פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   shimano alivio 10000 חדש-- נמכר |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: shimano alivio 10000 חדש-- נמכר (נקרא 2435 פעמים) |
הדפסה |
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
חדש מהקופסא
ahimano alivio 10000
300 ש"ח
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 07, 2011, 19:31:07 PM על ידי עדי
|
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
תפרט לנו קצת על הרולר  יחס גלגול, קיבולת חוט כמה זמן הוא אצלך. ובהצלחה במכירה 
|
|
|
|
סבלי
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
63
''בתמונה ניר הבן מנקה את הדגים''
|
|
ממה עשוי הרולר?
יותר פלסטיק או יותר ברזל?
גודל?
משקל?
|
''אפילו אם אתה יודע אלף דברים, אל תתבייש לשאול את זה שיודע דבר אחד''
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
רולר מצוין. קיים אצלי במידה 6000 כבר 5 שנים , ללא תקלה ועובד כמו חמאה. בהצלחה עדי. 
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
כדי לעזור קצת פתוח האשכול הנה מספר פרטים שמצאתי באינטרנט על הרולר: יחס החזרה 1:4.9 קיבולת חוט : יכול להכיל 380 מטר של חוט 0.35MM משקל 580 גרם
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
בהצלחה במכירה 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
המחיר תוקן ל - 300 ש"ח בלבד - מחיר אחרון
הרולר חדש בקופסא!!!!, לא השתמשתי בו מעולם
אין בו כמעט פלסטיקים - !!!
רולר בעל שפולה עמוקה - חזק מאוד ,ומתאים מאוד לעבודה על חי בינוני .
קיבולת חוט 0.30=500 0.35=350 0.40=250
אני מאזור המרכז 0545-666388
עדי
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
רולר מצוין. קיים אצלי במידה 6000 כבר 5 שנים , ללא תקלה ועובד כמו חמאה. בהצלחה עדי.  תודה טל לאיזה מקל שידכת אותו  אני נותן לו צאנס קצר להימכר או משדך אותו למרינר קרבון 4.2 או לגוררת הסלעים (שגם לך יש) veret 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
רולר מצוין. קיים אצלי במידה 6000 כבר 5 שנים , ללא תקלה ועובד כמו חמאה. בהצלחה עדי.  תודה טל לאיזה מקל שידכת אותו  אני נותן לו צאנס קצר להימכר או משדך אותו למרינר קרבון 4.2 או לגוררת הסלעים (שגם לך יש) veret  עבר הרבה אצלי... היה על מקל "נפטון" קרבון 4.5.... היה על אלמנה שחורה 4 מטר.... היה על מקל "אולימפוס" קרבון 4.5..... היה על מקל בולוס בקיאק... עשה טרולינג בקיאק על מקל ויקטורי.... ועל מקל ויקטורי מהחוף תפס גם ניצרן...
http://www.youtube.com/embed/Rz9dYVdqQW0עשה משהו בחיים שלו.  עדיין נראה כמו חדש , מטופל , משומן , מלוקק ויושב במקום של כבוד בארון. 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
רולר מצוין. קיים אצלי במידה 6000 כבר 5 שנים , ללא תקלה ועובד כמו חמאה. בהצלחה עדי.  תודה טל לאיזה מקל שידכת אותו  אני נותן לו צאנס קצר להימכר או משדך אותו למרינר קרבון 4.2 או לגוררת הסלעים (שגם לך יש) veret  עבר הרבה אצלי... היה על מקל "נפטון" קרבון 4.5.... היה על אלמנה שחורה 4 מטר.... היה על מקל "אולימפוס" קרבון 4.5..... היה על מקל בולוס בקיאק... עשה טרולינג בקיאק על מקל ויקטורי.... ועל מקל ויקטורי מהחוף תפס גם ניצרן...
http://www.youtube.com/embed/Rz9dYVdqQW0עשה משהו בחיים שלו.  עדיין נראה כמו חדש , מטופל , משומן , מלוקק ויושב במקום של כבוד בארון.  מטופל משומן  מלוקק  כבוד לחבר שמפרגן למכירה קניה זולה וטובה בפורום תודה טל
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
רולר מצוין. קיים אצלי במידה 6000 כבר 5 שנים , ללא תקלה ועובד כמו חמאה. בהצלחה עדי.  תודה טל לאיזה מקל שידכת אותו  אני נותן לו צאנס קצר להימכר או משדך אותו למרינר קרבון 4.2 או לגוררת הסלעים (שגם לך יש) veret  כל הכבוד על המכירה! באמת מחיר חסר תקדים ורולר יוצא מן הכלל  בנוגע למקל מרינר 4.2. יש לי גם מקל כזה אך באורך 3.6. לדעתי המרינר קצת עדין בשבילו וכדאי לשים אותו על מקלות יותר מאסיביים 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כל הכבוד על המכירה! באמת מחיר חסר תקדים ורולר יוצא מן הכלל  בנוגע למקל מרינר 4.2. יש לי גם מקל כזה אך באורך 3.6. לדעתי המרינר קצת עדין בשבילו וכדאי לשים אותו על מקלות יותר מאסיביים  [/quote] למרינר הוא כבר לא יגיע - כאמור הרולר נמכר על המרינר יושב רולר יותר גדול מזה , הם מסתדרים מצויין 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|