עמרי היקר!

כשיש חבר פורום איכותי- צריך לדעת להעריך את זה ולהוקיר בהתאם

חייב להודות שהתפעלתי ממך מאוד, מרמת התובנות הנפלאות על החיים (שומעים שאתה פסיכולוג

או לפחות בדרך

) ועד לרמת הידע המרשים בדייג בעיקר זה החופי
מי שאחראי לפיסקה הזו:
"בסופו של דבר כל עוד הדיג הוא ספורטיבי וחובבני התשובה לשאלה למה אני תופס ואחרים לא היא לא העיקר, השאלה למה אחרים תופסים ואני לא.. זאת כבר שאלה טובה. בקיצור חברים, מבחינתי כל עוד לא הצלחתם בדיג, זה רק עניין זמן וסבלנות עד שתצליחו. הרי מה שחשוב כאן זו לו המטרה, זה לא לתפוס דגים, אלא הדרך שאנו עושים לתפוס את הדג, זה מה שחשוב. הדרך אל המטרה היא החשובה. צאו ותהנו מהדרך, ואל תשכחו שכל פעם שלא הצלחתם לדוג זוהי רק עוד פעם המהווה מדרגה לדיג מוצלח בפעם הבאה..."כבר מעיד המון

התרגשתי יחד איתך בזמן החוויה של תפיסת הלברק מהחוף

כן ירבו בעזרת השם!!

קיוויתי יחד איתך שהסט החדש לאינטיאס יניב פירות

(ואני מניח שנדחה את התקווה הזו בשנה, אחרת היית כבר מדווח..)
חבר פורום לדוגמא שכל הודעה שלו בצבע, משתף ומשתתף, עוזר
מכל הלב ותורם מהידע שלו הלאה (רק מתי שהוא מרגיש שיש לו מה לתרום, וגם זה יפה!), לא חושש להביע את דעותיו ויודע גם לקבל ביקורת בונה ולהפנים
בעל רעיונות מקוריים שיכולים מאוד לשדרג את החיים, כגון זה:
"טיפ אחרון שלי אחרי כל החפירה הזאתי - יומן ארועים טובים במהלך הדייג. מה זה אומר? חוץ מלעשות יומן של איפה דגת ומתי... המלצה שלי תעשה יומן של דברים טובים שקרו במהלך הדייג(כל דבר גם הדבר שמבחינתך נראה המובן מאליו). כל פעם שאתה חוזר הביתה אחרי דיג תעשה את זה. לאט לאט וככל שתכתוב ביומן תגלה שהדגים לא חשובים כלל אחי. פתאום תבין שאתה נהנה רק להגיע לים! "ובהמשך:
"יומן זה הוא תוצאה של מחקרים נרחבים ומקיפים בתחום הפסיכולוגיה החיובית. בעצם זהו יומן שאתה כותב בו את הארועים החיוביים והטובים שקרו לך במהלך היום\דיג. מטרתו של יומן זה היא להעלות את המודעות שלך לדברים טובים וחיוביים שקורים לך. הרי תמיד אומרים במילואים או בצבא - איך תמיד ברגעים כאלה מעריכים את הדברים הקטנים שביומיום לא מעריכים. זוהי בדיוק אחת ממטרות יומן זה. להדגיש את המובן מאליו, להעלות למודע את הדברים המובנים מאליו שקורים לנו ואנו לא מקדישים להם מחשבה.
כאשר תשאל אנשים על דברים שלילים שקרו להם, הם ישר יענו לך! אך כאשר תשאל בן אדם על שלושה ארועים טובים וחיוביים שקרו לו - הוא יקח את הזמן ויחשוב. אנו התרגלנו לחשוב רק על השלילי ולהדחיק את החיובי.
יומן הינו מוכח ביעילותו, הוא גורם מוכח ובדוק להעלאת האושר של האדם, הן בדיג והן בחיים בכלל. מומלץ לעשות זאת עם בת הזוג לפני השינה. "על הציטוט הבא של ג'ון לנון קיבל הקדשה חמה של דוח צבעוני היישר מסקוויד (שגם זה מעיד
):
"נסיים בציטוט נחמד ששווה לחשוב עליו.
"כשהייתי בן חמש, אימא תמיד אמרה לי שלהיות מאושר זה המפתח לחיים.
כשהגעתי לבית ספר, הם שאלו אותי מה אני רוצה להיות כשאגדל.
כתבתי 'מאושר'.
הם אמרו לי שלא הבנתי את המטלה.
אמרתי להם שהם לא הבינו את החיים." אז עומרי היקר, או דראד, קודם כל אתה צריך לגלות לנו מה בין עומרי לדראד

דבר שני,
לכבוד יום הולדתך ה-26 נאחל לך קודם כל להמשיך להיות אתה! אדם אוהב ואכפתי שנהנה לעזור לאחרים ולשתף בחכמות חיים, שתחווה רק הצלחות בכל אשר תפנה ובמיוחד בלימודי הפסיכולוגיה התובעניים, וגם מהכשלונות שתפיק את המירב ותסחוט גם מהם את המיץ החיובי, שתשמח תמיד ותראה את הטוב בכל פינה בעולם, ממש כמו בציטוטים שלך!
ושתהנה תמיד מ "
צייד טוב" (כן כן

) ובכלל מהחיים, בהם תגשים את עצמך ואת משאלותיך עד המקסימום!
יחד עם:
ד – דודא בריאה לצאת לים
ר – ריגושים חדשים שיצדיקו את היציאות האלה
א – אינטיאס אינשאללה במהרה בימינו אמן

(גם אם כבר בעונה הבאה

)
ד – דייג מאתגר, מהנה וממלא!
ואם נפנים לפחות את המשפט הזה בחתימה שלך:
"אנשים מצליחים עושים מה שאנשים לא מצליחים לא אוהבים לעשות, אבל הם שונאים לעשות את זה באותה המידה!"דיינו!באהבה ובהערכה
מכולנו!