בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  התרגשות לפני דייג
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: התרגשות לפני דייג  (נקרא 1043 פעמים) הדפסה
omrios

חבר פורום
**

מנותק מנותק

התרגשות לפני דייג
« ב- : יולי 12, 2014, 02:35:20 AM »
עוד שעה הולכים לדוג איזה כיייייייייייף!!!!!!!
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: התרגשות לפני דייג
« הגיב #1 ב- : יולי 12, 2014, 15:23:56 PM »

לדוג זה תמיד כייפ.....

יש אכן שלב של "התרגשות לפני הדיג"...
נקווה בשבילך שהיה מהנה ומוצלח...
-------------------------------
andreypa

אנדרי פרלוב
חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

תמיד זמין 053-6064261

« הגיב #2 ב- : יולי 13, 2014, 11:05:05 AM »

שמיח בשבילך  בראוו

אל תשכח לדווח איך היה  מתבייש
-------------------------------
omrios

חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : יולי 13, 2014, 11:57:19 AM »
אז ככה יצאתי לדוג בשעב 4:30 בלילה עצרתי בפיצוציה הסמוכה לביתי שאל אותי אחד האנשים למה אני ער בשעה כזאת הסברתי לו ושאל אם אפשר להיצטרף אמרתי למה לא בכייף נסענו אליו הבאנו ציוד (חכות פיתיונות)אני בכלל תכננתי על זירזור אני הצתיידתי במקל זירזור 30/80g
הגענו לחוף (חצרות יסף סמוך לנהריה ושבי ציון
התמקמנו פתחנו חכות אני ניכנסתי למים נעמדתי על סלע והתחלתי לעבוד כעבור שעה ראינו שיבש נורא וחלטנו לא לוותר ולעבוק מקום נסענו לאכזיב לייד הפסל מי שמכיר הוצאתי גם פיתיונות וגם זיזרזור הבחור (חיים) הביא תמנון טרי בחיים לא דגתי עם זה אבל זרמתי הטלנו חכות לבינתיים חזרתי לזרזר בשעה 13:30 הבנו שהיום זה לא היום וחזרנו לבית זהו עד לפעם הבאה
השאלה אולי בגלל הפיתיון המוזר הזה לא תפסנו?כי אני נוהג להישתמש בזה יש לציין שהפיתיון מצוין מבחינת "יושב על הקרס"הוא חזק נורא לא ניתן לקרעו אותו עם היד אך ורק סכין חדה חוץ מזה אני לא יודע
לתגובתכם!!
רותם.ב
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : יולי 17, 2014, 13:44:49 PM »
אז ככה יצאתי לדוג בשעב 4:30 בלילה עצרתי בפיצוציה הסמוכה לביתי שאל אותי אחד האנשים למה אני ער בשעה כזאת הסברתי לו ושאל אם אפשר להיצטרף אמרתי למה לא בכייף נסענו אליו הבאנו ציוד (חכות פיתיונות)אני בכלל תכננתי על זירזור אני הצתיידתי במקל זירזור 30/80g
התמקמנו פתחנו חכות אני ניכנסתי למים נעמדתי על סלע והתחלתי לעבוד כעבור שעה ראינו שיבש נורא וחלטנו לא לוותר ולעבוק מקום נסענו לאכזיב לייד הפסל מי שמכיר הוצאתי גם פיתיונות וגם זיזרזור הבחור (חיים) הביא תמנון טרי בחיים לא דגתי עם זה אבל זרמתי הטלנו חכות לבינתיים חזרתי לזרזר בשעה 13:30 הבנו שהיום זה לא היום וחזרנו לבית זהו עד לפעם הבאה
השאלה אולי בגלל הפיתיון המוזר הזה לא תפסנו?כי אני נוהג להישתמש בזה יש לציין שהפיתיון מצוין מבחינת "יושב על הקרס"הוא חזק נורא לא ניתן לקרעו אותו עם היד אך ורק סכין חדה חוץ מזה אני לא יודע
לתגובתכם!!

תמנון ידוע בתור פתיון חזק מאוד ועמיד ולכן לא תמיד יתאים לכל דג מטרה והמומחים יותר יכיונו אותך יותר חוץ מזה יכול להיות שזה לא הסיבה היחידה המצב בדיג בארץ  קשה
עריכה אחרונה: יולי 17, 2014, 13:45:53 PM על ידי רותם.ב
shalom

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : יולי 17, 2014, 16:42:55 PM »
לתגובתכם!!

למרות שאתה מעדיף לג'רג'ר ( אני צודק?), אם החלטתה לדוג דיג פיתיונות מהחוף, אני ממליץ לך בפעם הבאה לנסות כמה סוגי פיתיונות שונים כגון, סבידה\קלאמר,גמברי,תולעים, או שניצל, כך תדע מה עובד יותר,ומה פחות,ואיזה סוגי דגים ניתן לטרגט בעזרת הפיתיונות. בהצלחה!!!
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!