פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   משחק מספר 1 |
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: משחק מספר 1 (נקרא 7637 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
אתה מבין שוקי מה זה מאמן מפגר?!!! שם את יוגב האיטי לשמור על לנגפורד - שהוא גם ככה בדרייב ויורה מכל מצב, ולמה מתי שטיוס טוב אז להכניס את סופו שעודנו עייף - כדי שיעשה שטויות?!  רפי עכשיו אני קורא את כל מה שכתבתהוכתבתה הרבה ועם כל הכבוד אני שמח שאתה לא מאמן מכבי נדמה שבארץ כל אחד יכול להיות מאמן ואת המאמן זרקו מזמן הביתה אמרתי שאני מאמין בדיוויד תומך ואוהב אותו אם ראיתה את המשחק בטח כבר הבנתה למה מציע לך לקרוא שוב את מה שכתבתה  שוקי, ציטטת מה שכתבתי בסוף הרבע השלישי, למזלנו בלאט לשם שינוי קיבל שכל ועלה ברסע הרביעי בלי יוגב ועם טיוס במקום סופו - מזל שהוא ראה באיחור קל את השגיאה שלו שאני - סתם צופה - ראיתי לפניו... אבל בוא נראה מה כתבת בפתיחת השרשור- אבל בזכות רוח המועדון והאופי של השחקנים הושג הניצחון שיכנס לפחות אצלי לזיכרון מי שרוצה להצליח לעולם לא מוותר והמוותרים לעולם לא ינצחו כל הכבוד ויאלללללללללללה מכבי נתראה בפיינל פור  כתבת נכון, גם לא כתבת בזכות המאמן ולא הזכרת אותו ובצדק.... אפקט נוקיה עבד מצויין ועם כמה הברקות של השחקנים הקהל נכנס לטירוף - האטלקים שיחקו זוועה (המאמן שלהם בכלל קטסטרופה) ומכבי סופסוף התפוצצה... מכבי ניצחה לא בגלל בלאט אלא למרות בלאט,ואם מילה טובה עליו, אז בלאט סופסוף יצא מהקיבעון שלו ותיקן את השגיאות שלו מתחילת השנה - שגיאות שמאמן טוב לא היה עושה במשך עונה שלמה אך לזכותו שבסוף הצליח להביו שגיאותיו.... *מי שניצח לו את המשחק הוא בעיקר טיוס - המצטיין במגרש, אותו טיוס שבלאט לא ספר ולא היה סופר אלמלא נפצע ג'יימס - והיה ממשיך להתיבש על הספסל... *לקח לו עונה שלמה להבין שיוגב שווה כמה דקות בלבד - סופסוף ויתר עליו כשחקן מוביל... *איזה מזל שבלאט לא חזר על הנסיון ההזוי שלו לפתוח עם זיזיץ - שחקן שאף מאמן טוב לא היה מביא ולבטח לא היה פותח איתו וגומר את המשחק השני עוד בתחילתו... אז שוקי, אני עומד מאחרי כל מילה שכתבתי... לדעתי בלאט הוא מאמן בינוני עם הצתה מאוחרת והמון פספוסים... הרי את המשחק הראשון לקחנו לא בגללו אלא בגלל עבירה בלתי ספורטיבית שביצע מיילי האטלקי - אז טמטום של מאמני ושחקני מילנו לא עושה אותו למאמן גדול... הרי אם מסינה היה מאמן את מילנו - התוצאות היו שונות ולא היינו חוגגים... בכל אופן, כעת זמן לחגיגיות... מכבי עלתה וזה הכי חשוב אז בוא נהנה מהרגע.... מקווה שמכבי ובלאט יזכו בגביע אירופה - ומכבי חיפה פעם נוספת באליפות המדינה.. או הפועל ירושלים - אהבתי את העבודה שנעשית שם, את המאמן וההנהלה ואת הקהל הנהדר יחסית... ושאלת המליון דולר שוקי: איפה צעקות ה"ישששש" שלך היו יותר חזקות -  ברבע האחרון ובסיום המשחק - או על החוף כשהוצאת את האינטיאסים העונה?!!!
|
-------------------------------
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
 |
|
|
אתה מבין שוקי מה זה מאמן מפגר?!!! שם את יוגב האיטי לשמור על לנגפורד - שהוא גם ככה בדרייב ויורה מכל מצב, ולמה מתי שטיוס טוב אז להכניס את סופו שעודנו עייף - כדי שיעשה שטויות?!  רפי עכשיו אני קורא את כל מה שכתבתהוכתבתה הרבה ועם כל הכבוד אני שמח שאתה לא מאמן מכבי נדמה שבארץ כל אחד יכול להיות מאמן ואת המאמן זרקו מזמן הביתה אמרתי שאני מאמין בדיוויד תומך ואוהב אותו אם ראיתה את המשחק בטח כבר הבנתה למה מציע לך לקרוא שוב את מה שכתבתה  שוקי, ציטטת מה שכתבתי בסוף הרבע השלישי, למזלנו בלאט לשם שינוי קיבל שכל ועלה ברסע הרביעי בלי יוגב ועם טיוס במקום סופו - מזל שהוא ראה באיחור קל את השגיאה שלו שאני - סתם צופה - ראיתי לפניו... אבל בוא נראה מה כתבת בפתיחת השרשור- אבל בזכות רוח המועדון והאופי של השחקנים הושג הניצחון שיכנס לפחות אצלי לזיכרון מי שרוצה להצליח לעולם לא מוותר והמוותרים לעולם לא ינצחו כל הכבוד ויאלללללללללללה מכבי נתראה בפיינל פור  כתבת נכון, גם לא כתבת בזכות המאמן ולא הזכרת אותו ובצדק.... אפקט נוקיה עבד מצויין ועם כמה הברקות של השחקנים הקהל נכנס לטירוף - האטלקים שיחקו זוועה (המאמן שלהם בכלל קטסטרופה) ומכבי סופסוף התפוצצה... מכבי ניצחה לא בגלל בלאט אלא למרות בלאט,ואם מילה טובה עליו, אז בלאט סופסוף יצא מהקיבעון שלו ותיקן את השגיאות שלו מתחילת השנה - שגיאות שמאמן טוב לא היה עושה במשך עונה שלמה אך לזכותו שבסוף הצליח להביו שגיאותיו.... *מי שניצח לו את המשחק הוא בעיקר טיוס - המצטיין במגרש, אותו טיוס שבלאט לא ספר ולא היה סופר אלמלא נפצע ג'יימס - והיה ממשיך להתיבש על הספסל... *לקח לו עונה שלמה להבין שיוגב שווה כמה דקות בלבד - סופסוף ויתר עליו כשחקן מוביל... *איזה מזל שבלאט לא חזר על הנסיון ההזוי שלו לפתוח עם זיזיץ - שחקן שאף מאמן טוב לא היה מביא ולבטח לא היה פותח איתו וגומר את המשחק השני עוד בתחילתו... אז שוקי, אני עומד מאחרי כל מילה שכתבתי... לדעתי בלאט הוא מאמן בינוני עם הצתה מאוחרת והמון פספוסים... הרי את המשחק הראשון לקחנו לא בגללו אלא בגלל עבירה בלתי ספורטיבית שביצע מיילי האטלקי - אז טמטום של מאמני ושחקני מילנו לא עושה אותו למאמן גדול... הרי אם מסינה היה מאמן את מילנו - התוצאות היו שונות ולא היינו חוגגים... בכל אופן, כעת זמן לחגיגיות... מכבי עלתה וזה הכי חשוב אז בוא נהנה מהרגע.... מקווה שמכבי ובלאט יזכו בגביע אירופה - ומכבי חיפה פעם נוספת באליפות המדינה.. או הפועל ירושלים - אהבתי את העבודה שנעשית שם, את המאמן וההנהלה ואת הקהל הנהדר יחסית... ושאלת המליון דולר שוקי: איפה צעקות ה"ישששש" שלך היו יותר חזקות -  ברבע האחרון ובסיום המשחק - או על החוף כשהוצאת את האינטיאסים העונה?!!! את האמת רפי אחרי משחק מספר 1 צעקתי שכל השכנים שמעו זה המשחק "שסימן" בשבילי ונתן את האות לעלייה לפיינל פור רק קבוצות בודדות יכולות לעשות את מה שמכבי עשתה שם ולחזור מפיגור 12 כשנשארו 2 דקות לסיום מאותו רגע ידעתי את מה שאתם כבר יודעים מכבי בדרך למילאנו וכן אפשר לחלום על הגביע מי יודע לפעמים חלומות מתגשמים
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
הכל טוב ויפה לא משנה מה יעשה המאמן על הפרקט במכבי ,הוא קודם צריך לסבול את ההנהלה שמתערבת לו וממלמלת אי שם מאחורי הספסל, את הפרצוף תחת של שמעון מזרחי ופדרמן כל הזמן, ואת תשקורת הספורט בארץ. ומה אני רוצה לומר ,שאף מאמן אחר מלבד בלאט לא יכול לאמן במכבי בתנאים כאלה. לכן בלאט הוא היחידי בעולם שיכול לעשות עבודה בסביבה ותנאים כאלה מבלי להשתגע ולזרוק את המפתחות. ובקשר למי ומה משחקים בכל רגע נתון,הוא יודע הכי טוב,גם אם לנו זה נראה טעות. עובדה הוא בפיינלפור אחרי שקרע את מילאנו בחוץ וסגר את העסק בארץ כשהביס אותם ב 20 הפרש. בהצלחה בפיינלפור,למרות שקשה לי לראות אותם מנצחים את אחת מהקבוצות שיגיעו לשם. למרות שניסים קורים לפעמים בספורט ובמשחק בודד הכל יכול לקרות. שיהיה בהצלחה
דיווד בלאט הוא הנכס הגדול ביותר שיש למכבי יותר מכל שחקן אחר בקשר לגביע אם מכבי ישחקו כמו ששיחקו ברבע הרביעי אז הגביע יחזור לתל אביב ולא משנה נגד מי הם ישחקו ריאל או ברצלונה פתחנו לנו כאן שלושתנו קבוצת ווטסאפ  נוטה להסכים דובדוב עם מה שכתבת כולל על בלאט לגבי התפקוד, מה שציינת זה לזכותו - לעומת ראיית המשחק הגרועה שלו והפספוס שלו לגבי שחקנים... אם כי שכחת מישהו - פיני גרשון שלא ראה אף אחד מס"מ.... לגבי חילופי השחקנים ממש לא מסכים אתך - הפעם הוא פספס פחות ושגה פחות... שוב, המשחק הראשון ניצחנו לא בגלל בלאט - עבירה בלתי ספורטיבית של שחקן יריב טיפש לא עושה מאמן בינוני למאמן מעולה... לגבי הסיכויים לעתיד, מה שכתבת דובדוב ומסכים עם שוקי, רק שלא מחכות שם קבוצות עם מאמן לחוץ ולא מתפקד כמו שיש למילנו... מה שראינו ברבע הרביעי (פעם יחידה העונה) זה מה שראינו כמעט בכל משחק של מכבי של פיני (ידע לזהות כשרונות, לאסוף מקבוצות בינוניות באירופה מי שנחשבו "בינוניים" - את הפמן, מקדונלד, פארקר, בסטון, וויציץ - שנרכש קודם זמנו ומפגרי מכבי השאילוהו בהתחלה, להוציא מהם את המיטב ולהפוך אותם לענקיים). הלוואי שנראה עוד מזה - אהיה הראשון לשמוח כפי ששמחתי אחרי הנצחון, אך לצערי אין בפיינל פור עוד מילנו... נקווה שתהיה סיבה לשמוח...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
אתה מבין שוקי מה זה מאמן מפגר?!!! שם את יוגב האיטי לשמור על לנגפורד - שהוא גם ככה בדרייב ויורה מכל מצב, ולמה מתי שטיוס טוב אז להכניס את סופו שעודנו עייף - כדי שיעשה שטויות?!  רפי עכשיו אני קורא את כל מה שכתבתהוכתבתה הרבה ועם כל הכבוד אני שמח שאתה לא מאמן מכבי נדמה שבארץ כל אחד יכול להיות מאמן ואת המאמן זרקו מזמן הביתה אמרתי שאני מאמין בדיוויד תומך ואוהב אותו אם ראיתה את המשחק בטח כבר הבנתה למה מציע לך לקרוא שוב את מה שכתבתה  שוקי, ציטטת מה שכתבתי בסוף הרבע השלישי, למזלנו בלאט לשם שינוי קיבל שכל ועלה ברסע הרביעי בלי יוגב ועם טיוס במקום סופו - מזל שהוא ראה באיחור קל את השגיאה שלו שאני - סתם צופה - ראיתי לפניו... אבל בוא נראה מה כתבת בפתיחת השרשור- אבל בזכות רוח המועדון והאופי של השחקנים הושג הניצחון שיכנס לפחות אצלי לזיכרון מי שרוצה להצליח לעולם לא מוותר והמוותרים לעולם לא ינצחו כל הכבוד ויאלללללללללללה מכבי נתראה בפיינל פור  כתבת