוחה זוגית לכול הפחות. דגי חוף אני לא לוקח... כול אחד והבחירות שלו והשיקולים שלו. אני בדעה שהדיג זה תפיסה של הדג ולא לקיחה שלו הביתה... אם אני לא מביא הביתה כמה חתיכות האישה לא תשחרר יותר לדייג  אם אני חוזר הביתה עם דגים, אשתי מתחילה לחשוד... 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
בדיוק הסיבות גיא מכיר טוב טוב את דעתי
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #12 ב- : אוגוסט 01, 2014, 15:57:52 PM » |
|
מזל של מתחילים.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #13 ב- : אוגוסט 01, 2014, 18:10:52 PM » |
|
מזל של מתחילים.
מזל של מתחילים או חוסר מזל של מתחילים??  או שהתכוונת להגיד , מזל של הקרפיון שאלו היו מתחילים... 
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
איך סרג'יו אמר: