פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   רכש חדש לעונה הבאה עלינו לטובה |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: רכש חדש לעונה הבאה עלינו לטובה (נקרא 2265 פעמים) |
הדפסה |
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
רבים מכם בוודאי מתארגנים לקראת עונת הביניות שנמצאת מעבר לסיבוב ומתחדשים בדמויים חדשים. אני יודע שאני כן...  אשמח אם תשתפו בדמוי חדש שבחרת להוסיף לארסנל ומה היו השיקולים בבחירתו... האם הצבע נראה לכם שמתאים? האם זו הצורה? המשקל שמתאים לציוד? הלשונית שמשפיעה על הצלילה והשחייה? המחיר? האם הוא בכלל לא נראה לכם כמו הדמוי האידיאלי אבל החלטתם שאולי דווקא הוא יפתיע ושווה לנסות ??  קישורים לדמויים שהזמנתם מהרשת ועוד לא הגיעו יתקבלו גם כן בברכה... 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אולי תיתן גיאצוק מנה ראשונה?!
|
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 31, 2014, 14:59:25 PM על ידי מאיר
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ציקדה, ניקל ודמוי של סטרייק פרו. אין ספק ואני מסכים שזה שילוב בסיסי אבל מנצח. השאלה שלי היא למה דווקא אלו? מה היו השיקולים פרט למחיר ועצם העובדה שהדמויים בסגנון הזה עובדים? למה הצבע שבחרת לציקדה? למה דווקא ה-EG-75 ולא אחר? למה דווקא הצבעים האלו?
|
|
|
|
|
ציקדה, ניקל ודמוי של סטרייק פרו. אין ספק ואני מסכים שזה שילוב בסיסי אבל מנצח. השאלה שלי היא למה דווקא אלו? מה היו השיקולים פרט למחיר ועצם העובדה שהדמויים בסגנון הזה עובדים? למה הצבע שבחרת לציקדה? למה דווקא ה-EG-75 ולא אחר? למה דווקא הצבעים האלו? כמו שאמרת, דמויים שהוכיחו. לגבי הeg' קניתי מה שנשאר, כסוף עם גב ורוד/סגול, לנסות משהו חדש. ציקדות עם צהוב תמיד עובדות, ראה לדוגמה ציקדה של סטרייק פרו צהוב עם ראש אדום-קטלנית. וניקל זהב, קלאסי, השלמת מלאי.
|
|
|
|
|
בשיא העונה תמצא אותי רק עם ציקדה לבנה של סטרייק פרו ולגבי הירדן עדיין לא תקפתי שם אבל לפי מה שזכור לי מהמלצות זה פלאפלים זהובים ששמורים לי כבר בחנות של שי;)
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
בעיני רק ניקלים קסט מסטר לביניות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
לקראת השבוע השנתי בטבריה אשמח דווקא במקום לרשום את הרכישות, לקבל את ההמלצות שלכם חברים. בעיקרון וממה שהשתמשתי בשנה שעברה שהיו ציקדות ופילפלים של STRIKE PRO וכן ניקלים של kastmaster, כולם מלבד ציקדה אחת נשארו לאנחות במי הכנרת. ולכן אבקש את עזרת המומחים למים המתוקים לסייע בהמלצות, תמונות, קישורים לדמויים מומלצים, קישורי אתרים וכול דבר שיכול לסייע. המקלות שאני משתמש בהם במישקלי זריקה של 3 עד 15 גרם, ו- 5 עד 15 גרם. האם יש ציקדות או דמויים בצבעים מסויימים המומלצים יותר? האם מישהו רכש דמויים סיניים שענו על הדרישות ושחו טוב? פלפלים האם עדיף שוקעים או צפים ובאיזה צבעים?
בקיצור הרבה שאלות ובתקווה לשיתוף פעולה מצדכם וקבלת ההמלצות שלכם לפני ביצוע הרכישה. אציין שאהיה בטבריה באמצע יוני כך שאם יש השפעה לצבעים וכול דבר אחר אשמח לשמוע מכם. (הפנייה מעכשיו זה כדי לא להמתין לרגע האחרון וכן מספיק זמן להגעת משלוח).
תודה על כול סיוע מכם.
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''
|
|
ציקדות סטרייק פרו ואקוגיר עושות את העבודה בכל המקומות כנרת ירדן
|
:gear
teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi shimano stella 3000fe
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
tenryu powermaster 100mh daiwa saltiga 4000h daiwa seabass 105 daiwa c
|
|
|
Tomeri
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
EG-098 צבע ראש אדום, כבר עונה רביעית שהוא אחד הבולטים אצלי.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|