נכון, גם לא כתבת בזכות המאמן ולא הזכרת אותו ובצדק.... אפקט נוקיה עבד מצויין ועם כמה הברקות של השחקנים הקהל נכנס לטירוף - האטלקים שיחקו זוועה (המאמן שלהם בכלל קטסטרופה) ומכבי סופסוף התפוצצה... מכבי ניצחה לא בגלל בלאט אלא למרות בלאט,ואם מילה טובה עליו, אז בלאט סופסוף יצא מהקיבעון שלו ותיקן את השגיאות שלו מתחילת השנה - שגיאות שמאמן טוב לא היה עושה במשך עונה שלמה אך לזכותו שבסוף הצליח להביו שגיאותיו.... *מי שניצח לו את המשחק הוא בעיקר טיוס - המצטיין במגרש, אותו טיוס שבלאט לא ספר ולא היה סופר אלמלא נפצע ג'יימס - והיה ממשיך להתיבש על הספסל... *לקח לו עונה שלמה להבין שיוגב שווה כמה דקות בלבד - סופסוף ויתר עליו כשחקן מוביל... *איזה מזל שבלאט לא חזר על הנסיון ההזוי שלו לפתוח עם זיזיץ - שחקן שאף מאמן טוב לא היה מביא ולבטח לא היה פותח איתו וגומר את המשחק השני עוד בתחילתו... אז שוקי, אני עומד מאחרי כל מילה שכתבתי... לדעתי בלאט הוא מאמן בינוני עם הצתה מאוחרת והמון פספוסים... הרי את המשחק הראשון לקחנו לא בגללו אלא בגלל עבירה בלתי ספורטיבית שביצע מיילי האטלקי - אז טמטום של מאמני ושחקני מילנו לא עושה אותו למאמן גדול... הרי אם מסינה היה מאמן את מילנו - התוצאות היו שונות ולא היינו חוגגים... בכל אופן, כעת זמן לחגיגיות... מכבי עלתה וזה הכי חשוב אז בוא נהנה מהרגע.... מקווה שמכבי ובלאט יזכו בגביע אירופה - ומכבי חיפה פעם נוספת באליפות המדינה.. או הפועל ירושלים - אהבתי את העבודה שנעשית שם, את המאמן וההנהלה ואת הקהל הנהדר יחסית... ושאלת המליון דולר שוקי: איפה צעקות ה"ישששש" שלך היו יותר חזקות -  ברבע האחרון ובסיום המשחק - או על החוף כשהוצאת את האינטיאסים העונה?!!! את האמת רפי אחרי משחק מספר 1 צעקתי שכל השכנים שמעו זה המשחק "שסימן" בשבילי ונתן את האות לעלייה לפיינל פור רק קבוצות בודדות יכולות לעשות את מה שמכבי עשתה שם ולחזור מפיגור 12 כשנשארו 2 דקות לסיום מאותו רגע ידעתי את מה שאתם כבר יודעים מכבי בדרך למילאנו וכן אפשר לחלום על הגביע מי יודע לפעמים חלומות מתגשמים "לפעמים חלומות מתגשמים" - אני מכיר מאיזה דו"ח... בעצם, מתאים לי לזרום אתך... אם מכבי תנצח הרי אשמח... אז יאללה מכבי ויאללה בלאט  הלוואי שיגיע הגביע.... 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
|
|
אתה מבין שוקי מה זה מאמן מפגר?!!! שם את יוגב האיטי לשמור על לנגפורד - שהוא גם ככה בדרייב ויורה מכל מצב, ולמה מתי שטיוס טוב אז להכניס את סופו שעודנו עייף - כדי שיעשה שטויות?!  רפי עכשיו אני קורא את כל מה שכתבתהוכתבתה הרבה ועם כל הכבוד אני שמח שאתה לא מאמן מכבי נדמה שבארץ כל אחד יכול להיות מאמן ואת המאמן זרקו מזמן הביתה אמרתי שאני מאמין בדיוויד תומך ואוהב אותו אם ראיתה את המשחק בטח כבר הבנתה למה מציע לך לקרוא שוב את מה שכתבתה  שוקי, ציטטת מה שכתבתי בסוף הרבע השלישי, למזלנו בלאט לשם שינוי קיבל שכל ועלה ברסע הרביעי בלי יוגב ועם טיוס במקום סופו - מזל שהוא ראה באיחור קל את השגיאה שלו שאני - סתם צופה - ראיתי לפניו... אבל בוא נראה מה כתבת בפתיחת השרשור- אבל בזכות רוח המועדון והאופי של השחקנים הושג הניצחון שיכנס לפחות אצלי לזיכרון מי