שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
צחי ושי - באיזה צבע אתם משתמשים? זהב? אתם מדברים על Mepps Aglia הרגיל?
כן, בצבע כסף...
|
-------------------------------
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
זה העניין, רק ששמים לב לקצב הרולר שמים לב לאכילות, אני בזבזתי שעה כמעט בלי דגים ורק שהבנתי את העניין הבנתי שכנראה היו הרבה נגיעות רק שאני לא שמתי לב
|
|
|
|
|
קרה לי אותו דבר , בדיוק אותם שעות בדיוק אותו חוף בדיוק אותו מקרה . אצלי רדפו בערך כל פעם עשרה משוטים עד הרגליים אבל מושטים של 15 גרם.. רק בסביבות 7 בבוקר נתפסו גדולים יותר וגם בערך 4 כל יציאה ... הכינרת או רק עין גב פשוט מפוצצת במושטים קטנים גם בנמל וגם בחוף ... תקנו אותי אם אני טועה אבל יכול להיות שלפני שנתיים הזרימו כמות מטורפת של דגיגי מושטים לכינרת וזאת התוצאה ?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הכותרת נערכה על מנת להתאימה לנושא הדיון ולשאלה העיקרית שנשאלה.. חוזרים ומבקשים מכולם: פתחתם דיון ושאלתם שאלה - תפרטו בכותרת את הנושא. נושא הדיון הזה בהחלט חשוב ומעניין, אחת השאלות היותר מעניינות, גם התשובות שניתנו בהחלט מעניינות וחשובות, יופי של סיעור מוחות - ויש מקום להמשך... מעניין יהיה לראות היכן אין הסכמות - מה שיביא להתעמקות יתר בנושא... 
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
ללא ספק  וגם מגמת הקיאקים תופסת תאוצה בכנרת יותר ויותר  השנה ראיתי הרבה יותר קיאקים משנה שעברה 
|
|
|
|
|
ללא ספק  וגם מגמת הקיאקים תופסת תאוצה בכנרת יותר ויותר  השנה ראיתי הרבה יותר קיאקים משנה שעברה  איפה אתה אנדריי כבר שתי יציאות ברצף שלא הגעת  שבת אתה שם
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
ללא ספק  וגם מגמת הקיאקים תופסת תאוצה בכנרת יותר ויותר  השנה ראיתי הרבה יותר קיאקים משנה שעברה  איפה אתה אנדריי כבר שתי יציאות ברצף שלא הגעת  שבת אתה שם מקווה שבוע הבא כבר לתת גיחה 
|
|
|
|
|
בכל הדיונים שקשורים לז'ירז'ור מושטים בכינרת שמתי לב שכולם מדברים רק על בספינרים / ציקדות , וניקלים קטנים
אבל מה עם דמויי אולטראלייט קטנים 30-40 מ"מ עם כפית ארוכה, שיורדים ל- מטר + , היינו עם הקייאקים לפני 3 שבועות, ובזמן שכולם הוציאו עם הציקדות בכל מכה מושטים אבל הרבה מהם מיניאטורים, הדמויים אצלי סיננו ורוב התקיפות היו של חתיכות כף יד ממש יפות , ורק על דמויים, הציקדות שכבו בתיק ולא חזרתי אליהם אחרי כמה ניסיונות
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כנראה שלא עברת על כל הדוחות לפחות בדוחות שלי תראה שמצוין עבודה בעיקר עם דמויים בגדול בחירת הדמוי נובעת ממספר פרמטרים 1.עומק 2.מצב תאורה (יש או אין שמש) 3.סוג הקרקע (סלעי או חול) 4.אזורים עם צמחייה
במים עמוקים מעל שני מ' יעילות הדמויים יורדת בזמן שמש יש עדיפות לברזלים למיניהם בגלל אפקט הניצנוץ כשאין שמש בובות יעילות יותר בגלל התנועה שלהם במים שמושכת תשומת לב בקרקע סלעית עדיפות לבובות פחות סיכוי שיתקעו בקרקע חולית ברזלים יעשו יופי של עבודה באזורים עם צמחייה עדיף בובות שיורדות עד 50 ס''מ יעילות מאוד וכמעת שלא נתפסות במידה וניתפס ברוב המקרים קל לשחרר
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
... הכינרת או רק עין גב פשוט מפוצצת במושטים קטנים גם בנמל וגם בחוף ... תקנו אותי אם אני טועה אבל יכול להיות שלפני שנתיים הזרימו כמות מטורפת של דגיגי מושטים לכינרת וזאת התוצאה ?
הדגים הקטנים שהכנרת מפוצצת בהם אלו עדדים שאותם לא מאכלסים בצורה יזומה בכנרת. אגב, הדגיגים של לפני שנתיים כבר בגודל טוב לאכילה... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
... הכינרת או רק עין גב פשוט מפוצצת במושטים קטנים גם בנמל וגם בחוף ... תקנו אותי אם אני טועה אבל יכול להיות שלפני שנתיים הזרימו כמות מטורפת של דגיגי מושטים לכינרת וזאת התוצאה ?
הדגים הקטנים שהכנרת מפוצצת בהם אלו עדדים שאותם לא מאכלסים בצורה יזומה בכנרת. אגב, הדגיגים של לפני שנתיים כבר בגודל טוב לאכילה...  אהה. . אז איזה דגים איכלסו בכינרת ? מושטים לבנים ?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הדגים הקטנים שהכנרת מפוצצת בהם אלו עדדים שאותם לא מאכלסים בצורה יזומה בכנרת. אגב, הדגיגים של לפני שנתיים כבר בגודל טוב לאכילה...  אהה. . אז איזה דגים איכלסו בכינרת ? מושטים לבנים ? מושט לבן, קרפיון ובורי.
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
לגבי ספינרים אני יודע להגיד לכם שהספינה של mepps עשה פלאים השנה. ספינר של גרם וחצי, רצח עדדים ללא הפסקה... זה לגבי השנה, לגבי שנים קודמות אין לי מושג...
אפשר תמונות שלהם?
|
S.F
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|