אני עובד עם החוט הזה בסט של החי לסירה .
חוט חזק במיוחד אני עובד עם 100 ליברות והכנסתי לרולר 530 מטר וארז עם ה 80 ליברות הכניס את כל ה 600 .
המרקם שלו קצת גס יותר מהחוטים הידועים היפנים כמו הווי גי קיי אבל זה לא מעניין כל כך כי אני לא מטיל כמו בחוף .
החוט חזק4 בצורה מטורפת ולא פעם שימשתי כעוגן לסירה בהיתקעות למטה.
לגבי המידות האמריקאים קצת מגזימים אבל עדיין הוא לא עבה בהשוואה לאחרים הוא דק אבל לא כמו שמצויין על החבילות וזה לפי מבט בעין .
אני אישית מרוצה מאוד מהחוט והחלטתי לקחת אותו מהסיבה שהעלות שלו נמוכה יותר בהרבה מווי גי קיי החיסרון בעבודה מסירה איתו זה שאין צבעים ואתה לא יודע כמה הורדת וכאן החלטתי לוותר על הצבעים מהסיבה ששמתי אותו על סט חשמלי ושם יש לי את הקאונטר שמראה לי כבר כמה אני בחוץ.
בקיצור חוט מומלץ
עם איזה רולר אתה עובד דודו? ואיזה של ארז? .. מבחינת מטרים מדובר על כמות די טובה חוט חזק במיוחד אני עובד עם 100 ליברות והכנסתי לרולר 530 מטר וארז עם ה 80 ליברות הכניס את כל ה 600 .
המרקם שלו קצת גס יותר מהחוטים הידועים היפנים כמו הווי גי קיי אבל זה לא מעניין כל כך כי אני לא מטיל כמו בחוף .
החוט חזק4 בצורה מטורפת ולא פעם שימשתי כעוגן לסירה בהיתקעות למטה.
לגבי המידות האמריקאים קצת מגזימים אבל עדיין הוא לא עבה בהשוואה לאחרים הוא דק אבל לא כמו שמצויין על החבילות וזה לפי מבט בעין .
אני אישית מרוצה מאוד מהחוט והחלטתי לקחת אותו מהסיבה שהעלות שלו נמוכה יותר בהרבה מווי גי קיי החיסרון בעבודה מסירה איתו זה שאין צבעים ואתה לא יודע כמה הורדת וכאן החלטתי לוותר על הצבעים מהסיבה ששמתי אותו על סט חשמלי ושם יש לי את הקאונטר שמראה לי כבר כמה אני בחוץ.
בקיצור חוט מומלץ
אני עובד עם ה daiwa tanacom 600 fe
אני וארז עובדים עם אותו רולר קנינו ביחד.
לגבי החוט אנחנו קנינו את הלבן .
בזמנו עלה לי כ 300 שקל ל 600 מטר חוט באי ביי .
ודווקא לא ממליצים על ה PRO
על הירוק הומלץ בחום וזה אחרי נסיון של כמה עונות ברצף !!