שרוצה להצליח לעולם לא מוותר והמוותרים לעולם לא ינצחו כל הכבוד ויאלללללללללללה מכבי נתראה בפיינל פור  כתבת נכון, גם לא כתבת בזכות המאמן ולא הזכרת אותו ובצדק.... אפקט נוקיה עבד מצויין ועם כמה הברקות של השחקנים הקהל נכנס לטירוף - האטלקים שיחקו זוועה (המאמן שלהם בכלל קטסטרופה) ומכבי סופסוף התפוצצה... מכבי ניצחה לא בגלל בלאט אלא למרות בלאט,ואם מילה טובה עליו, אז בלאט סופסוף יצא מהקיבעון שלו ותיקן את השגיאות שלו מתחילת השנה - שגיאות שמאמן טוב לא היה עושה במשך עונה שלמה אך לזכותו שבסוף הצליח להביו שגיאותיו.... *מי שניצח לו את המשחק הוא בעיקר טיוס - המצטיין במגרש, אותו טיוס שבלאט לא ספר ולא היה סופר אלמלא נפצע ג'יימס - והיה ממשיך להתיבש על הספסל... *לקח לו עונה שלמה להבין שיוגב שווה כמה דקות בלבד - סופסוף ויתר עליו כשחקן מוביל... *איזה מזל שבלאט לא חזר על הנסיון ההזוי שלו לפתוח עם זיזיץ - שחקן שאף מאמן טוב לא היה מביא ולבטח לא היה פותח איתו וגומר את המשחק השני עוד בתחילתו... אז שוקי, אני עומד מאחרי כל מילה שכתבתי... לדעתי בלאט הוא מאמן בינוני עם הצתה מאוחרת והמון פספוסים... הרי את המשחק הראשון לקחנו לא בגללו אלא בגלל עבירה בלתי ספורטיבית שביצע מיילי האטלקי - אז טמטום של מאמני ושחקני מילנו לא עושה אותו למאמן גדול... הרי אם מסינה היה מאמן את מילנו - התוצאות היו שונות ולא היינו חוגגים... בכל אופן, כעת זמן לחגיגיות... מכבי עלתה וזה הכי חשוב אז בוא נהנה מהרגע.... מקווה שמכבי ובלאט יזכו בגביע אירופה - ומכבי חיפה פעם נוספת באליפות המדינה.. או הפועל ירושלים - אהבתי את העבודה שנעשית שם, את המאמן וההנהלה ואת הקהל הנהדר יחסית... ושאלת המליון דולר שוקי: איפה צעקות ה"ישששש" שלך היו יותר חזקות -  ברבע האחרון ובסיום המשחק - או על החוף כשהוצאת את האינטיאסים העונה?!!! את האמת רפי אחרי משחק מספר 1 צעקתי שכל השכנים שמעו זה המשחק "שסימן" בשבילי ונתן את האות לעלייה לפיינל פור רק קבוצות בודדות יכולות לעשות את מה שמכבי עשתה שם ולחזור מפיגור 12 כשנשארו 2 דקות לסיום מאותו רגע ידעתי את מה שאתם כבר יודעים מכבי בדרך למילאנו וכן אפשר לחלום על הגביע מי יודע לפעמים חלומות מתגשמים "לפעמים חלומות מתגשמים" - אני מכיר מאיזה דו"ח... בעצם, מתאים לי לזרום אתך... אם מכבי תנצח הרי אשמח... אז יאללה מכבי ויאללה בלאט  הלוואי שיגיע הגביע....  לפעמים חלומות מתגשמים זה לא רק הדוח שזכה במקום ה2 בתחרות הסרטונים קיץ 2013 אלא גם משפט לחיים המתאר אופטימיות ואמונה וכן חברים אפשר גם לחלום לפעמים
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הכל טוב ויפה לא משנה מה יעשה המאמן על הפרקט במכבי ,הוא קודם צריך לסבול את ההנהלה שמתערבת לו וממלמלת אי שם מאחורי הספסל, את הפרצוף תחת של שמעון מזרחי ופדרמן כל הזמן, ואת תשקורת הספורט בארץ. ומה אני רוצה לומר ,שאף מאמן אחר מלבד בלאט לא יכול לאמן במכבי בתנאים כאלה. לכן בלאט הוא היחידי בעולם שיכול לעשות עבודה בסביבה ותנאים כאלה מבלי להשתגע ולזרוק את המפתחות. ובקשר למי ומה משחקים בכל רגע נתון,הוא יודע הכי טוב,גם אם לנו זה נראה טעות. עובדה הוא בפיינלפור אחרי שקרע את מילאנו בחוץ וסגר את העסק בארץ כשהביס אותם ב 20 הפרש. בהצלחה בפיינלפור,למרות שקשה לי לראות אותם מנצחים את אחת מהקבוצות שיגיעו לשם. למרות שניסים קורים לפעמים בספורט ובמשחק בודד הכל יכול לקרות. שיהיה בהצלחה
דיווד בלאט הוא הנכס הגדול ביותר שיש למכבי יותר מכל שחקן אחר בקשר לגביע אם מכבי ישחקו כמו ששיחקו ברבע הרביעי אז הגביע יחזור לתל אביב ולא משנה נגד מי הם ישחקו ריאל או ברצלונה אני יותר ריאלי ממך בעינין הזה אתה בתוך תוכך יודע שהם לא מסוגלים לשחק משחק שלם ברמה ובאינטנסיביות הזאת. וגם אם כן ,יש צד שני וזה לא יהיה מילאנו. אבל הלוואי
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפי בעיניי פיני גרשון לא מאמן כדורסל בכלל אלה פה גדול ומסריח,שלמזלו היו סביבו הרבה אנשים מקצוענים שעשו בשבילו את כל העבודה השחורה. ויותר מזה ,אם דיוויד בלאט היה מקבל את התקציב שקיבל פיני גרשון בזמנו הוא היה משחק בN.B.A ולא ביורוליג. בינתיים בלאט לקח תארים קצת יותר רציניים מפיני גרשון,( ברוסיה,באיטליה,באירופה,באולימפיאדה,וגם בביצה שלנו). איזה תרגילים היו לפיני ,ידע רק מילה אחת פיקנרול זה הכל. מענין רפי אתה יודע טוב יותר מכל הפרשנים בכל אירופה,שאומרים וכותבים שעם הסגל הזה אף מאמן לא היה מצליח מלבד בלאט.
ושלא תבין אני לא סובל את המועדון הכוחני והדוחה הזה מכבי תל אביב,במיוחד בכדורסל. אבל אני אוהב ספורט ובעד כל קבוצה ישראלית בכל ענף ספורט ובכל מפעל. זה הכל
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 24, 2014, 10:45:05 AM על ידי dovdov
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
|
|
דיווד בלאט הוא הנכס הגדול ביותר שיש למכבי יותר מכל שחקן אחר בקשר לגביע אם מכבי ישחקו כמו ששיחקו ברבע הרביעי אז הגביע יחזור לתל אביב ולא משנה נגד מי הם ישחקו ריאל או ברצלונה אני יותר ריאלי ממך בעינין הזה אתה בתוך תוכך יודע שהם לא מסוגלים לשחק משחק שלם ברמה ובאינטנסיביות הזאת. וגם אם כן ,יש צד שני וזה לא יהיה מילאנו. אבל הלוואי הרגע פתחתי סקר מה לדעתך יעשו מכבי בפיינל פור? 1-יפסידו במשחק הראשון 2-ינצחו במשחק הראשון ויעלו לגמר שם יפסידו 3-ינצחו במשחק הראשון ובגמר והגביע חוזר לתל אביב מעניין לשמוע את התוצאות
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
דיווד בלאט הוא הנכס הגדול ביותר שיש למכבי יותר מכל שחקן אחר בקשר לגביע אם מכבי ישחקו כמו ששיחקו ברבע הרביעי אז הגביע יחזור לתל אביב ולא משנה נגד מי הם ישחקו ריאל או ברצלונה אני יותר ריאלי ממך בעינין הזה אתה בתוך תוכך יודע שהם לא מסוגלים לשחק משחק שלם ברמה ובאינטנסיביות הזאת. וגם אם כן ,יש צד שני וזה לא יהיה מילאנו. אבל הלוואי הרגע פתחתי סקר מה לדעתך יעשו מכבי בפיינל פור? 1-יפסידו במשחק הראשון 2-ינצחו במשחק הראשון ויעלו לגמר שם יפסידו 3-ינצחו במשחק הראשון ובגמר והגביע חוזר לתל אביב מעניין לשמוע את התוצאות איפה הסקר לא מוצא אותו? המשחק הראשון תלוי ביריבה ,אם תהיה פאנא יש סיכול 50/50 אם הרוסים אז הסיכוי קלוש לדעתי90/10 לרוסים בגמר אין למכבי סיכוי בכלל לדעתי,אם הייתי מהמר לא הייתי שם עליהם אגורה שיקחו. אבל אשמח בשביל הספורט הישראלי אם אתבדה,לא בשביל מכבי, מזרחי או פדרמן הגועליים.
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
|
|
רפי בעיניי פיני גרשון לא מאמן כדורסל בכלל אלה פה גדול ומסריח,שלמזלו היו סביבו הרבה אנשים מקצוענים שעשו בשבילו את כל העבודה השחורה. ויותר מזה ,אם דיוויד בלאט היה מקבל את התקציב שקיבל פיני גרשון בזמנו הוא היה משחק בN.B.A ולא ביורוליג. בינתיים בלאט לקח תארים קצת יותר רציניים מפיני גרשון,( ברוסיה,באיטליה,באירופה,באולימפיאדה,וגם בביצה שלנו). איזה תרגילים היו לפיני ,ידע רק מילה אחת פיקנרול זה הכל. מענין רפי אתה יודע טוב יותר מכל הפרשנים בכל אירופה,שאומרים וכותבים שעם הסגל הזה אף מאמן לא היה מצליח מלבד בלאט.
ושלא תבין אני לא סובל את המועדון הכוחני והדוחה הזה מכבי תל אביב,במיוחד בכדורסל. אבל אני אוהב ספורט ובעד כל קבוצה ישראלית בכל ענף ספורט ובכל מפעל. זה הכל
אהבתי במיוחד את המשפט האחרון אני אוהב ספורט ובעד כל קבוצה ישראלית בכל ענף ובכל מפעל  חוץ מזה אני די מכבד את פיני ומעריך אותו על מה שעשה במכבי נכון שהיו לו שחקנים הרבה יותר כוכבים ומוכשרים ממה שיש היום במכבי ואלמלא הסל המדהים של שארפ שהעלה את מכבי לפיינל פור פיני היה היום מוכר אבטיחים בשוק אבל כבודו של פיני במקומו לפי דעתי רק כאשר בלאט יעזוב את מכבי אנשים יתחילו להעריך ולהבין מה התרומה שלו למכבי ואיזה יכולות יש בו כמאמן דרך אגב רפי אפרופו בחירת שחקנים מי שהביא את נייט הפמן למכבי היה בלאט  התקציב של מכבי השנה נמוך מאוד (יחסית) והיא ממוקמת במקום ה12(שוב פעם מספר 12) מבין קבוצות היורוליג
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 24, 2014, 11:46:37 AM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
|
|
דיווד בלאט הוא הנכס הגדול ביותר שיש למכבי יותר מכל שחקן אחר בקשר לגביע אם מכבי ישחקו כמו ששיחקו ברבע הרביעי אז הגביע יחזור לתל אביב ולא משנה נגד מי הם ישחקו ריאל או ברצלונה אני יותר ריאלי ממך בעינין הזה אתה בתוך תוכך יודע שהם לא מסוגלים לשחק משחק שלם ברמה ובאינטנסיביות הזאת. וגם אם כן ,יש צד שני וזה לא יהיה מילאנו. אבל הלוואי הרגע פתחתי סקר מה לדעתך יעשו מכבי בפיינל פור? 1-יפסידו במשחק הראשון 2-ינצחו במשחק הראשון ויעלו לגמר שם יפסידו 3-ינצחו במשחק הראשון ובגמר והגביע חוזר לתל אביב מעניין לשמוע את התוצאות איפה הסקר לא מוצא אותו? המשחק הראשון תלוי ביריבה ,אם תהיה פאנא יש סיכול 50/50 אם הרוסים אז הסיכוי קלוש לדעתי90/10 לרוסים בגמר אין למכבי סיכוי בכלל לדעתי,אם הייתי מהמר לא הייתי שם עליהם אגורה שיקחו. אבל אשמח בשביל הספורט הישראלי אם אתבדה,לא בשביל מכבי, מזרחי או פדרמן הגועליים. דב על פי התגובות בשירשור הסקר הוא בשביל 3 רפי אתה ואני (מי שרוצה מוזמן להגיב) בכל אופן אני חושב שהכל תלוי במכבי ולא ביריבות שלה
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
דיווד בלאט הוא הנכס הגדול ביותר שיש למכבי יותר מכל שחקן אחר בקשר לגביע אם מכבי ישחקו כמו ששיחקו ברבע הרביעי אז הגביע יחזור לתל אביב ולא משנה נגד מי הם ישחקו ריאל או ברצלונה אני יותר ריאלי ממך בעינין הזה אתה בתוך תוכך יודע שהם לא מסוגלים לשחק משחק שלם ברמה ובאינטנסיביות הזאת. וגם אם כן ,יש צד שני וזה לא יהיה מילאנו. אבל הלוואי הרגע פתחתי סקר מה לדעתך יעשו מכבי בפיינל פור? 1-יפסידו במשחק הראשון 2-ינצחו במשחק הראשון ויעלו לגמר שם יפסידו 3-ינצחו במשחק הראשון ובגמר והגביע חוזר לתל אביב מעניין לשמוע את התוצאות איפה הסקר לא מוצא אותו? המשחק הראשון תלוי ביריבה ,אם תהיה פאנא יש סיכול 50/50 אם הרוסים אז הסיכוי קלוש לדעתי90/10 לרוסים בגמר אין למכבי סיכוי בכלל לדעתי,אם הייתי מהמר לא הייתי שם עליהם אגורה שיקחו. אבל אשמח בשביל הספורט הישראלי אם אתבדה,לא בשביל מכבי, מזרחי או פדרמן הגועליים. בשבילך שוקי אפתח הערב סקר ממש.... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
רפי בעיניי פיני גרשון לא מאמן כדורסל בכלל אלה פה גדול ומסריח,שלמזלו היו סביבו הרבה אנשים מקצוענים שעשו בשבילו את כל העבודה השחורה. ויותר מזה ,אם דיוויד בלאט היה מקבל את התקציב שקיבל פיני גרשון בזמנו הוא היה משחק בN.B.A ולא ביורוליג.
דעתי שונה... לקח עם גליל אליפות ממכבי כשאף קבוצה לא יכלה - לא במשחק בודד אלא הטוב מ... כמה גביעי אירופה לקח?! ואילו קבוצות תוססות ונפלאות היו אז למכבי - עם שני הרכבים שונים?! ומה קרה עת פרש אחרי שזכה בכל - ובלאט קיבל את מכבי?! תקציב דומה - וכשלון מוחלט, העיפו את בלאט והביאו את פיני שוב (ללא בלאט כעוזר) - ושוב משחק נהדר ותארים ברצף.. בקדנציה האחרונה לפני שלוש שנים הוא אכן הגיע שבע וזחוח ולא חד - הנפילה בהתאם... התקציב של בלאט לא נפל מזה של גרשון - על מקדונלד והפמן ובסטון וווישיץ לא שמעו באירופה לפני שפיני הביא למכבי...
בינתיים בלאט לקח תארים קצת יותר רציניים מפיני גרשון,( ברוסיה,באיטליה,באירופה,באולימפיאדה,וגם בביצה שלנו).
ממש ממש לא.... כמה יורוליג לקח פיני וכמה בלאט?! ומה בלאט בדיוק לקח אצלנו?! שבר שיא הפסדים של מכבי בעונה סדירה ושיא הפרש בהפסד...
איזה תרגילים היו לפיני ,ידע רק מילה אחת פיקנרול זה הכל. מענין רפי אתה יודע טוב יותר מכל הפרשנים בכל אירופה,שאומרים וכותבים שעם הסגל הזה אף מאמן לא היה מצליח מלבד בלאט.
איזה?! תרגילים שפינו את השחקנים לים של זריקות פנויות וסלים קלים במתפרצות - היה מזה במשחק אחד של פיני יותר ממה שיש בקבוצות של בלאט בעונה שלמה...
אני בדעתי ובטוח זה לא "כל" הפרשנים באירופה אלא חלק, רוב הפרשנים שופטים לפי תוצאות ויחסים אישיים - עם כל הכבוד להם...
אני מעריך מאוד את מי שמנהל את הקבוצה הזו שנים, הביא אותה והחזיק אותה בפסגת הכדורסל האירופי מעל 30 שנה - זה מפעל חיים שעליו אני מצדיע לשמעון מזרחי...
אהבתי את זה- אבל אני אוהב ספורט ובעד כל קבוצה ישראלית בכל ענף ספורט ובכל מפעל. בשל כך אני אוהד מכבי באירופה - בארץ די אדיש...
עניתי באדום... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|